Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Šta si se uzrujao pastrmka ta nisi ti u tome sudjelovao. Biće što će bit, kazna veća ili manja ali bogme odrezaće se.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nisam brato i ne podrzavam to sekunde. Igraci treba da budu zasticeni ali smijesno mi cuj radi pljuvanja. Pa koliko je puta Stanic hraknut protiv Zelje pito momak sampon u neka dobamiki651 je napisao/la:Šta si se uzrujao pastrmka ta nisi ti u tome sudjelovao. Biće što će bit, kazna veća ili manja ali bogme odrezaće se.

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
druže najveća kazna i za Velež i za Zrinjski će biti ako ne odstrane ovakve tipove i debile koji svoj seljakljuk prosipaju na stadionu i tako stvaraju lošu sliku o državi i njenim klubovima, a kakva god kazna bila ona neće ništa promijeniti, ako klubovi trajno ne zabrane dolazak huligana na stadione.miki651 je napisao/la:Pa koliko se čuje sprema vam se žestoka kazna. I to ne toliko što su gasđani igrači limenkama pive i to punim i petardama po leđima igrača što su izvodili aut izvođenja. U pitanju je prijava, višestruko pljuvanje igrača prilikom izvođenja svih prekida pri aut liniji i to se desilo više puta sve lijepo snimljeno,dokumentirano sve ono što bih tv nije htijela prikazati u izravnom prenosu. Uglavnom igrači Zrinjskog su stojički prešli preko svega, mogli su mirne savjeti napraviti skandal i napustiti teren bez vraćanja ali zbog igrača Veleža koji su bili super korektni to nisu učinili.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sad bez zayebancije. Treba nacionalizmu ozbiljno stat u kraj i na tribinama i na ostalim sportskim podrucjima. Odma 5 utakmica bez publike i 20 milja kazne. Prvo mom Velezu ako se to desi. Sport je sport yebem mu majku
Napominjem još jednom u pitanju je originalni snimak saveza i Zrinjski ga ima u posjedu u nadi da ga neće morati javno objavljivati kao što se desilo sa snimkom iz čuvene utakmice u Orašju. Što je bilo bilo je ako se korektno odreaguje neč bit potrebe.
Nisam još čuo da je neki klub kažnjen radi pljuvanja igrača, mada na nama su vazda trenirali strogoću pa što nebi i ovaj put.miki651 je napisao/la:Šta si se uzrujao pastrmka ta nisi ti u tome sudjelovao. Biće što će bit, kazna veća ili manja ali bogme odrezaće se.
Da se razumijemo, ono nimalo ne podržavam i to treba iskorijeniti sa stadiona ali malo ti banalan razlog za "žestoku kaznu"!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Armala je napisao/la:Ne razumijem kako se moze ovaj Slobodin ulazak u PL gledati kao neko mjerilo kvaliteta kad su ljudi kupili sve
Cuj kupili sve hahha..druze vjeruj mi da bi bilo kojem drugom gigantu trebao ..jesi li ti vidjeo sta se nama kuhalo sve?...covjece mi smo dkbili najvaznije utakmice protiv konkurenata sto smo pokazali a njih nije bilo ..tu nas niko nije mogao zakinuti...jedan ulazi u ligu zaostajes 5 bodova i stizes i onda na sve nacine zele te oboriti..ada te ne obore ljudi u crnom ipak moras i protiv njih u ovoj ligi gdje smo mi trenutno...Da drugi igraju posteno mi bi to odradili lagano..kao u Kaknju bod gdje ljudi ginu za Jedinstvo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
Neka vas, simpaticni steSaltCityAttack je napisao/la:Armala je napisao/la:Ne razumijem kako se moze ovaj Slobodin ulazak u PL gledati kao neko mjerilo kvaliteta kad su ljudi kupili sve
Cuj kupili sve hahha..druze vjeruj mi da bi bilo kojem drugom gigantu trebao ..jesi li ti vidjeo sta se nama kuhalo sve?...covjece mi smo dkbili najvaznije utakmice protiv konkurenata sto smo pokazali a njih nije bilo ..tu nas niko nije mogao zakinuti...jedan ulazi u ligu zaostajes 5 bodova i stizes i onda na sve nacine zele te oboriti..ada te ne obore ljudi u crnom ipak moras i protiv njih u ovoj ligi gdje smo mi trenutno...Da drugi igraju posteno mi bi to odradili lagano..kao u Kaknju bod gdje ljudi ginu za Jedinstvo
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
U pravu je ovaj tuzlak. Velez se trebao vratiti i prve i druge sezone da nije bilo mutnih radnji zadnjih kola pogotovo one prodaje jedinstva buducnosti u zadnjem kolu. Jos klosari pustise gol u 86 oj minuti a 2 autobusa djavola iz Mostara im isla kao podska par godina prije kad su igrali intertoto kup. 1 liga licitacije
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
vidi ovoga klauna,pa bola cjeli mostar je znao da ste kupili utakmicu protiv branitelja,igraci sami govorili 5 dana prije,da ce sloboda dobiti,zato na tribinama nije bilo ni 50 ljudi i ti se kunes u neko postenjeSaltCityAttack je napisao/la:Armala je napisao/la:Ne razumijem kako se moze ovaj Slobodin ulazak u PL gledati kao neko mjerilo kvaliteta kad su ljudi kupili sve
u prvoj ligi federacije svako druga utakmica je namjestena sto je zalosno
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
kazu iz Branitelja nisu smijeli pucat na gol
doveli Ciru na klupu, daju mu bogovsku placu i opet stele meceve, pa koji qrac ste ga dovodili uopce

doveli Ciru na klupu, daju mu bogovsku placu i opet stele meceve, pa koji qrac ste ga dovodili uopce

Ima se može sejohnnyyK je napisao/la:kazu iz Branitelja nisu smijeli pucat na gol![]()
![]()

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ne znaš ni slagatiRosas7 je napisao/la:vidi ovoga klauna,pa bola cjeli mostar je znao da ste kupili utakmicu protiv branitelja,igraci sami govorili 5 dana prije,da ce sloboda dobiti,zato na tribinama nije bilo ni 50 ljudi i ti se kunes u neko postenjeSaltCityAttack je napisao/la:Armala je napisao/la:Ne razumijem kako se moze ovaj Slobodin ulazak u PL gledati kao neko mjerilo kvaliteta kad su ljudi kupili sve

http://www.nsfbih.ba/upload/documents/Z ... 7.kolo.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
- northfront96
- Kontakt:
jel zrinjski kupio ijednu ove sezone?Rosas7 je napisao/la:vidi ovoga klauna,pa bola cjeli mostar je znao da ste kupili utakmicu protiv branitelja,igraci sami govorili 5 dana prije,da ce sloboda dobiti,zato na tribinama nije bilo ni 50 ljudi i ti se kunes u neko postenjeSaltCityAttack je napisao/la:Armala je napisao/la:Ne razumijem kako se moze ovaj Slobodin ulazak u PL gledati kao neko mjerilo kvaliteta kad su ljudi kupili sve
- badblueboylivno
- Kontakt:
I više od svake druge, svi su uključeni (igrači, klubovi, voditelji lige, suci)... ono što imamo u toj ligi je sramota.Rosas7 je napisao/la:vidi ovoga klauna,pa bola cjeli mostar je znao da ste kupili utakmicu protiv branitelja,igraci sami govorili 5 dana prije,da ce sloboda dobiti,zato na tribinama nije bilo ni 50 ljudi i ti se kunes u neko postenjeSaltCityAttack je napisao/la:Armala je napisao/la:Ne razumijem kako se moze ovaj Slobodin ulazak u PL gledati kao neko mjerilo kvaliteta kad su ljudi kupili sve
Hayley <3
Treba poseban odjel otvoriti u tuzilastvu za sport ovo je strasno sta se radi.
ti si jos smjesniji,pa da imalo pratis te zapisnike znao bi da nemaju veze sa realnim stanjem na stadionu nego lupnu cifru,pogledaj slike sa utakmice pa vidi jel bilo 400 ljudiCoraco je napisao/la:
Ne znaš ni slagatiu Mostaru je bilo najviše gledalaca u tom kolu, brojka od 400.
http://www.nsfbih.ba/upload/documents/Z ... 7.kolo.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
kupili smo svih 30 u prvenstvu,jbga skupilo se para,a u kupu smo prodali sarajevu u polufinalu,finu cifru nam ljudi dalinorthfront96 je napisao/la:
jel zrinjski kupio ijednu ove sezone?

i delegati takodjer dobro prolazebadblueboylivno je napisao/la:
I više od svake druge, svi su uključeni (igrači, klubovi, voditelji lige, suci)... ono što imamo u toj ligi je sramota.
kome smeta evropska slobodaRosas7 je napisao/la:ti si jos smjesniji,pa da imalo pratis te zapisnike znao bi da nemaju veze sa realnim stanjem na stadionu nego lupnu cifru,pogledaj slike sa utakmice pa vidi jel bilo 400 ljudiCoraco je napisao/la:
Ne znaš ni slagatiu Mostaru je bilo najviše gledalaca u tom kolu, brojka od 400.

Jeste neozbiljni
dajte malo konstruktivne rasprave, ko bi se mogao dobro pojačati, imal kakvih mahalskih?
ko bi mogao ganjati titulu a ko ispasti?

dajte malo konstruktivne rasprave, ko bi se mogao dobro pojačati, imal kakvih mahalskih?

ko bi mogao ganjati titulu a ko ispasti?
- IlProfessore
- Kontakt:
ma garant će opet sloboda voditi grčevitu borbu za opstanak, samo neka sljedeći put za svoje ispadanje pronađu krivce u sebi a ne u drugima
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- hule_barca
- Kontakt:
Pa i ovakva Sloboda kakva jeste trenutno je bolja od ovih kvazi klubova, Obarska, Radnik, Slavija, Vitez,...IlProfessore je napisao/la:ma garant će opet sloboda voditi grčevitu borbu za opstanak, samo neka sljedeći put za svoje ispadanje pronađu krivce u sebi a ne u drugima
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.