BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2014, 11:55

tepsija je napisao/la:Švabo simpatični,večeras su ti zvezde Granda.
Pa care procitaj sta si napisao, i to poslije ovoga sa Zukanovicem, poslije poziva agenturi i braticu, laganja u oci, i ti pricas nesto da bi se losa atmosfera mogla "uvuci" u reprezentaciju sa strane. Pa ti to ozbiljno?

Kazem stvarno me boli briga za Safetom, ne bih o njemu ni pisao ovdje, niti imam sta od prepucavanja. Nego smeta mi kada oni koji ga bez pauze lizu gnjave ovdje sa lazima kako neko od nas zeli da reprezentacija izgubi. Trolovi. Vratiti se temi i sve je ok.

@Neretvanska

Bez Kassela bi ti slavio pobjede protiv San Marina, tako da... :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 31 maj 2014, 11:56

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Švabo simpatični,večeras su ti zvezde Granda.
Kassel patriots :lol: :lol: :lol:
Vidim ja da je on u Germany,ali volio bih znati odakle je inače.
Ono,odakle je otišao u Gemany.
Uvjeren sam da nije ispod 500mnm....evo gađam-Binježevo!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2014, 11:58

Tepsija toliko visoko...previsoko za tebe. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 31 maj 2014, 12:02

Ajax je napisao/la:
Claus je napisao/la:

Višća - Pokidao po lijevoj strani. Mislim da ni sam Lulić ne bi bolje odigrao. Evidentno je da smo dobili još jednog odličnog igrača za rotaciju i da će Edin u budućnosti biti jedan od ključnih igrača repke. Zaslužuje transfer u neki klub iz liga petice.
Sve i jednog igraca si dobro ocjenio osim Visce. Lulic je jos uvjek doktor za Viscu. Visca je jako brz. Isto tako prodoran je i solidan u nabacivanjima. Moze drzati visok tempo 90 min i solidan je u defanzivi. Ali isto tako ima jedan minus. Los je u igri jedan na jedan. Tesko predribla igraca. I u tom segmentu igru Hajrovica, Lulic i Salihovic su doktori za njega. Visca moze imat dobre prodore ali samo kad utrcava na ubacene lopte. Bas iz tog razloga bi se Visca tesko izborio kao starter u klubu iz liga petice. Hajrovic na drugoj strani nebi imao tih problema. On ima sve sto mu treba. Jedino mu fali pravi klub.
Senad je i dalje igračina za njega, nema sumnje da će uvijek imati prednost u prvoj postavi, ali mene je oduševila njegova spretnost i brzina u napadu, a to je ofanziva je primarni zadatak lijevog krila. Dobili smo jako dobrog igrača za rotaciju, što je on sinoć pokazao, to je nešto što me posebno raduje obzirom na do sada kratku klupu. I da, ipak mislim da bi mogao igrati za neki osrednji ili slabiji klub u ligama petice. Ima nedostataka u defanzivi, ali ekipa koja nema većih problema s odbranom bi ga mogla priuštiti. Ne znam, vrijeme će pokazati šta i kako dalje.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 31 maj 2014, 12:02

Vjerujem prinćipesa :D

Ma yebeš repku

:ljepota:

slika
Vječno u našim srcima.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 31 maj 2014, 12:05

tepsija je napisao/la:Vjerujem prinćipesa :D

Ma yebeš repku

slika
:rol: :rol: :rol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 31 maj 2014, 12:07

Principatus je napisao/la:
Head je napisao/la:ne zelim objasnjavati nekom ko je za mene dusman reprezentacije. Siri negativnu energiju i stvara netrpeljivost na forumu. Ljudi kojima je u interesu da izgubi Bosna ne bi li naguzili selektora radi vlastitih interesa su za mene dusmani reprezentacije.
Ne izmisljaj lazi trole. ;)
Ja navijam za reprezentaciju i navijacu uvjek i da Sead Susic sjedne na klupu, a kamoli njegov retardirani brat.
MOMČINO TI IMBECIL TO JE ZADNJA FAZA RETARDACIJE.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 maj 2014, 12:08

[quote="hilmo"]Dobro je ono bilo sinoć....
Neću biti grub kao @vojvoda ali onakav način "riješavanja" igrača neka ide na čast selektoru.

To je to - Susic kao uvodi red a pravi takav nered da je to za nepovjerovat. TinkiVinki bez tekme kvalifikacija ide na SP a ovako povrijedi mladog igraca Zukanovica. Da je Zuka odigro samo minut u dresu BiH to se treba postovat, ali pape pokazuje lice koji mnogi ne vole i zbog cega samo kalja svoj ugled. Nacin kako su odbacili Zuku je vise nego sraman.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 31 maj 2014, 12:09

Claus je napisao/la:Napokon pobjeda. :clap:

Ne znam za ostale, ali ja sam prezadovoljan. Bez obzira što je Obala Slonovače igrala praktično s drugom ekipom, bez Yaye Tourea, Gervinha i Kaloua u timu, te DD-om koji je ušao tek u drugom dijelu, nije mala stvar razoružati Slonove i pobijediti ih bez rezultatske neizvjesnosti. Selektor je konačno pogodio s formacijom, postavio igru onako kako nije uradio još od Francuske i to je odmah dalo željeni rezultat. Ubili smo ih visokim presingom i pas igrom, što je recept za grupnu fazu. Ostaje žal za clean sheetom, ali Drogba je Drogba. Nemilosrdan kao i uvijek. Sada sam još veći optimista da ćemo protiv Nigerije izvući pozitivan rezultat, iako treba biti oprezan jer je SP potpuno druga priča.
Ovo potpisujem.
Dobra partija, odavno nismo odigrali ovako svježe, dobro, agresivno.....
Raduje odlična forma Pjanića i Džeke. Pjanić te lopte dijeli fantastično, pravi velemajstor. Džeko opet dostiže one svoje najbolje dane. To će biti naravno naša dva ključna igrača na SP i treba da ostanu svježi, spremni do SP.

Bešić isto jako bitan u vezi i on mora igrati.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 31 maj 2014, 12:10

Pastrvo,ono što me veseli,ni jedan član naših crvenih nije na listi ovih pljuvača.
Nema u nas fanova Benzeme,Ronalda,Bale,Kassela,Schalkea,samo Velež i BiH.
Vječno u našim srcima.

Sapuiza
Kontakt:

Post Postao/la Sapuiza » 31 maj 2014, 12:11

Solidna predstava sinoć, barem ovo što sam upratio. Pjana pirlovski, Džeko nastavlja trpati. Sa njima u formi prolazak skupine je puno bliži.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 31 maj 2014, 12:14

Bolji smo bili i zasluzeno slavili. Ova promjena taktike sa samo Dzekom u napadu se pokazala dosta dobrom, djelovali smo znatno brze i agresivnije prema protivnickom golu i pokazali da imamo jos dosta neiskoristenog potencijala. S druge strane odbrana je dosta klimava, protiv jacih repki cemo imati velikih problema, sva sreca pa imamo vrhunskog golmana na kojem nam mogu i najjace repke svijeta poizaviditi.

Takodjer treba biti objektivan i reci da je sinocnja ekipa Obale Slonovace igrala u kombinovanom sastavu, tj njihova stvarna kvaliteta je daleko iznad onoga sto smo sinoc vidjeli. Sam ulazak Drogbe je bitno promjenio prilike na terenu, a jos uz Yayu Turea, Bonya, Kloua, Gervinha.. stvari, pa i sam rezultat, bi sigurno drugacije izgledali. Ovim niposto ne zelim umanjiti nasu pobjedu i prilicno dobru igru, no moramo imati na umu da nam sinoc protivnik i nije bio po nekoj mjeri tako da se ne trebamo zavaravati i umisljati kako smo jednu od najjacih africkih repki rutinski dobili..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 31 maj 2014, 12:14

tepsija je napisao/la:Pastrvo,ono što me veseli,ni jedan član naših crvenih nije na listi ovih pljuvača.
Brato samo orginali nista kopije. Sta cu pljuvat evo me ko zapeta puska. Popusio bi ga citavoj BH delegaciji i igracima u Brazilu ako bi to pomoglo da bolje prodjemo. Pusti ove pljuvace sa seljackim demagogijama. Juce im tv signal dosao u selo pa se uz sijelo od 40 ljudi svak pravi pametan i najbolje zna. Samo Velez samo BiH. Idemooooo :bih:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 31 maj 2014, 12:20

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Pastrvo,ono što me veseli,ni jedan član naših crvenih nije na listi ovih pljuvača.
Brato samo orginali nista kopije. Sta cu pljuvat evo me ko zapeta puska. Popusio bi ga citavoj BH delegaciji i igracima u Brazilu ako bi to pomoglo da bolje prodjemo. Pusti ove pljuvace sa seljackim demagogijama. Juce im tv signal dosao u selo pa se uz sijelo od 40 ljudi svak pravi pametan i najbolje zna. Samo Velez samo BiH. Idemooooo :bih:
:thumbup:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 31 maj 2014, 12:20

tepsija je napisao/la:Vjerujem prinćipesa :D

Ma yebeš repku

slika
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mozes to :lol: :lol: :lol: :lol:

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 31 maj 2014, 12:30

Pozdrav svima! pratim forum odavno, ali tek sam se odlucio registrovati, pa rekoh da priupitam nesto...
Principatus je napisao/la:Ovo su sada samo male "sale". Repka se podrzava, kriminalac ne. To je dovoljno da i ovi trolovi razumiju. A poslije SP, kad igraci pocnu pricati malo vise i novinari se osile, vidjecemo sta ce sve izaci u javnost, do tada uzivancija, podrska nasim momcima i boli me neka stvar za ovim retardom na klupi. Vratite se temi. ;)
Molim te, kakve su tvoje kvalifikacije u fudbalu, pa ti mislis da znas bolje od covjeka koji je proveo citav zivot baveci se istim? Ne samo da se bavio, nego je bio u samom vrhu svjetskog fudbala kao igrac a sada i kao selektor. Dobro, ne slazes se sa nekim odlukama - posteno, ali da se covjek toliko mrzi zbog toga je jednostavno nepojmljivo!

Moze li mi iko od ovih pljuvaca reci po cemu oni misle da znaju bolje od selektora (koji, usput receno, za sad ima odlicne rezultate!)? dajte makar samo jedan od vas da mi kaze "Ja sam vodio fudbalski tim i osvojio nesto!" pa da znamo sa kakvim fudbalskim sveznalicama ovdje se prica. U stvari, dajte jednu stvar koju ste uradili u poslovnom zivotu koja nadmasuje Safetova dostignuca, pa da mozete tako nadmeno, oholo i pokvarenjacki pljuvati po covjeku?

samo nemojte, molim vas, odgovora tipa "sta ti imam pricati, vidi mu face" ili "nemam se ja kome pravdati za svoja preseravanja" ili "imam pravo na misljenje!".

pozdrav svim pozitivnim ljudima na ovom forumu!

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 31 maj 2014, 12:32

Dobro je ovo zasad. Jest da smo mogli dati vise golova, ali brate ruku na srce i OS je mogla dati par komada.
Protiv Meksika biti mnogo vise ozbiljniji, i pokusati napraviti mir u odbrani.
Sajo gnjida si.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 maj 2014, 12:36

Hoće li biti taj snimak da odgledam i ostavim neko svoje mišljenje na utakmicu ?
Vidim da je okrenuo na formaciju 4 - 2 - 3 - 1. Hvala qrcu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 31 maj 2014, 12:40

zizu1991 je napisao/la:Hoće li biti taj snimak da odgledam i ostavim neko svoje mišljenje na utakmicu ?
Vidim da je okrenuo na formaciju 4 - 2 - 3 - 1. Hvala qrcu.
Imaš par stranica nazad link za snimak oba poluvremena. Upravo odgledao.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 31 maj 2014, 12:41

zizu1991 je napisao/la: Vidim da je okrenuo na formaciju 4 - 2 - 3 - 1. Hvala qrcu.
Ma to je Safet počeo pratit forum, od sad pa nadalje sve pobjeđujemo :cool:

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.