Debeli Gasol.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
nije ni sada bolji
Kobe Bryant..LenBias je napisao/la: ali sto li ovoliko svi izbjegavaju lakerse, nekako cudno kad uzmes u obzir kakav je to kolektiv bio kroz historiju i koliko je bio glavni u ocima same lige
Tek sada vidim ovaj post i jos jednom se ne mogu nacuditi kakve ti gluposti pises. Uopste nisi upucen, a komentarises. Sekunde jedne nisi upucen cim se upucujes na nece fb stranice nba balkan i slicno.LenBias je napisao/la:pa ove lakerse i knickse izgleda niko vise ne zeli voditi, ni ovi amateri koji tek ulaze u trenerski svijet, o cemu se radi, doduse shvatam hajde knicksi, tamo nema iduce desetljece hajra sto bi se reklo (evo zadnji potencijalni kandidat im je fox) ali sto li ovoliko svi izbjegavaju lakerse, nekako cudno kad uzmes u obzir kakav je to kolektiv bio kroz historiju i koliko je bio glavni u ocima same lige
Haj da vidim te famozne clanke BRa gdje pise da Knickse svi odbijaju. BR je stranica koja se uglavnom sastoji od kolumni i misljenja autora istih tako da tisu.LenBias je napisao/la:provjeravaj malo br, ocito onda i oni lazu stalno
Smijesno.LenBias je napisao/la:pa listaj clanke tamo i naci ces, ne znam sta sad hoces, da ti ja postavljam linkove ili sta? daj okani me se vise zivota ti i ako nisi spreman pisati o kosarci konacno onda nemoj ni pisati, nema smisla vise ovo sto radis
Ja mislim da je on ljubomoran na uspjehe Knicksa pa da zbog toga ove neistine iznosi.Carlo je napisao/la:Smijesno.LenBias je napisao/la:pa listaj clanke tamo i naci ces, ne znam sta sad hoces, da ti ja postavljam linkove ili sta? daj okani me se vise zivota ti i ako nisi spreman pisati o kosarci konacno onda nemoj ni pisati, nema smisla vise ovo sto radis
Lenbias= avazov express. Prava si mahalusa. pricas price, a nigdje argmenata (ni tih izmisljenih clanaka).
GSWStats @gswstats
All-Defensive First Teamer Andre Iguodala led the NBA in plus/minus (+9.0) and tied for eighth in defensive rating (96.9), per @nbastats
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.