Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Anel Hadzic
I u drugoj utakmici pokazao da je momak zalutao ovdje izgleda...
Po meni najbeskorisniji igrac od ove 23 sto idu na SP,gori je i od Avdije.Avdija bar trci i bori se,ovaj ne zna jel doso il poso... 

Poslije Jakirevica najgori igrac koji je obukao dres svetinje. Za njega je Avdija Maradona 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Principatus
- Kontakt:
Mislim da je Hadzic opravdano ispred Zukanovica na SP.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Adi_Zepce je napisao/la:Poslije Jakirevica najgori igrac koji je obukao dres svetinje. Za njega je Avdija Maradona

A sto se tice ljubavi prema drzavi , ne osporavam ja to!!! Al ako trebaju ici oni koje vole , onda i ja trebam i mnogi tako da sto se toga tice

Anele sine ajd ti sam kuce , da ne bi i tebi otisao pasos ili nesto bilo sa vizom. Jel u svakom segmentu si sve losiji i losiji...
- JackTheStripper
- Kontakt:
Neprimjetan kao i uvijek. 

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Da je barem neprimjetan. Itekako se on primjeti, jer ispada totalni amater cesto. Kako ga je samo Gojak izlevatio, a sta ce mu tek igraci na SP uradit...Borac je, ali brate ne zna.JackTheStripper je napisao/la:Neprimjetan kao i uvijek.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hadzic realno nema kvalitet za reprezentaciju,imamo mi na toj poziciji puno boljih igraca,Stilic recimo igra otprilike njegovu poziciju... momak je veliki patriota,stvarno voli ovu drzavu,vidi se to na svakom koraku koliko mu je stalno,ali kvalitet ipak mora biti presudan prilikom odabira igraca! mozda ima i tremu,ne znam,ali on nam na terenu ipak ne moze biti od koristi trenutno....
Ako je on standardan u Austrijskoj ligi onda ta je liga pala qrcu za uši ne znam samo kako onaj Red Bull Salzburg onako igra u Europa Ligi ovi iz Sturma su totalni amateri gledajuci A.Hadzica umjetso njega komotno Prcić ili ZEc je mogao biti
- Goalgetter
- Kontakt:
Govorio sam odavno da ovaj nema mjesta ni u 30 igraca reprezentacije, a kamoli da se ozbiljno racuna na njega. Osim Red Bull Salzburga, i donekle Austrie Wien, Austrijska liga je ****, i Hadzic je jedini igrac iz njihove lige koji ce igrati na SP.
I pustite ovo sto je patriota, i mi svi volimo Bosnu kao i on, ali dzaba kad nemamo kvaliteta za repke, patriotizam nije i ne moze biti mjerilo za poziv u reprezentaciju.
I pustite ovo sto je patriota, i mi svi volimo Bosnu kao i on, ali dzaba kad nemamo kvaliteta za repke, patriotizam nije i ne moze biti mjerilo za poziv u reprezentaciju.
Sve sto je Opancic doveo ispred sebe nema mjesta ni u reprezentaciji Mikronezije....
Kloc na kvadrat!!!
Kloc na kvadrat!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
bgm fin je teren u Wiener Neustadtu, da je Želji onakav, 2 igrača bi bila u reprezentacijiGoalgetter je napisao/la:Govorio sam odavno da ovaj nema mjesta ni u 30 igraca reprezentacije, a kamoli da se ozbiljno racuna na njega. Osim Red Bull Salzburga, i donekle Austrie Wien, Austrijska liga je ****, i Hadzic je jedini igrac iz njihove lige koji ce igrati na SP.

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzaba kad ne znaju.ZahaKING je napisao/la: bgm fin je teren u Wiener Neustadtu, da je Želji onakav, 2 igrača bi bila u reprezentaciji

Pa i Austrijska repka slabo racuna na igrace iz Austrijske Lige, tu se nadju samo poneki igraci RBS i Austria Wien, ostatak nista. I oni nesto slicno kao i mi imaju koloniju igraca iz Bundeslige, par iz EPL, pa im i ne trebaju.
Hadzic i Tinki Susic su ispisali historiju naseg fudbala jer su otisli na SP a najmanje su zasluzili. Bice poznati potome da su dokaz za to, kakvi se mafijaski poslovi rade u Savezu i strucnjom stabu!!
Stvarno ne volim omalovazavati nicije kvalitete jer znam koliko su krvi propisali da bi zivjeli od lopte, ali ovaj momak ne smije imati mjesta u nasoj veoma respektabilnoj ekipi, pa ni medju 23. Igrac koji igra najodgovorniju poziciju u timu, a krije se iza igraca, bjezi od lopte i nikakav konkretan posao ne radi. Svi nesto rade, neko zabija, neko presjeca lopte, neko distribuira lopte ali ovaj momak nista. Svaka tebi cast momcino, ali vjerujem da si i sam svjestan da ne pripadas bosanskohercegovackoj igrackoj eliti.
+1Goalgetter je napisao/la:Govorio sam odavno da ovaj nema mjesta ni u 30 igraca reprezentacije, a kamoli da se ozbiljno racuna na njega. Osim Red Bull Salzburga, i donekle Austrie Wien, Austrijska liga je ****, i Hadzic je jedini igrac iz njihove lige koji ce igrati na SP.
nije to bas tako kako vi kazete... momak je sinoc usao umjesto spahica i igrao STOPERA !
TREBAO je uci umjesto pjanica al ozljeda spahica je dovela do toga da se moraloo improvizovati
koliko sam ja vidio, momak jos nije dobio sansu u takmicarskoj utakmici sa prvom postavom pa da ga vidimo na djelu... ako g aubaci da igra sa vrsajevicem i slicnim njemu, kraj njih i Pjanic izgleda kao Sesar ili Svraka
TREBAO je uci umjesto pjanica al ozljeda spahica je dovela do toga da se moraloo improvizovati
koliko sam ja vidio, momak jos nije dobio sansu u takmicarskoj utakmici sa prvom postavom pa da ga vidimo na djelu... ako g aubaci da igra sa vrsajevicem i slicnim njemu, kraj njih i Pjanic izgleda kao Sesar ili Svraka
Zalutao.
Pa zar nije trebao uvesti Zukanovica????rammstein je napisao/la:nije to bas tako kako vi kazete... momak je sinoc usao umjesto spahica i igrao STOPERA !

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, CAGarfia, General505, signalidunapark i 32 gosta.