"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Iskoristio maksimalno sansu i nametnuo se na desetkovanoj poziciji. Lijepo je i surađivao s Pjanicem tako da je Medunjanina doveo u situaciju da mora na klupu bar prvu utakmicu protiv Argentine.
robijas_Ri je napisao/la:Iskoristio maksimalno sansu i nametnuo se na desetkovanoj poziciji. Lijepo je i surađivao s Pjanicem tako da je Medunjanina doveo u situaciju da mora na klupu bar prvu utakmicu protiv Argentine.
Potpuno ocekivano. Covjek je mnogo bolji od Medunjanina i Salihovica defanzivno. Mislim da je imao oko 15-uklizavanja. Trci non stop prava radilica i umara protivnika. Odlican igrac jos bolji nego sto sam se nadao.
Nema tu sta da se prica,sestica koja nam je prijeko potrebna..Sve cestitke ovom momku,trkacki je usio sve sinoc...Kakav karakter,smirenost i samopouzdanje..
BRAVO MOMCE ....
a to da li smo dobili pravu "šesticu" (što bi vi švabe kazali ili zadnjeg veznog kako to ostatak svijeta zove )za to je prerano bilo šta reći, to ćemo vidjeti tek protiv argentine. ali da obećava, obećava
Ma momak je položio ispit još dok je bio u HSV-u i kad je s nepunih 18 igrao ovu tekmu u prvih 11... Za njega se znalo ranije,kako i sta igra I nadam se da su napokon svi vidjeli zasto mu je mjesto cijele kvalifikacije trebalo biti u A timu...
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?