Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Sreca ima zivih svjedoka, decko je opasan brise svoje gluposti ko onu sa Izetom i svemirskim brodom. 

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Milanu fali golman ko hljeb nasusni, ali dzaba, bijeda ce radije drzat onog Dedica na golu nego iskesirat.
Bega moze samo u Everton u EPL, ostali iz vrha su nazalost popunjeni.
Bega moze samo u Everton u EPL, ostali iz vrha su nazalost popunjeni.
- legenda reala
- Kontakt:
i on je baš zaluđen ovom košarkom 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
hahahahaaHead je napisao/la:
Medunjanin poravnio.
hahaha, kakve legende
čuj #nobodylikesthepacers 

kako asmir prejako prica
jucer na utakmici kad ih rasporedjuje na terenu i doziva bas carski i presmijesno zvuci, sunjic je npr tuney

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
http://metro.co.uk/2014/05/24/arsenal-t ... r-4738859/
Opa Arsenal
Bas bi nam dobro došao, ovaj Szcezny mu i nije neka konkurencija, mislim da bi se Beg izborio.
Jos da nam dodje Dzeko i rijesimo se Girouda...

Opa Arsenal
Bas bi nam dobro došao, ovaj Szcezny mu i nije neka konkurencija, mislim da bi se Beg izborio.
Jos da nam dodje Dzeko i rijesimo se Girouda...

- Marsal
- Kontakt:
Do 3 kola najdalje bi sebi zacementirao mjesto u prvih XI 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Metro je izvor na nivou Avaza, a Arsenalu ne treba golman. Iako je Beg bolji od onog Poljaka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Marsal
- Kontakt:
Kako ne treba, imaju samo jednog golmana. Fabianski najavio odlazak, Viviano se vraća ća u Italiju, neće mi tamo neki James Shea branit...Cartman je napisao/la:Metro je izvor na nivou Avaza, a Arsenalu ne treba golman. Iako je Beg bolji od onog Poljaka.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nece ni Szczesny ni Begovic sjedit na klupi. Ne dovodi se kalibar Begovica za takvo nesto, a ni Vojcek nece prihvatit klupu nakon sto je bio standardan godinama.Marsal je napisao/la:Kako ne treba, imaju samo jednog golmana. Fabianski najavio odlazak, Viviano se vraća ća u Italiju, neće mi tamo neki James Shea branit...Cartman je napisao/la:Metro je izvor na nivou Avaza, a Arsenalu ne treba golman. Iako je Beg bolji od onog Poljaka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ic-3233516" onclick="window.open(this.href);return false;
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Kome vama? Ne kontam nase likove sto pricaju u ime stranih giganta, u najmanju ruku kao da si predsjednik Arsenala. A tek sto su mi simpa nasi okorijeli navijaci npr. Barce i Reala kad se krve preko foruma jedni protiv drugi, pa se onda javi bavarac iz okoline Kalesije da im kaze da je Bayern plafon, pa onda pocnu o taktikama haha. PS3 je cudo jedno. Sto se tice Arsenala niposto tamo, a svakako mislim da je info patka novinarska.Sheyi je napisao/la:http://metro.co.uk/2014/05/24/arsenal-t ... r-4738859/
Opa Arsenal
Jos da nam dodje Dzeko i rijesimo se Girouda...![]()
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
PLBiH kao i lige susjeda su u takom stanju u kakom su i onda raja navija za nekakve arsenale. Nekad davno kad je bila zajednička liga i kad igrači nisu mogli vani prije 28 nikom nije padalo na pameta da navija za te nekakve arsenale.Cepi1981 je napisao/la:Kome vama? Ne kontam nase likove sto pricaju u ime stranih giganta, u najmanju ruku kao da si predsjednik Arsenala. A tek sto su mi simpa nasi okorijeli navijaci npr. Barce i Reala kad se krve preko foruma jedni protiv drugi, pa se onda javi bavarac iz okoline Kalesije da im kaze da je Bayern plafon, pa onda pocnu o taktikama haha. PS3 je cudo jedno. Sto se tice Arsenala niposto tamo, a svakako mislim da je info patka novinarska.Sheyi je napisao/la:http://metro.co.uk/2014/05/24/arsenal-t ... r-4738859/
Opa Arsenal
Jos da nam dodje Dzeko i rijesimo se Girouda...![]()
[youtube][/youtube]
Pa je'bem ga ja, ne razumijem što ga ne izvadiše na poluvremenu, ne može lik lopte ispucat. Očigledno nije toliko strašno čim je nastavio igrati, ali se bezveze rizikuje. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
stoposto si u pravi, nasikirao sam se ko kreten. svagoga možemo kako tako zamijeniti osim asmira, bez njega smo u gov.nima do guše!rope11 je napisao/la:Pa je'bem ga ja, ne razumijem što ga ne izvadiše na poluvremenu, ne može lik lopte ispucat. Očigledno nije toliko strašno čim je nastavio igrati, ali se bezveze rizikuje.
iskreno,ja se bojim kad je slobodnjak a asmir brani, nesto mi je hasagic tu bio sigurniji
, sinoc se prisjeti portugala

Americki kreteni ne znaju napravit teren za pravi fudbal. Citavu utakmicu se klizalo igracima.
Kad vidis ponovljeni snimak gola, tacno se vidi kako se okliznuo u najgorem trenutku, kad je krenuo dizat ruke. Onda je izgubio ravnotezu i vec je bilo kasno za reakciju.
On bi ovo lagano, bez parade izbio iznad gola da se nije okliznuo.
Kad vidis ponovljeni snimak gola, tacno se vidi kako se okliznuo u najgorem trenutku, kad je krenuo dizat ruke. Onda je izgubio ravnotezu i vec je bilo kasno za reakciju.
On bi ovo lagano, bez parade izbio iznad gola da se nije okliznuo.