SiamoNoi je napisao/la:Zadovoljan sam.Bit će ovo dobro SP.

SiamoNoi je napisao/la:Zadovoljan sam.Bit će ovo dobro SP.
Po kojoj se logici zbog potpuno istih povika s tribina prekidaju utakmice hrvatskog prvenstva, ali ne i hrvatske reprezentacije? Po kojoj su logici zbog potpuno istih povika s tribina odgovorni i kažnjivi klubovi kad su oni organizatori utakmice, ali ne i savez kad je on organizator?
Insect_terminator je napisao/la:Jos ce na kraju Sammir postati legenda hr reprezentacije nakon Dinama
po meni odlicno,bravo nikoLillard je napisao/la:
Moco umjesto Badelja, mogao je povest Pasalica prije Brozovica...
Ne govorim ja ko je bolji igrac nego ko je vise zasluzio odlazak u Brazil. Realno jest da Sammir mora odigrat duplo bolje od ostalih (sto tesko moze) da bi ga vecina pohvalila, ali takva je situacija.BurningLegion je napisao/la:Pa bolji je igrac od Pasalica, jednostavno. Mislim, sad se njega usporedjuje i ocekuje da je negdje razina Modrica i sl., a ne covjek koji ce uskociti nakon ozljeda Kranjcara, Ilicevica i sl., s klupe, treba stvari staviti u perspektivu, kvalitetan je i koristan igrac ako ga se koristi kako treba, ne treba ocekivati u ovom momentu superstar izvedbe.
Nije to izmišljen pojam.Riječ predasistencija glupo zvuči na hrv.,ali to je inače "key pass" u raznim statistikama.dubrava je napisao/la:Ako niste skužili, Sammir je imao predasistenciju (pojam koji se izmislio za Modrića u Realu) za Rakitića
ono klasicno tipa hocemo proc' skupinu il' tak onesto...dubrava je napisao/la:Sad sam došao s posla, preumoran sam za razmišljanje...
Dajte prijedlog, pa ću u neko doba staviti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.