ako nece ugroziti ostale transfere neka ga,al sto je puno puno je,ako je istina da imamo 60-70 mil onda smo nayebali,Lallana 25 moreno 20,valja ostale rupe zakrpitiEBSCO je napisao/la:#LFC have tabled a £25m offer for Lallana. (Andy Hunter - Guardian)Moley @Moley_LFCDT 8m
25m for Lallana acc to Paul Joyce = deal doneE što je previše, previše jeTony Barrett @TonyBarretTimes 1m
Liverpool's bid for Lallana has been increased to £25m. They now want the deal done quickly or will move on to other targets.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Nikad oni nauciti nece. Cuj za Lallanu 25 mil, ne mogu da vjerujem kakav cirkus. Brzo ce se oni vratiti na igranje LE sa ovakvim glupostima.
Isto kao da se tebi od usta otima da se plati trasferSTEVEN je napisao/la:Nikad oni nauciti nece. Cuj za Lallanu 25 mil, ne mogu da vjerujem kakav cirkus. Brzo ce se oni vratiti na igranje LE sa ovakvim glupostima.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Kako nece uticati na ostale transfere, nemaju neograničena sredstva. Vec su na ovu trojicu dali 50 mil tako da sumnjam da ce biti vise skupih pojacanja.
Do mene je ipak. Halal'te.Bertrand je napisao/la:Del Bosque prije pola sata objavio konačan spisak.keno94 je napisao/la:Poprilicno sam siguran da je Moreno na spisku za Brazil. Izvor informacije ne bi bio na odmet.
Za desnog beka se nista ne spominje, bar ne u ozbiljnijim medijima.
Puno mi je ovo za Lallanu, ali sacekacu sljedecu sezonu da vidim, mozda i opravda ulozeni novac.
Jos Shaqiri ili Konoplyanka i dosta sto se mene tice. Ako bude odlazaka popuniti rupe koje ostanu. Valjda ce ovo sve dobro ispasti.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Ne dovedu li zadnjwg veznog i desnog beka za mene je ovo los transfer rok. Ja vala ne znam nijednu ekipu koja je bez zadnjeg veznog napravila neke rezultate tako da sumnjam da ce i Liverpool biti prvi.
Ma cijene su svakako otisle u tri p.m.STEVEN je napisao/la:Kako nece uticati na ostale transfere, nemaju neograničena sredstva. Vec su na ovu trojicu dali 50 mil tako da sumnjam da ce biti vise skupih pojacanja.
Opet, s druge strane, bice i prodaja igraca, tako da ce biti jos para da se krpe desni bek i zadnji vezni. Iako mislim da BR nece ni traziti zadnjeg veznog jer je uvjeren da Steve i Lucas kao backup mogu iznijeti sezonu. Meni se to ne svidja, ali ko zna sta misli Brendan.
Bio bih zadovoljan sa Lambertom, Lalanom, Morenom, te jednim desnim bekom.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
pozz raja, reko' i ja malo da se javim, nisam odavno
.
Prije svega da cestitam nasem kapitenu rodjendan jer nisam stigao jucer.
Eh sad sto se transfera tice:
Moreno mi je strasno drag igrac i dobar je, cudi me da je otpao sa spiska (cistom sumnjam da je to zbog transfera jer je to haman pa nemoguce
). 20mil za njega je realna cijena i daj boze samo da dodje
Lallana, sta reci. I meni je puno 25mil ali ako smo nudili 20mil a on nam je bio glavna transfer meta (barem se tako pisalo) 5 mil ne znaci nista u danasnjem fudbalu da bi se gubile "glavne" transfer mete a u to smo sigurni bar mi navijaci LFC jer znamo da smo gubili igrace zbog nekoliko miliona.
Lambert je odlican transfer. Dobili smo iskusnog igraca, sa dobrim i preciznim sutem i njuhom za gol i uz to je navijac LFC, sta vise treba
. Naravno, placen je male pare
Can je dobar i mlad igrac koji moze napredovati i uz to mu cijena nije visoka (10mil). Problem je, kako pisu mediji, njegova plata jer trazi vise nego sto nasi nude. Sve u svemu vjerujem ako je to jedini "problem" da ce on vrlo brzo postati nas igrac. To bi bilo to sto se tice veznjaka za ovaj prelazni rok (on je DMF koliko se meni cini)
Spominju se jos Lovren i Shaqiri. Shaqiri-a bi volio vidjeti jer mi je neizmjerno drag igrac a i dobar je. Brz, jak i ima dobar sut jedina mana mu je sebicnost ali vjerujem da bi to Brendan lahko rijesio. Cijena veoma pristupacna, spominje se oko 15-20mil a Lovrena ne bih volio jer bi to znacio definitivni odlazak Aggera (iako je i sad blizu) a i cijena nije mala (spominje se oko 20mil).
To bi bilo to sto se tice ovog prijelazno roka, koliko se meni cini. Moja zelja je da se dovede M'Villa jer je pravi onaj DMF, razbijac, mlad je i 15tak miliona je. Desnog beka, takodjer, bi bilo lijepo dovesti jer je Johnson bas propao ali eto otom potom moze se izdrzati jos jedna sezona sa njim
.
Halalite na duzem postu

Prije svega da cestitam nasem kapitenu rodjendan jer nisam stigao jucer.
Eh sad sto se transfera tice:
Moreno mi je strasno drag igrac i dobar je, cudi me da je otpao sa spiska (cistom sumnjam da je to zbog transfera jer je to haman pa nemoguce

Lallana, sta reci. I meni je puno 25mil ali ako smo nudili 20mil a on nam je bio glavna transfer meta (barem se tako pisalo) 5 mil ne znaci nista u danasnjem fudbalu da bi se gubile "glavne" transfer mete a u to smo sigurni bar mi navijaci LFC jer znamo da smo gubili igrace zbog nekoliko miliona.
Lambert je odlican transfer. Dobili smo iskusnog igraca, sa dobrim i preciznim sutem i njuhom za gol i uz to je navijac LFC, sta vise treba

Can je dobar i mlad igrac koji moze napredovati i uz to mu cijena nije visoka (10mil). Problem je, kako pisu mediji, njegova plata jer trazi vise nego sto nasi nude. Sve u svemu vjerujem ako je to jedini "problem" da ce on vrlo brzo postati nas igrac. To bi bilo to sto se tice veznjaka za ovaj prelazni rok (on je DMF koliko se meni cini)
Spominju se jos Lovren i Shaqiri. Shaqiri-a bi volio vidjeti jer mi je neizmjerno drag igrac a i dobar je. Brz, jak i ima dobar sut jedina mana mu je sebicnost ali vjerujem da bi to Brendan lahko rijesio. Cijena veoma pristupacna, spominje se oko 15-20mil a Lovrena ne bih volio jer bi to znacio definitivni odlazak Aggera (iako je i sad blizu) a i cijena nije mala (spominje se oko 20mil).
To bi bilo to sto se tice ovog prijelazno roka, koliko se meni cini. Moja zelja je da se dovede M'Villa jer je pravi onaj DMF, razbijac, mlad je i 15tak miliona je. Desnog beka, takodjer, bi bilo lijepo dovesti jer je Johnson bas propao ali eto otom potom moze se izdrzati jos jedna sezona sa njim

Halalite na duzem postu
Ne znam cemu teznja recenici "ulaze u pozne godine". 25-29 su obicno najbolje godine za fudbalera, nisu svi Messi pa da ulaze u prime u 23. godini, zbog cega se obicno stvara stereotip o starijim igracima, kad dodju u 26-27 godina, ne mogu vise igrati na visokom nivou, a to je glupost.
A opet neki ulaze u prime mnogo kasnije. Ne mora se stalno teziti ka kupovini mladih igraca (iako mi to i radimo), kada u akademiji imamo dosta momaka koji cekaju na sansu, samo bi dodatno gusili te igrace.
Najbolje Fera da uzmemo Lamberta za dzabe jbg.
A opet neki ulaze u prime mnogo kasnije. Ne mora se stalno teziti ka kupovini mladih igraca (iako mi to i radimo), kada u akademiji imamo dosta momaka koji cekaju na sansu, samo bi dodatno gusili te igrace.
Najbolje Fera da uzmemo Lamberta za dzabe jbg.

Jordan Henderson completed 104 of his 114 passes (91.2%) versus Peru last night, 40 more than any other player. Controlled.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Liverpool nastavlja tradiciju kupovine polovnjaka za masne svote.Za Morena i Lallanu £45 mil.EBSCO je napisao/la:#LFC have tabled a £25m offer for Lallana. (Andy Hunter - Guardian)Moley @Moley_LFCDT 8m
25m for Lallana acc to Paul Joyce = deal doneE što je previše, previše jeTony Barrett @TonyBarretTimes 1m
Liverpool's bid for Lallana has been increased to £25m. They now want the deal done quickly or will move on to other targets.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Lambert je prosao medical, javlja SkySports.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Liverpool FC
moreno je u top mlada beka vrijedi sigurno te pareSaurman je napisao/la:Liverpool nastavlja tradiciju kupovine polovnjaka za masne svote.Za Morena i Lallanu £45 mil.EBSCO je napisao/la:#LFC have tabled a £25m offer for Lallana. (Andy Hunter - Guardian)Moley @Moley_LFCDT 8m

- thekoplegend
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Moreno je placen 20mil € odnosno £16mil. Ima razlike.Saurman je napisao/la:Liverpool nastavlja tradiciju kupovine polovnjaka za masne svote.Za Morena i Lallanu £45 mil.
Za Morena to uopste nije previse novca, dok za Lallanu jeste. Ipak ogromni prihodi od TV prava u Engleskoj su doprinijeli porastu cijena igraca u Premier ligi. Svi su dobili oko £60mil samo od TV prava + pozicija + sponzori +...
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Evo kako ja gledam na to. Moreno je bolji od Flanagana, Lallana od Coutinha i Lambert od Aspasa. I sljedece sezone umjesto da nam s klupe ulaze Moses i Aspas imat cemo Coutinha i Lamberta što ustvari i nije lose 

Tako se jaca tim. Pojacas prvu postavu, autamatski si pojacao i klupu.nerkolfc je napisao/la:Evo kako ja gledam na to. Moreno je bolji od Flanagana, Lallana od Coutinha i Lambert od Aspasa. I sljedece sezone umjesto da nam s klupe ulaze Moses i Aspas imat cemo Coutinha i Lamberta što ustvari i nije lose

Jedini razlog zašto se čeka sa objavom transfera Lamberta do ponedjeljka jeste što je Ayr u Španiji i osim transfera Morena, dogovara još jedan transfer.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Song
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Blago namaHenderson je napisao/la:Jedini razlog zašto se čeka sa objavom transfera Lamberta do ponedjeljka jeste što je Ayr u Španiji i osim transfera Morena, dogovara još jedan transfer.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.