BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Elegant
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la Elegant » 31 maj 2014, 12:42

Samo se nadam da ove povrede Kolasinca, Spahica, Vranjesa, Begovica nisu ozbiljne.

Kako sinoc crnci idu sa dvije noge to je strasno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 maj 2014, 12:45

gledam kod nas mnogi omalovazavaju ovu pobjedu i kazu da je igrala druga postava obale slonovace a nece da vide da su kod nas u ekipi igrali sunjic vranjes visca i besic a na klupi ostali ili nisu igrali lulic bicakcic medunjanin ibisevic
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 31 maj 2014, 12:50

Ovaj forum je ozbiljno bolestan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 31 maj 2014, 12:51

Jel može highlights ako nije problem? Bio sam mrtav pijan do tekme yebi ga..
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 maj 2014, 12:54

Solidna partija nasih jutros. Konacno Pape dosao barem malo do pameti i krenuo s 4-2-3-1 formacijom sto je i donijelo finu igru i rezultat. Kod nas definitivno vrijedi izdvojiti Besica, Vranjesa, Begovica i Spahu kao najbolje pojedince, te vrlo dobre Viscu, Hajrovica i na iznenadjenje Sunjica :D . Opet Hadzic pokazao koliko je spor igrac i zbog njega smo dobili taj gol. U 10 minuta nista kako treba nije pokazao :roll:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 31 maj 2014, 12:54

Drogba sa 36.godina se poigrava i pravi smijesnom nasu odbranu.Sta bi bilo da je igrao od početka.Kakva nam je odbrana to moze da govori Drogbinih desetak minuta.Isti taj Drogba u ligi prvaka protiv Čelzija je bio neprimjetan.To moze biti jedan pokazatelj kvaliteta Čelzijeve odbrane u odnosu na odbranu nase repke.Jbg,šta je tu je,valja biti pametan zaustaviti Mesija i ostale majstore iz vrha Argentine.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 maj 2014, 12:56

vatreni je napisao/la:Drogba sa 36.godina se poigrava i pravi smijesnom nasu odbranu.Sta bi bilo da je igrao od početka.Kakva nam je odbrana to moze da govori Drogbinih desetak minuta.Isti taj Drogba u ligi prvaka protiv Čelzija je bio neprimjetan.To moze biti jedan pokazatelj kvaliteta Čelzijeve odbrane u odnosu na odbranu nase repke.Jbg,šta je tu je,valja biti pametan zaustaviti Mesija i ostale majstore iz vrha Argentine.
Uporedjujes odbranu sa Davidom Luizom, Terryom i Ivanovicem sa Vranjesom, Sunjicem, Spahicem i Hadzicem? Naravno da ce izgledati smjesno, Drogba je zvijer, jeste da se moralo bolje reagovati u onim situacijama, i na to treba ukazati igracima, ali nije Drogba neki levat, jos je on medju najboljim napadacima svijeta.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 maj 2014, 12:56

Avdija umalo nije zabio sinoc, da je sekund brzi bio. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 31 maj 2014, 12:56

astra1922 je napisao/la:gledam kod nas mnogi omalovazavaju ovu pobjedu i kazu da je igrala druga postava obale slonovace a nece da vide da su kod nas u ekipi igrali sunjic vranjes visca i besic a na klupi ostali ili nisu igrali lulic bicakcic medunjanin ibisevic
Pa jel ti mozda vidis koliko kod njih nije igralo standardnih,protiv nas igrali sa ovim sastavom :
Akpro, Bamba, Bolly, Diomande, Djakpa, Zokora, Traore, Tiote, Sio, Gradel, Gbohouo

A gledaj sastava protiv Belgije,ljudi igrali bez 9 igrača,tako da... Medunjanin ne moze ni igrati,jer je igrao do sad ono sto igra pravi covjek napokon kod nas,prof.dr.sc. Bešić... tako da Hare ispada iz prvih 11,falio nam je u udarnoj...Mujdža,Lulić,Bičakčić... ostalo je sve tu,Vedo je klupa svakako... to što je Safet vazda guro Vedu na krilo je druga priča...

slika
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 31 maj 2014, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 31 maj 2014, 12:57

Super smo odigrali protiv Obale Slonovace! Hajrovic,Visca,Besic,uz Dzeku i Pjanica su bili fenomenalni! Begovic na golu siguran,sve u svemu ova nova formacija i igra naseg tima raduje pred SP! samo da ovako nastavimo.... Mogli smo mi dati sinoc jos 2-3 gola,ali i primiti 1-2.... ja prezadovoljan!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 maj 2014, 12:59

Ovu pobjedu ne treba omalozavati, ali je i ne treba dizati u nebesa, jer je jasno da je ovo bio drugi tim Obale Slonovace, i da kad su usli neki prvotimci (Drogba npr.) da su prijetili dosta opasnije po nasem golu. Mada i ne treba zaboraviti da ovo isto nije bilo najbolje od nas, Bicakcic, Kolasinac, Lulic, Mujdza su bili na klupi (Seo morao van).

Smatram je kao uspjeli test, gdje smo vidjeli u cemu smo jaki, ali takodjer gdje smo i slabi, i na cemu moramo raditi. Protiv Mexika cemo saznati vise na cemu smo.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 31 maj 2014, 13:01

Head je napisao/la:ne zelim objasnjavati nekom ko je za mene dusman reprezentacije. Siri negativnu energiju i stvara netrpeljivost na forumu. Ljudi kojima je u interesu da izgubi Bosna ne bi li naguzili selektora radi vlastitih interesa su za mene dusmani reprezentacije.

Joj sto ne mogu ovakve kao sto si ti, to jeste onakve koji misle da imaju tapiju na reprezentaciju i patriJotizam. Daj bolan, sjasi mi malo s obrezanog. Ko si ti da odredujes ko je dusmanin a ko je dost reprezentacije i domovine? Bjezi bola.

Nije niko od gore navedenih, pa ni ja, dusmanin reprezentacije. Protivimo se samo onome sto Susic radi istoj, sto je potpuno legitimno i u skladu s zakonima zdravog razuma, fizike, logike i matematike.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 maj 2014, 13:10

1988risha je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:gledam kod nas mnogi omalovazavaju ovu pobjedu i kazu da je igrala druga postava obale slonovace a nece da vide da su kod nas u ekipi igrali sunjic vranjes visca i besic a na klupi ostali ili nisu igrali lulic bicakcic medunjanin ibisevic
Pa jel ti mozda vidis koliko kod njih nije igralo standardnih,protiv nas igrali sa ovim sastavom :
Akpro, Bamba, Bolly, Diomande, Djakpa, Zokora, Traore, Tiote, Sio, Gradel, Gbohouo

A gledaj sastava protiv Belgije,ljudi igrali bez 9 igrača,tako da... Medunjanin ne moze ni igrati,jer je igrao do sad ono sto igra pravi covjek napokon kod nas,prof.dr.sc. Bešić... tako da Hare ispada iz prvih 11,falio nam je u udarnoj...Mujdža,Lulić,Bičakčić... ostalo je sve tu,Vedo je klupa svakako... to što je Safet vazda guro Vedu na krilo je druga priča...

slika
ma izvini upravu si ipak smo mi trebali od njih izgubiti ili bolje je da se odma vratimo kuci nemoramo ni igrati prvenstvo.

ja vas ne razumijem pa nismo mi vrh svjetske sile svaka pobjeda je dobra pa tako i protiv ove ekipe slonova.teski smo mi ljudi do boga dizemo se u nebesa uzimamo sebi za pravo da ispred kompijutera krojimo sta ce ko raditi u savezu u ekipi nevalja nam susic....
taj nas je covjek doveo dovde i treba ga podrzati i pustiti da do kraja izgura.bilo kako bilo ako dozivimo debakl on ce otici i idemo dalje sa novim selektorom.
moramo mi jos pure pojesti da budemo ekipa koja ce nesto uraditi na svjetskim prvenstvima idemo se plasirati na jos par prvenstava pa cemo onda traziti dlaku u jajetu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 31 maj 2014, 13:11

Principatus je napisao/la:Ovo su sada samo male "sale". Repka se podrzava, kriminalac ne. To je dovoljno da i ovi trolovi razumiju. A poslije SP, kad igraci pocnu pricati malo vise i novinari se osile, vidjecemo sta ce sve izaci u javnost, do tada uzivancija, podrska nasim momcima i boli me neka stvar za ovim retardom na klupi. Vratite se temi. ;)
Dečko, javi se što prije u najbližu ambulantu, traži uputnicu za neuropsihijatriju.

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 31 maj 2014, 13:12

Zvanično, utakmici je prisustvovao 14.101 navijač, od kojih većina navijača Bosne i Hercegovine, te možda najviše hiljada navijača Obale Slonovače.

Obzirom da stadion Edward Jones Dome prima više od 60 hiljada gledalaca, može se reći kako je stadion izgledao sablasno prazan, ali da je zbog dobre akustičnosti atmosfera na utakmici bila na nivou.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 31 maj 2014, 13:12

Goalgetter je napisao/la:Ovu pobjedu ne treba omalozavati, ali je i ne treba dizati u nebesa, jer je jasno da je ovo bio drugi tim Obale Slonovace, i da kad su usli neki prvotimci (Drogba npr.) da su prijetili dosta opasnije po nasem golu. Mada i ne treba zaboraviti da ovo isto nije bilo najbolje od nas, Bicakcic, Kolasinac, Lulic, Mujdza su bili na klupi (Seo morao van).

Smatram je kao uspjeli test, gdje smo vidjeli u cemu smo jaki, ali takodjer gdje smo i slabi, i na cemu moramo raditi. Protiv Mexika cemo saznati vise na cemu smo.
Ma to i ja kažem... Ipak bez 9 standardnih... Meksiko će ja mislim biti u full sastavu protiv nas u utorak / srijedu :D I to će biti pravi test,gdje smo i sta smo.. Ovaj Obalin mora 5 poslat kuci,pa im sinoc dao priliku,i sad zna ko je out...
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 31 maj 2014, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 31 maj 2014, 13:13

JackTheStripper je napisao/la:
Head je napisao/la:ne zelim objasnjavati nekom ko je za mene dusman reprezentacije. Siri negativnu energiju i stvara netrpeljivost na forumu. Ljudi kojima je u interesu da izgubi Bosna ne bi li naguzili selektora radi vlastitih interesa su za mene dusmani reprezentacije.

Joj sto ne mogu ovakve kao sto si ti, to jeste onakve koji misle da imaju tapiju na reprezentaciju i patriJotizam. Daj bolan, sjasi mi malo s obrezanog. Ko si ti da odredujes ko je dusmanin a ko je dost reprezentacije i domovine? Bjezi bola.

Nije niko od gore navedenih, pa ni ja, dusmanin reprezentacije. Protivimo se samo onome sto Susic radi istoj, sto je potpuno legitimno i u skladu s zakonima zdravog razuma, fizike, logike i matematike.
U redu je naučnik, sjasi i ti malo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 maj 2014, 13:14

Po meni nasa najbolja utakmica u zadnjih godinu dana. Od drugog poluvremena protiv Amerike do Egipta smo igrali kriminalno. Ovo sinoc je bilo mnogo bolje. Zasto? Ja mislim zato sto Medunjanin nije igrao i zato sto smo igrali formaciju 4-2-3-1, koju ovdje prizivamo godinama. Jos Misimovica treba izbacit iz prvih 11, covjek nenormalno davi loptu i usporava igru. On ne moze da hoda nakon 30 minuta. Hvala ti Miske, ali ti vise nisi za prvih 11.

Sunjic je amater i nayebali smo ako on zaigra, a nije iskljuceno. Vranjes nekad pravi amaterske greske u postavljanju, kvari offside zamku dosta cesto i ostavlja igrace totalno slobodne. Ne znam, bojim se da smo u problemima ozbiljnim bez Bicakcica. Zukanovic...

I naravno da bi bilo teze da su igrali braca Toure, Drogba od pocetka i tako dalje, ali vazna je nasa igra, i igra je bila vrlo dobra. Dzeko i Pjanic isto tako u formi, sto je vrlo vazno. Spaha kapitenski kao i uvijek, spasio 3-4 zicera. Samo da one povrede nisu ozbiljne. :pray:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 maj 2014, 13:14

Goalgetter je napisao/la:Ovu pobjedu ne treba omalozavati, ali je i ne treba dizati u nebesa, jer je jasno da je ovo bio drugi tim Obale Slonovace, i da kad su usli neki prvotimci (Drogba npr.) da su prijetili dosta opasnije po nasem golu. Mada i ne treba zaboraviti da ovo isto nije bilo najbolje od nas, Bicakcic, Kolasinac, Lulic, Mujdza su bili na klupi (Seo morao van).

Cuj ne treba je dizati u nebesa. Velahavle svakakvih pisanja. :? Pa ovo je pobjeda koja ce ostati svima nama u jako dobrom sjecanju a tesko da ce kad OSlonovace imati sansu da se revansira. Reci pobijedilil smo Drogbinu Obalu Slonovace ne mogu ni mnoge vece reprezentacije svijeta. Ovo je velika pobjeda.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 31 maj 2014, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 31 maj 2014, 13:17

astra1922 je napisao/la:
1988risha je napisao/la:

slika
ma izvini upravu si ipak smo mi trebali od njih izgubiti ili bolje je da se odma vratimo kuci nemoramo ni igrati prvenstvo.

ja vas ne razumijem pa nismo mi vrh svjetske sile svaka pobjeda je dobra pa tako i protiv ove ekipe slonova.teski smo mi ljudi do boga dizemo se u nebesa uzimamo sebi za pravo da ispred kompijutera krojimo sta ce ko raditi u savezu u ekipi nevalja nam susic....
taj nas je covjek doveo dovde i treba ga podrzati i pustiti da do kraja izgura.bilo kako bilo ako dozivimo debakl on ce otici i idemo dalje sa novim selektorom.
moramo mi jos pure pojesti da budemo ekipa koja ce nesto uraditi na svjetskim prvenstvima idemo se plasirati na jos par prvenstava pa cemo onda traziti dlaku u jajetu
Ma gdje sam ja napisao da nije dobro to što smo pobijedili ???
Ja sam samo napisao da ne trebamo sad maštat o nečemu,treba ostati na zemlji... Ova Obala Slonovače je jaka al kad su u najjačem sastavu,ono sinoć su oni isprobavali svoje rezerviste,i imaju pravo na to...
Samo kažem da smo kvalitetniji od njihovih rezervista,i to se pokazalo u većem dijelu utakmice..
Pobjeda je dobra za samopouzdanje,jer nam je prva provjera pred SP...
Očekujem Meksiko u najjačem sastavu,da vidim bas gdje smo... to sinoc nismo mogli vidjet...
A to sto ti mislis da smo trebali izgubit je tvoj problem... Pobjeda je pobjeda... i drago mi je sto smo pobijedili,jer i ovo se pika za fifa ranking listu...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.