To nam je sasvim dovoljno da prođemo grupu. Protiv brzih i tehnički dobrih ekipa se malo ko može nositi, posebno sa ovima koje si nabrojao na kraju.Mozambik je napisao/la:Mi se mozemo nosati sa ovim reprzentacijama koje nisu tehnicki dobre. Sa reprezentacijama koje imaju male, brze i tehnicki dobre igrace to ce tesko ici.
BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije deda nego Drogba, guglaj ko je on ako ne znas.mma_hz je napisao/la:Usao deda i pomutio nasim igracima razum..sta je tu super Bgt..calcio je napisao/la:Imamo odlicnu ekipu, super je to Pape poslozio. Puni optimizma mozemo ici na SP, ako ove povrede nisu ozbiljne prirode.
Zao mi je onih koji to ne vide. Mrznja im pomutila razum. nema drugog objasnjenja.![]()
sto nije igrao jaja ture,kalu,romaric,kolo ture,zervinjo..jedino je to veceras super bilo pored besica i visce naravno..
![]()
![]()

Hocu da kazem da ne razumijem ove sto danonocno pisu negativne postove, mrze Papeta toliko da imam osjecaj da navijaju za nase protivnike i nadaju se rasulu. Znate na koga mislim. Imamo odlicnu generaciju i idemo na SP. a oni jadnici ne mogu da se raduju, bas mi ih je zao.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Svi se oni raduju i to punim kapacitetom, tj. nemaju taj teret da brane varalicu Sušića.calcio je napisao/la:Nije deda nego Drogba, guglaj ko je on ako ne znas.![]()
Hocu da kazem da ne razumijem ove sto danonocno pisu negativne postove, mrze Papeta toliko da imam osjecaj da navijaju za nase protivnike i nadaju se rasulu. Znate na koga mislim. Imamo odlicnu generaciju i idemo na SP. a oni jadnici ne mogu da se raduju, bas mi ih je zao.
Zaboravljate Hajrovica, kojem je ovo bila prca tekma od pocetka..momak je sa vranjesom zatvorio skroz desnu stranu plus je imao finih akcija, dobrih prodora..eksplozivnost mu je zlata vrijedna..samo da se jos malo uigra sa ekipom, on bi trebao da bude to rijesenje na desnom krilu (na lijevom Lulic)..
Htjeli ne htjeli, zrijeb je odredio da cemo se morat nosat sa ovima sto sam nabrojao.Virtu4l je napisao/la: To nam je sasvim dovoljno da prođemo grupu. Protiv brzih i tehnički dobrih ekipa se malo ko može nositi, posebno sa ovima koje si nabrojao na kraju.
Afrikanci su takticki nezreli i moglo bi se reci glupi. Snage imaju, a pameti im fali. Sve u svemu treb sacekat Meksiko pa onda davat konacni sud.
Danas to nije izgledalo lose, dapace. Na momente je izgledalo fantasticno, al ovo je bio drugi sastav Obale. Kakav ce biti Miske protiv Meksika, ako bude kao danas mrka kapa.
pokusat cu komentarisat igrace po mom misljenju jednog po jedno 
Begovic: odlicno odradjen posao sem onog gola koji je isao po sredini,ali treba uzeti u obrzi da je momak poluvrijeme igrao "povridjen" loptu nije mogao da ispuca
Kolasinac: ono sto je odigrao,odigrao je na njegovom nivou stameno,jako,borbeno falio nam je takav igrac
Spahic: kapitenski,borbeno sve sto su ostali zaribali u pojedinim situacija on je izvlacio vecinom
Sunjic: mozda i najslabija karika vcrs,tu ce bicakcic mnogo da olaksa spahicu
Vranjes:odigrao jako borbeno,kvalitetno za pohvalo
Besic:medju 3 najbolja igraca vcrs,odigrao borbeno,hladno svaka mu cast
Pjanic: no comment
DOKTOR
Misimovic: bilo je njegovih poteza poznatih,zna lopte igra al je i sebican
Visca:momak na kojeg ce se definitivno moci racunat,borben,brz,uporan
Hajrovic: isto kao i visca
Dzeko: 2 gola dao nema se tu sta puno pametovat,iako je bio sebican u jednoj situaciju al opet drugi gol majstorija
izmjene nisu vala nista posebno pokazale,al eto na par igraca ce se vjerovatno racunat tu uz Lulica i Bicakcica
sto se opcenito igre tice napokon da je Pape odustao od one taktike bez zadnjeg veznog i presao na "savremenu" taktiku koja je donijela nesto novo u repku,ubojitije smo izgledali po krilima,ta krila su se vracala i nazad,sve u svemu Pape odradio si utakmicu za 10
od mene ti svaka cast po prvi put 

Begovic: odlicno odradjen posao sem onog gola koji je isao po sredini,ali treba uzeti u obrzi da je momak poluvrijeme igrao "povridjen" loptu nije mogao da ispuca
Kolasinac: ono sto je odigrao,odigrao je na njegovom nivou stameno,jako,borbeno falio nam je takav igrac
Spahic: kapitenski,borbeno sve sto su ostali zaribali u pojedinim situacija on je izvlacio vecinom
Sunjic: mozda i najslabija karika vcrs,tu ce bicakcic mnogo da olaksa spahicu
Vranjes:odigrao jako borbeno,kvalitetno za pohvalo
Besic:medju 3 najbolja igraca vcrs,odigrao borbeno,hladno svaka mu cast
Pjanic: no comment

Misimovic: bilo je njegovih poteza poznatih,zna lopte igra al je i sebican
Visca:momak na kojeg ce se definitivno moci racunat,borben,brz,uporan
Hajrovic: isto kao i visca
Dzeko: 2 gola dao nema se tu sta puno pametovat,iako je bio sebican u jednoj situaciju al opet drugi gol majstorija
izmjene nisu vala nista posebno pokazale,al eto na par igraca ce se vjerovatno racunat tu uz Lulica i Bicakcica

sto se opcenito igre tice napokon da je Pape odustao od one taktike bez zadnjeg veznog i presao na "savremenu" taktiku koja je donijela nesto novo u repku,ubojitije smo izgledali po krilima,ta krila su se vracala i nazad,sve u svemu Pape odradio si utakmicu za 10

- calcio
- Kontakt:
Jest' raduju se toliko da nekima pada na pamet da bojkotuju SP.DukeOfWellington je napisao/la:Svi se oni raduju i to punim kapacitetom, tj. nemaju taj teret da brane varalicu Sušića.calcio je napisao/la:Nije deda nego Drogba, guglaj ko je on ako ne znas.![]()
Drugi prizeljkuju rasulo i losu atmosferu.
Treci aktivno rade na stvaranje lose atmosfere makar ovdje na forumu. Vjerovatno i na drustvenim mrezama.
Polomise se od radovanja. ALi kao sto rekoh, zao mi ih je. Vjerovatno se radi o mladim osobama, ovi stariji znaju koliko smo dugo cekali ovo sto se sada desava i koliko nam je bitno za drzavu.
- el-fighter
- Kontakt:
Cuj usao dedica od 36 godina.. pa to je Drogba!! Lik ce i sa 46 godina biti u stanju da napravi problem skoro svakoj odbrani.
Cestitke momcima na zasluzenoj pobjedi.
Cestitke momcima na zasluzenoj pobjedi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To je izvikano, nema govora o iole većem broju onih koji žele zlo reprezentaciji bez obzira ko bio selektor.calcio je napisao/la:Jest' raduju se toliko da nekima pada na pamet da bojkotuju SP.
Treci aktivno rade na stvaranje lose atmosfere makar ovdje na forumu. Vjerovatno i na drustvenim mrezama.
Polomise se od radovanja. ALi kao sto rekoh, zao mi ih je. Vjerovatno se radi o mladim osobama, ovi stariji znaju koliko smo dugo cekali ovo sto se sada desava i koliko nam je bitno za drzavu.
Ali ima govora o ogromnom broju onih koji žele vidjeti leđa varalici Sušiću.
Ova država je preživjela previše muke da bi trpila varalicu Sušića i uz to ga gledala kako nezasluženo kupi kajmak. Odma smo jasno poslali poruku da on nije zaslužan za bilo eventualni uspjeh na SP-u i da će eventualni uspjeh biti ostvaren uprkos njemu, a ne zahvaljujući njemu.
- calcio
- Kontakt:
DukeOfWellington je napisao/la:To je izvikano, nema govora o iole većem broju onih koji žele zlo reprezentaciji bez obzira ko bio selektor.calcio je napisao/la:Jest' raduju se toliko da nekima pada na pamet da bojkotuju SP.
Ali ima govora o ogromnom broju onih koji žele vidjeti leđa varalici Sušiću.
Ova država je preživjela previše muke da bi trpila varalicu Sušića i uz to ga gledala kako nezasluženo kupi kajmak. Odma smo jasno poslali poruku da on nije zaslužan za bilo eventualni uspjeh na SP-u i da će eventualni uspjeh biti ostvaren uprkos njemu, a ne zahvaljujući njemu.
Zao mi je ako ces se naci uvrijedjen ali moram reci da je to teski idiotizam. Za neuspjeh cete proglasiti njega kao krivca a uspjeh ce biti uprkos njemu. Bas ste ljudine, nema sta.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
To je tako, on je pokazao da je sposoban samo pokvariti stvar, s tim da to nekad bude neutralisano dobrom partijom igrača, a nekad ne bude. Kad bi se riješio te morbidne ljubavi prema varalici Sušiću svakako bi bio u stanju da to i sam vidiš.calcio je napisao/la:Zao mi je ako ces se naci uvrijedjen ali moram reci da je to teski idiotizam. Za neuspjeh cete proglasiti njega kao krivca a uspjeh ce biti uprkos njemu. Bas ste ljudine, nema sta.
Nije se jednom desilo da je Papetova odlična taktika bila neutralisana lošom partijom igrača.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Grcka - igraci ispostovali
Francuska, dobra postavka, al ujebao sa golmanom - igraco ispostovali
To je to sto se tice Papetovih taktika
Francuska, dobra postavka, al ujebao sa golmanom - igraco ispostovali
To je to sto se tice Papetovih taktika
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To se desilo jednom, možda dva puta. A više od četiri godine je selektor. Ovo o čemu ja pričam je pravilo, to je izuzetak.Virtu4l je napisao/la:Nije se jednom desilo da je Papetova odlična taktika bila neutralisana lošom partijom igrača.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Upravo taj izuzetak nas je koštao plasmana na prošlo EP. Rumunija i Francuska.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nisam gledao utakmicu, tako nebih komentarisao igru, a za golove mogu reci da su odlicni, dijamant naš. Ovi sto pricaju da je Drogba dedo, heh, frajer rastura sa Galatasarayom, odlicne partije, u Istanbulu ga gotive samo tako. Veliki respekt nasim navijacima.

Zadnja izmjena: sonik24, dana/u 31 maj 2014, 06:14, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Uz groznu predstavu fudbalera protiv Rumunije reci mi o kojoj genijalnoj strategiji i taktici Sušića u toj utakmici pričamo? Bio je jednako grozan kao i igrači tada.Virtu4l je napisao/la:Upravo taj izuzetak nas je koštao plasmana na prošlo EP. Rumunija i Francuska.
Francuska se ne može nazvati groznom predstavom fudbalera, naprotiv. Na kraju je sve stalo u jednu grešku Spahića, ali mi ionako nismo bili toliko bolji (ako smo uopšte bili bolji) od Francuske da bi se pričalo o tome da smo nešto upropastili.
Ako nismo bili bolji, nismo bili ni lošiji. Naravno da smo upropastili, deset minuta do kraja imamo rezultat, Francuska jalovo kruži oko kaznenog prostora, bez šanse za gol i onda se desi neshvatljiva greška pojedinca, jednog od najboljih i najiskusnijih. Pape tu ništa nije mogao, žao mi je, on je svoje uradio maestralno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da. Šteta što nije maestralno uradio u prvoj utakmici pa da tu dođemo na izlet.Virtu4l je napisao/la:Ako nismo bili bolji, nismo bili ni lošiji. Naravno da smo upropastili, deset minuta do kraja imamo rezultat, Francuska jalovo kruži oko kaznenog prostora, bez šanse za gol i onda se desi neshvatljiva greška pojedinca, jednog od najboljih i najiskusnijih. Pape tu ništa nije mogao, žao mi je, on je svoje uradio maestralno.
On je doživio totalni strateško-taktički fijasko u glavnom dvomeču protiv Slovačke, spasio ga je Hajrović. To je bio njegov kraj, tj. on je faktički prokockao plasman na SP, da je do njega mi sad nismo na SP-u, ispali smo u baražu i ne gledamo našu reprezentaciju tamo, eto to zamisli. Ali nije bilo sve do njega, da jeste sad mi ne bismo bili na SP. Umjesto da pomete Slovačku i dokaže da je vrijedan selektorske pozicije on je praktično uništen. Eh tad je izgubio podršku većine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.