BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

let3
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la let3 » 31 maj 2014, 17:41

AllGunsBlazing je napisao/la:
let3 je napisao/la:Visca vratio Istanbul BB u Superlig svojim maestralnim partijama i opet se piša po njemu :facepalm: :facepalm: :clap: bravo bosanci
Ko pisa po Visci? Ali reci da je Visca u bilo kojem pogledu bolji od Lulica je sramota i omalovazavanje Lulica.
ja sigurno ne, vec ti sa ovakvim sramnim izjavama:
Zato ta brzina i prodor Viscu dogurase do druge Turske lige
to je ona prica Dogurao do druge turske lige, joj Hamo vidi mu glave, šta ce levat

Rios

Post Postao/la Rios » 31 maj 2014, 17:45

Gledam ovaj snimak tekme,koliko nam je samo problema stvorio Drogba sutevima i proigravanjima,na kraju ga i zabio.. Zao mi je sto nisu igrali u najjacem sastavu cijelu tekmu pa da vidimo gdje smo i sta smo u potpunosti..Ali eto valjda cemo to moci vidjeti protiv Meksika..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 31 maj 2014, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 maj 2014, 17:48

Zar ga nisu dogurali do druge lige? Zvanicno je jos uvijek tu, dok sezona ne pocne. I govorim u poredjenju sa Lulicem, tako da ta prica o pisanju ne pije vodu. Ali znam sto te boli i nije ni bitno.
Celik!3,2,2.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 31 maj 2014, 17:49

Boje se pitanja "Šta je sa Zukanovićem?", koje bi nadam se barem neko postavio. Nadam se da će varalici Sušiću to pitanje ipak neko postaviti, da čujemo kako laže.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 31 maj 2014, 17:50

Nadam se da ce Meksiko izvest najjacu postavu da bar imamo bilo kakvu predstavu na cemu tacno pred Argentinu, jer budimo realno tesko je bilo sta izvlacit nakon pobjede protiv onakve ekipe Slonova

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 maj 2014, 17:53

aleksandar_veliki je napisao/la:
calcio je napisao/la:Neki od fudbalera bili su itekako raspoloženi i susretljivi tokom našeg boravka na aerodromu, dok je bilo i oni koji su se osjetili ugroženi prisustvom novinara, pa su nas upozorili da se odmaknemo. Stara priča, isti glumci!

Pocinje ovo prelaziti granice. Igranje za reprezentaciju podrazumjeva medijsku paznju. Javnost zeli da zna sta se desava, a novinari nam ispunjavaju tu zelju. Ako ti to smeta oprosti se od reprezentacije i od fudbala i povuci se negdje visoko na Prenj u nekakvu kolibu i garantujem ti da neces vise nikada u zivotu viditi novinara.
Od toliko eminentnih tv kuca, novina, o portalima da ne govorim, Avaz i SportSport su poslali ljude u Sjedinjene Americke Drzave i kako se ponasaju prema njima. Neka ih je stid, mozes otici na kraj svijeta, ali mahalastina i Balkan iz tebe nikad nece. Ali, to su im dozvolili odgovorni, mislim na selektora i celne ljude kluba, zato se i ponasaju tako...
Ma ne znam, selektor rijetko odbija nekog novinara, koliko znam uvijek svima izlazi u susret. Ali vjerovatno ne zeli isto nametati igracima. I bolje je, ne treba im takve stvari nametati. Ali oni bi trebali biti malo odgovorniji, pa nisu djeca da im moras objasnjavati zasto je vazno imati dobar odnos izmedju novinara i reprezentacije.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 maj 2014, 17:54

calcio je napisao/la:Neki od fudbalera bili su itekako raspoloženi i susretljivi tokom našeg boravka na aerodromu, dok je bilo i oni koji su se osjetili ugroženi prisustvom novinara, pa su nas upozorili da se odmaknemo. Stara priča, isti glumci!

Pocinje ovo prelaziti granice. Igranje za reprezentaciju podrazumjeva medijsku paznju. Javnost zeli da zna sta se desava, a novinari nam ispunjavaju tu zelju. Ako ti to smeta oprosti se od reprezentacije i od fudbala i povuci se negdje visoko na Prenj u nekakvu kolibu i garantujem ti da neces vise nikada u zivotu viditi novinara.
a zašto novinari ne navedu imenom i prezimenom koji to glumci se osjecaju ugroženim :?: šatro nece da talasaju, a opet pišu i talasaju.
pa recite ko su ti ugroženi, kad vec pišete o tome...šta prešućujete sad koji q

@ AllGunsBlazing ....vidim da si speman iz cista mira pišati po našem reprezentativcu Višći :thumbdown: :puke: , samo da bi izdizao svog ociglednog ljubimca ljubimca Lulića....mislim, vrlo loša prica koja veze nem sa ovom temom
Izvukao si Višću da ga kompariraš sa igracem koji igra u Laziju :o :facepalm:

Mogao si da preskocis tu ponižavajucu i diskriminirajucu pricu o drugoj turskoj ligi, mogao si iskulirati totalno Višću i ne ubacivati momka u svoj hejt - ali jok jace od tebe....moraju pojedinici kenjati, pa to ti je :thumbdown:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 31 maj 2014, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 31 maj 2014, 17:55

DukeOfWellington je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:@Duke zbog čega je Pape varalica? Koga je prevario? :D
Prevario Zukanovića tako što mu je slagao da će ići u Brazil, a onda u saradnji sa određenim ljudima iz Saveza blokirao vizu za Zukanovića. Varalica i potencijalni kriminalac.

Inace je to @Duke sve vidio vlastitim ocima :shock: Ljudi ne udarajte u praznu slamu.
Chelsea F.C.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 31 maj 2014, 17:55

pa da taj isti narod pitamo da bira, da igraju ti (a znamo koji su) pod uslovom da im se dozvoli da ne pričaju za novine, ili da im se da ultimatum,ima da pričaš za novine ili mrš iz reprezentacije.

Ako se narod odluči za ovu drugu varijantu, onda peke....

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 maj 2014, 17:55

Armala je napisao/la:Nadam se da ce Meksiko izvest najjacu postavu da bar imamo bilo kakvu predstavu na cemu tacno pred Argentinu, jer budimo realno tesko je bilo sta izvlacit nakon pobjede protiv onakve ekipe Slonova
Ne bi lose blo mada mislim da ce se i oni cuvati, kao sto bi nasi trebali pogotovo.

Samo da ne igraju divljacki kako znaju te latinoamericke ekipe.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 31 maj 2014, 17:57

Blue_He4rt je napisao/la: Inace je to @Duke sve vidio vlastitim ocima :shock: Ljudi ne udarajte u praznu slamu.
To je toliko očigledno da nema nikakve potrebe da se vidi vlastitim očima, svaka druga opcija je nelogična.

Pomiri se s činjenicom da ti je selektor i idol obična varalica.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 maj 2014, 17:58

Ti imas ocitih problema.

Nit mi je Lulic drag, nit sam ja "iz cista mira" nesto zapoceo. Pogledaj stranicu prije i ko uporedi ovu dvojicu igraca.
Celik!3,2,2.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 31 maj 2014, 18:00

Blue_He4rt je napisao/la: Inace je to @Duke sve vidio vlastitim ocima :shock: Ljudi ne udarajte u praznu slamu.
To je toliko očigledno da nema nikakve potrebe da se vidi vlastitim očima, svaka druga opcija je nelogična.

Ja sam itekako zadovoljan dok je "varalica" na ovaj nacin.Historijski uspjeh, nas nezadovoljavajucih.Ko je tvoj selektor? Roj Hodžson?
Chelsea F.C.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 31 maj 2014, 18:01

Blue_He4rt je napisao/la:

Ja sam itekako zadovoljan dok je "varalica" na ovaj nacin.Historijski uspjeh, nas nezadovoljavajucih.Ko je tvoj selektor? Roj Hodžson?
Ja nisam, ne volim varalice.

Moj selektor je kao i tvoj varalica Sušić, s tim da sam se ja javno ogradio od njegovih nečasnih radnji.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 31 maj 2014, 18:02

Visca jeste odigrao dobru utakmicu sinoc...ali pretjerujete brate mili...
rastrcan? da
siguran s loptom? ne bas
imao je nekoliko losih pasova, kao i izgubljenih lopti, da li zbog treme ili necega drugog ne znam...maltene niti jednom se nije usudio uci u duel, da protrci po lijevoj strani, predribla, i sl...uspio je jednom uci unutra na vrh 16erca i to je to...zasluzan za prvi gol...pomagao u defanzivi...
jeste bio dobar...ali neki bas pretjeruju...
on ce biti dobar s klupe zadnjih 15 minuta...ali glupost je njega stavljati ispred lulica, pa makar ovaj i ne bio u formi...
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 31 maj 2014, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 maj 2014, 18:02

gost je napisao/la:
pa da taj isti narod pitamo da bira, da igraju ti (a znamo koji su) pod uslovom da im se dozvoli da ne pričaju za novine, ili da im se da ultimatum,ima da pričaš za novine ili mrš iz reprezentacije.

Ne moraju pricati sa novinarima, nego pusti ih da rade, to jest nemoj ih tjerati od reprezentacije. To je ono najminimalnije.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 31 maj 2014, 18:34

calcio je napisao/la:
gost je napisao/la:

Ne moraju pricati sa novinarima, nego pusti ih da rade, to jest nemoj ih tjerati od reprezentacije. To je ono najminimalnije.
Kako su ih tjerali, pa zar u tom tekstu koji si ti spomenuo, ne piše da su drugi igrači rado dali intervjue ? Da mi je samo zamisliti to tjeranje, ono iššš, iššššš novinari, đavli vas odnili :mrgreen:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 31 maj 2014, 18:37

Zamolio bih sve navijace(pogotovu ovu mladju raju) da prestanu pisati negativno o reprezentaciji i bilo kome.Mir i dobra atmosfera oko reprezentacije su nam najpotrebniji.Znam da je nepravda nanesena Zukanvicu,pozvani su neki koji nisu trebali,a ostavljeni su oni koji su trebali ici i dosta jos stvari koje navaljaju ali please ucinite nesto dobro nasoj reprezentaciji ne stvarajte negativnu energiju ;) Kad zavrsi Svijetsko Prvenstvo onda ce mo pricati o mnogim stvarima koje nisu valjale,i ja imam milion zamjerki,sada molim vas svi moramo upirati u ista kola(bez toga nema uspjeha).Dajmo im podrsku bez obzira slazemo li se sa nekim stvarima ili ne,kasnije ce mo polemisati o svemu.Bez teskih rijeci i negativnih stvari molim vas,samo podrska je ono sto zelim cuti i to bi bilo najbolje u ovom momentu ;)

Sta reci o utakmici.Igrali smo puno pokretljivije nego do sada.Besic i Kolasinac carevi.Visca i Hajrovic jako solidni,Pjana majstor,Beg hobotnica(iako je kriv za gol),Spaha najpouzdaniji,Sunjic nije bio los ali je ispao 2-3 puta a to su primljeni golovi kad igramo sa jacim protivnicima.Miske mora bolje,spor i nepokretan,ja bih ga stavio na klupu pa bih ga uvodio u igru u zadnjih 30 minuta.Avdija je unosio nemir u odbranu slonova svojom trkom i ne bih ga ja previse kritikovao,mozda nam treba takav igrac kad nas protivnik pritisne da im bjezi po krilu.Jedino Hadzic nije za prvog tima.Vedo je daleko od dobre forme.Mislim da mozemo biti jako solidni na SP.Vidit ce mo protiv Mexica kako ce biti jer je ovo bio rezervni sastav OS,mada ne treba pobjedu umanjivati

IDEMOOOOOOOOOOOOO BIHHHHHHHHHHHHHHHHH :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

emir_

Post Postao/la emir_ » 31 maj 2014, 19:25

hurem je napisao/la:Visca jeste odigrao dobru utakmicu sinoc...ali pretjerujete brate mili...
rastrcan? da
siguran s loptom? ne bas
imao je nekoliko losih pasova, kao i izgubljenih lopti, da li zbog treme ili necega drugog ne znam...maltene niti jednom se nije usudio uci u duel, da protrci po lijevoj strani, predribla, i sl...uspio je jednom uci unutra na vrh 16erca i to je to...zasluzan za prvi gol...pomagao u defanzivi...
jeste bio dobar...ali neki bas pretjeruju...
on ce biti dobar s klupe zadnjih 15 minuta...ali glupost je njega stavljati ispred lulica, pa makar ovaj i ne bio u formi...
tebra, ti si haman prespavao utakmicu, Višća je uz Džeku i Bešića najbolji sinoć bio

edit: Lulić jeste kompletniji igrač ali u formaciji kada nazad imamo Sea, puno puno bolja opcija u napadu je Višća
4-IN-A-ROW

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 31 maj 2014, 19:34

DukeOfWellington je napisao/la:Boje se pitanja "Šta je sa Zukanovićem?", koje bi nadam se barem neko postavio. Nadam se da će varalici Sušiću to pitanje ipak neko postaviti, da čujemo kako laže.
Ti ko da zivis samo na forumu i za tebe kao da drugi svijet ne postoji.

Frajer se vec ocitovao po pitanju i Pandze i Zukanovica.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ni ... jna/132367" onclick="window.open(this.href);return false;
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.