Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Anel Hadzic

www.valencia-balkan.net
- Principatus
- Kontakt:
Adi_Zepce je napisao/la:Poslije Jakirevica najgori igrac koji je obukao dres svetinje. Za njega je Avdija Maradona

A sto se tice ljubavi prema drzavi , ne osporavam ja to!!! Al ako trebaju ici oni koje vole , onda i ja trebam i mnogi tako da sto se toga tice

Anele sine ajd ti sam kuce , da ne bi i tebi otisao pasos ili nesto bilo sa vizom. Jel u svakom segmentu si sve losiji i losiji...
- JackTheStripper
- Kontakt:

ne slomi ga, al zube polomi.
Da je barem neprimjetan. Itekako se on primjeti, jer ispada totalni amater cesto. Kako ga je samo Gojak izlevatio, a sta ce mu tek igraci na SP uradit...Borac je, ali brate ne zna.JackTheStripper je napisao/la:Neprimjetan kao i uvijek.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
I pustite ovo sto je patriota, i mi svi volimo Bosnu kao i on, ali dzaba kad nemamo kvaliteta za repke, patriotizam nije i ne moze biti mjerilo za poziv u reprezentaciju.
Kloc na kvadrat!!!
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
bgm fin je teren u Wiener Neustadtu, da je Želji onakav, 2 igrača bi bila u reprezentacijiGoalgetter je napisao/la:Govorio sam odavno da ovaj nema mjesta ni u 30 igraca reprezentacije, a kamoli da se ozbiljno racuna na njega. Osim Red Bull Salzburga, i donekle Austrie Wien, Austrijska liga je ****, i Hadzic je jedini igrac iz njihove lige koji ce igrati na SP.
I pustite ovo sto je patriota, i mi svi volimo Bosnu kao i on, ali dzaba kad nemamo kvaliteta za repke, patriotizam nije i ne moze biti mjerilo za poziv u reprezentaciju.

More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzaba kad ne znaju.ZahaKING je napisao/la: bgm fin je teren u Wiener Neustadtu, da je Želji onakav, 2 igrača bi bila u reprezentaciji

Pa i Austrijska repka slabo racuna na igrace iz Austrijske Lige, tu se nadju samo poneki igraci RBS i Austria Wien, ostatak nista. I oni nesto slicno kao i mi imaju koloniju igraca iz Bundeslige, par iz EPL, pa im i ne trebaju.
+1Goalgetter je napisao/la:Govorio sam odavno da ovaj nema mjesta ni u 30 igraca reprezentacije, a kamoli da se ozbiljno racuna na njega. Osim Red Bull Salzburga, i donekle Austrie Wien, Austrijska liga je ****, i Hadzic je jedini igrac iz njihove lige koji ce igrati na SP.
TREBAO je uci umjesto pjanica al ozljeda spahica je dovela do toga da se moraloo improvizovati
koliko sam ja vidio, momak jos nije dobio sansu u takmicarskoj utakmici sa prvom postavom pa da ga vidimo na djelu... ako g aubaci da igra sa vrsajevicem i slicnim njemu, kraj njih i Pjanic izgleda kao Sesar ili Svraka
Pa zar nije trebao uvesti Zukanovica????rammstein je napisao/la:nije to bas tako kako vi kazete... momak je sinoc usao umjesto spahica i igrao STOPERA !
TREBAO je uci umjesto pjanica al ozljeda spahica je dovela do toga da se moraloo improvizovati
koliko sam ja vidio, momak jos nije dobio sansu u takmicarskoj utakmici sa prvom postavom pa da ga vidimo na djelu... ako g aubaci da igra sa vrsajevicem i slicnim njemu, kraj njih i Pjanic izgleda kao Sesar ili Svraka

BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: 313, adrenaline323, Alipasino, Amazon [Bot], antisisoja1919, bablaz1, bavarian_bk, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, bordocrveni, Brazzzoo123, bvsic, CAGarfia, Confiance, DjaniTarik, Edincapitano, EdinjoBos, Fudo, galia95, General505, GG3, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hafiz00, Hrammm1921, Jegres, kakarut, Kaunas, legendarnadruga, lol89, Maverick, Micron, MostarNeretva, Napapijri, napapijri1987, NebeskaSila96, PapakIzSa, s4mke, Scholl, StevieG8, Sveti, TheTruth34, totasef1, travuljasSs, Vanja8, Venom, zastitaIdentiteta i 311 gostiju.