Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Tek kad Mozambicari uleteMozambik je napisao/la:Pravo pitanje je zasto je Tino uopste pozvan, kad ni sam selektor ne vjeruje u njega.emir79 je napisao/la:Gdje je ono Tino nije igrao u Gradaccu da mu nebi zvizdali? Sto nije sad igrao?
Eto Obala Slonovace nije igrala sa prvim timom, a mi kao poceli sa prvim?
Lulic ,Bicakcic,Mujdza. Begovic pola utakmice povrijedjen branio, ono bi skinuood Drogbe 100%, isla po sred gola, skidao je njemu Beg kad je isla i u 90.
Nego gdje su kriticari, kakvo je ovo zatisje?
Drugo, kakvo bolan zatisje, usao covjek od 36 godina i napravio budalama nasu odbranu nekoliko puta. Zamisli sta ce tek raditi Aguero, Messi, Di maria, Higuain.
Vedo je sam sebe unazadio svojim ponasanjem i crvenim kartonom. Stevens mu nista nije kriv.let3 je napisao/la:Vedo je u groznoj formi i to je zabrinjavajuceonaj trener kreten Štutgarta ga je sjebo skroz i unazadio
![]()
Ama nisam uplatio u tom je fazon. A pogodio.IronMany je napisao/la:Cuj da ti pitam zenu. Kakva zena bolan, daj listic gdje si gadj'o tacan rezultat i strijelcasoccerfan je napisao/la:Koja ti je poenta? Samo gledate kako Dzeku ocrniti. Nikad vam udovoljiti. A prognoze sto se tice, pitajte moju zenu ja sam reko bice 2 1 za nas i da ce za nas Dzeko dat golove. Al haj sad.Kaunas je napisao/la:![]()
Gdje su njima od pocetka kolo ture,boka,romaric,jaja ture,bony,drogba,zervinjo,salomon kalou,dumbija..emir79 je napisao/la:Gdje je ono Tino nije igrao u Gradaccu da mu nebi zvizdali? Sto nije sad igrao?
Eto Obala Slonovace nije igrala sa prvim timom, a mi kao poceli sa prvim?
Lulic ,Bicakcic,Mujdza. Begovic pola utakmice povrijedjen branio, ono bi skinuood Drogbe 100%, isla po sred gola, skidao je njemu Beg kad je isla i u 90.
Nego gdje su kriticari, kakvo je ovo zatisje?
Jarane neznam jesi li ti ili neko drugi napisao cim je tekma zavrsila Dzeko ode sobaricu Ibricica da tjesi. Kao u negativnom smislu. Raja samo ceka scenicu da Dzeku popljuje. Vazda je svima na tapeti. Zato sam napisao.Kaunas je napisao/la:@soccerfan sta ti nije jasno? kome je cilj Dzeku ocrniti? Ako se ovako ocrnjavaju igrači naši su crnji od Bjelokošćana
cuj pitajte moju zenu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A znači to su kompleksi iz prošlosti.invincible1921 je napisao/la:pa sta ti imam objanjavat eo ja cu napsiat sta ti tvrdis:
-SUSIC STA GOD DA URADI UPRAVU JE
-PO TEBI SU SUNJIC I HADZIC KVALIET OVE REPKE, TAKODJER I AVDIJA
-ZUKANOVIC JE OPRAVDANO IZOSTAVLJEN
-PO TEBI DA TE PITAM JEL BOLJI TINO ILI STILIC NA PRIMJER REKO BI TINO LOGICNO
-TI SI ME BOLAN UBJEDJIVO NA 10STRANICA DA JE VEDO BARA BARA SA DZEKOM NAPADAC![]()
Ja sam napisao. Ibricic i jest sobarica.soccerfan je napisao/la:Jarane neznam jesi li ti ili neko drugi napisao cim je tekma zavrsila Dzeko ode sobaricu Ibricica da tjesi. Kao u negativnom smislu. Raja samo ceka scenicu da Dzeku popljuje. Vazda je svima na tapeti. Zato sam napisao.Kaunas je napisao/la:@soccerfan sta ti nije jasno? kome je cilj Dzeku ocrniti? Ako se ovako ocrnjavaju igrači naši su crnji od Bjelokošćana
cuj pitajte moju zenu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Matrica ide bez obzira na rezultat, što se mene tiče varalicu Sušića nek otpuste nakon pobjede u finalu SP onu istu noć, to bi bila dupla radost.Virtu4l je napisao/la:Hajd sad lijepo na spavanje, imaš Meksiko za par dana, valjda ćete izvući remi protiv nas, to će vam biti sasvim dovoljno da pustite staru marticu.
Usao deda i pomutio nasim igracima razum..sta je tu super Bgt..calcio je napisao/la:Imamo odlicnu ekipu, super je to Pape poslozio. Puni optimizma mozemo ici na SP, ako ove povrede nisu ozbiljne prirode.
Zao mi je onih koji to ne vide. Mrznja im pomutila razum. nema drugog objasnjenja.
Nije, nego se radi o tome da nije svako zaslužio da velikog pjevača sluša uživo.Virtu4l je napisao/la:Mnogi veliki pjevači pjevaju na matricu, ništa strašno, samo dokaz da su malo zakazali sa kvalitetom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.