Anel Hadzic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

robijas_Ri
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la robijas_Ri » 31 maj 2014, 10:15

I u drugoj utakmici pokazao da je momak zalutao ovdje izgleda...

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 31 maj 2014, 12:49

Po meni najbeskorisniji igrac od ove 23 sto idu na SP,gori je i od Avdije.Avdija bar trci i bori se,ovaj ne zna jel doso il poso... :crazy:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 maj 2014, 12:59

Poslije Jakirevica najgori igrac koji je obukao dres svetinje. Za njega je Avdija Maradona :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2014, 13:01

Mislim da je Hadzic opravdano ispred Zukanovica na SP.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 31 maj 2014, 13:05

slika

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 31 maj 2014, 13:08

Adi_Zepce je napisao/la:Poslije Jakirevica najgori igrac koji je obukao dres svetinje. Za njega je Avdija Maradona :mrgreen:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

A sto se tice ljubavi prema drzavi , ne osporavam ja to!!! Al ako trebaju ici oni koje vole , onda i ja trebam i mnogi tako da sto se toga tice :facepalm:

Anele sine ajd ti sam kuce , da ne bi i tebi otisao pasos ili nesto bilo sa vizom. Jel u svakom segmentu si sve losiji i losiji...

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 31 maj 2014, 13:20

Neprimjetan kao i uvijek. :kafa:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 maj 2014, 13:23

JackTheStripper je napisao/la:Neprimjetan kao i uvijek. :kafa:
Da je barem neprimjetan. Itekako se on primjeti, jer ispada totalni amater cesto. Kako ga je samo Gojak izlevatio, a sta ce mu tek igraci na SP uradit...Borac je, ali brate ne zna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 31 maj 2014, 13:33

Hadzic realno nema kvalitet za reprezentaciju,imamo mi na toj poziciji puno boljih igraca,Stilic recimo igra otprilike njegovu poziciju... momak je veliki patriota,stvarno voli ovu drzavu,vidi se to na svakom koraku koliko mu je stalno,ali kvalitet ipak mora biti presudan prilikom odabira igraca! mozda ima i tremu,ne znam,ali on nam na terenu ipak ne moze biti od koristi trenutno....

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 31 maj 2014, 13:45

Ako je on standardan u Austrijskoj ligi onda ta je liga pala qrcu za uši ne znam samo kako onaj Red Bull Salzburg onako igra u Europa Ligi ovi iz Sturma su totalni amateri gledajuci A.Hadzica umjetso njega komotno Prcić ili ZEc je mogao biti

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 maj 2014, 13:50

Govorio sam odavno da ovaj nema mjesta ni u 30 igraca reprezentacije, a kamoli da se ozbiljno racuna na njega. Osim Red Bull Salzburga, i donekle Austrie Wien, Austrijska liga je ****, i Hadzic je jedini igrac iz njihove lige koji ce igrati na SP.

I pustite ovo sto je patriota, i mi svi volimo Bosnu kao i on, ali dzaba kad nemamo kvaliteta za repke, patriotizam nije i ne moze biti mjerilo za poziv u reprezentaciju.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 31 maj 2014, 13:52

Sve sto je Opancic doveo ispred sebe nema mjesta ni u reprezentaciji Mikronezije....
Kloc na kvadrat!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 31 maj 2014, 14:07

Goalgetter je napisao/la:Govorio sam odavno da ovaj nema mjesta ni u 30 igraca reprezentacije, a kamoli da se ozbiljno racuna na njega. Osim Red Bull Salzburga, i donekle Austrie Wien, Austrijska liga je ****, i Hadzic je jedini igrac iz njihove lige koji ce igrati na SP.

I pustite ovo sto je patriota, i mi svi volimo Bosnu kao i on, ali dzaba kad nemamo kvaliteta za repke, patriotizam nije i ne moze biti mjerilo za poziv u reprezentaciju.
bgm fin je teren u Wiener Neustadtu, da je Želji onakav, 2 igrača bi bila u reprezentaciji :mrgreen:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 maj 2014, 14:11

ZahaKING je napisao/la: bgm fin je teren u Wiener Neustadtu, da je Želji onakav, 2 igrača bi bila u reprezentaciji :mrgreen:
Dzaba kad ne znaju. :P Imaju oni sve uslove, ali i ono sto valja, prodaju se vec vrlo mladi u jacu ligu. Akademije omladinske su dosta jake od Salzburga, Rieda, al zato liga je odron.

Pa i Austrijska repka slabo racuna na igrace iz Austrijske Lige, tu se nadju samo poneki igraci RBS i Austria Wien, ostatak nista. I oni nesto slicno kao i mi imaju koloniju igraca iz Bundeslige, par iz EPL, pa im i ne trebaju.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 31 maj 2014, 14:14

Hadzic i Tinki Susic su ispisali historiju naseg fudbala jer su otisli na SP a najmanje su zasluzili. Bice poznati potome da su dokaz za to, kakvi se mafijaski poslovi rade u Savezu i strucnjom stabu!!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 maj 2014, 14:24

Stvarno ne volim omalovazavati nicije kvalitete jer znam koliko su krvi propisali da bi zivjeli od lopte, ali ovaj momak ne smije imati mjesta u nasoj veoma respektabilnoj ekipi, pa ni medju 23. Igrac koji igra najodgovorniju poziciju u timu, a krije se iza igraca, bjezi od lopte i nikakav konkretan posao ne radi. Svi nesto rade, neko zabija, neko presjeca lopte, neko distribuira lopte ali ovaj momak nista. Svaka tebi cast momcino, ali vjerujem da si i sam svjestan da ne pripadas bosanskohercegovackoj igrackoj eliti.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 maj 2014, 14:30

Goalgetter je napisao/la:Govorio sam odavno da ovaj nema mjesta ni u 30 igraca reprezentacije, a kamoli da se ozbiljno racuna na njega. Osim Red Bull Salzburga, i donekle Austrie Wien, Austrijska liga je ****, i Hadzic je jedini igrac iz njihove lige koji ce igrati na SP.

+1

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 31 maj 2014, 15:25

nije to bas tako kako vi kazete... momak je sinoc usao umjesto spahica i igrao STOPERA !
TREBAO je uci umjesto pjanica al ozljeda spahica je dovela do toga da se moraloo improvizovati
koliko sam ja vidio, momak jos nije dobio sansu u takmicarskoj utakmici sa prvom postavom pa da ga vidimo na djelu... ako g aubaci da igra sa vrsajevicem i slicnim njemu, kraj njih i Pjanic izgleda kao Sesar ili Svraka

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 31 maj 2014, 15:27

Zalutao.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 31 maj 2014, 15:27

rammstein je napisao/la:nije to bas tako kako vi kazete... momak je sinoc usao umjesto spahica i igrao STOPERA !
TREBAO je uci umjesto pjanica al ozljeda spahica je dovela do toga da se moraloo improvizovati
koliko sam ja vidio, momak jos nije dobio sansu u takmicarskoj utakmici sa prvom postavom pa da ga vidimo na djelu... ako g aubaci da igra sa vrsajevicem i slicnim njemu, kraj njih i Pjanic izgleda kao Sesar ili Svraka
Pa zar nije trebao uvesti Zukanovica???? :kafa:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”