Bas tako, SlideShow iz Brazilablend je napisao/la:Zna li neko kad pocinje i oce pocinjat bht u hd-u kakvo li ce to cudo bit, ima da sjecka svaki minut

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Bas tako, SlideShow iz Brazilablend je napisao/la:Zna li neko kad pocinje i oce pocinjat bht u hd-u kakvo li ce to cudo bit, ima da sjecka svaki minut
+1suradnik je napisao/la:Ja HRT 1 2 3 4 RTL RTL2 Novu Domu preko riblje kosti hvatam, za mene tamnjenja nema.
JoseMourinho je napisao/la:Imat ćemo bht HD, radovi nekasne nema problema nikakvih, info od radnika sa bhta
Neće, prava prenosa SP imaju državne televizijeBluesForever je napisao/la:Zna li neko hoce li SK prenositi utakmice SP.?
Prvo moras imati potrebnu televiziju koja podrzava HD signal, pa onda resiver i ona ocekivati da Telemach ne zasere nesto do SPConsigliere je napisao/la:Meni je sve ovo visa matematika izgledaJednostavno: hocu li ja kuci na imati BHT u HD-u? Najobicnija kablovska, Telemach...
Ja ne mogu da zamislim onaj njihov logo u desnom gornjem uglu i do njega HDArmala je napisao/la:Prvo moras imati potrebnu televiziju koja podrzava HD signal, pa onda resiver i ona ocekivati da Telemach ne zasere nesto do SPConsigliere je napisao/la:Meni je sve ovo visa matematika izgledaJednostavno: hocu li ja kuci na imati BHT u HD-u? Najobicnija kablovska, Telemach...
.
Ali poenta je da HD previse dobro zvuci da bi bio realan, pa mnogi ne mogu da povjeruju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.