BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

let3
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la let3 » 31 maj 2014, 05:01

Vedo je u groznoj formi i to je zabrinjavajuce :? onaj trener kreten Štutgarta ga je sjebo skroz i unazadio :thumbdown: :puke:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 maj 2014, 05:03

Mozambik je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Gdje je ono Tino nije igrao u Gradaccu da mu nebi zvizdali? Sto nije sad igrao?

Eto Obala Slonovace nije igrala sa prvim timom, a mi kao poceli sa prvim?

Lulic ,Bicakcic,Mujdza. Begovic pola utakmice povrijedjen branio, ono bi skinuood Drogbe 100%, isla po sred gola, skidao je njemu Beg kad je isla i u 90.

Nego gdje su kriticari, kakvo je ovo zatisje? :mrgreen:
Pravo pitanje je zasto je Tino uopste pozvan, kad ni sam selektor ne vjeruje u njega.

Drugo, kakvo bolan zatisje, usao covjek od 36 godina i napravio budalama nasu odbranu nekoliko puta. Zamisli sta ce tek raditi Aguero, Messi, Di maria, Higuain.
Tek kad Mozambicari ulete :rol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 maj 2014, 05:03

let3 je napisao/la:Vedo je u groznoj formi i to je zabrinjavajuce :? onaj trener kreten Štutgarta ga je sjebo skroz i unazadio :thumbdown: :puke:
Vedo je sam sebe unazadio svojim ponasanjem i crvenim kartonom. Stevens mu nista nije kriv.

Ne znam i sta se ocekivalo od Vede danas, nije dobio ni 5 lopti kako treba, i ocekuje se cuda. Usao je taman kad smo se mi zatvorili i kad smo fizicki pali, tako da ga ne bih ni ocjenjivao danas.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 31 maj 2014, 05:04

IronMany je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:slika
Koja ti je poenta? Samo gledate kako Dzeku ocrniti. Nikad vam udovoljiti. A prognoze sto se tice, pitajte moju zenu ja sam reko bice 2 1 za nas i da ce za nas Dzeko dat golove. Al haj sad. :D :D
Cuj da ti pitam zenu. Kakva zena bolan, daj listic gdje si gadj'o tacan rezultat i strijelca :mrgreen:
Ama nisam uplatio u tom je fazon. A pogodio. :rol: :rol: :rol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 maj 2014, 05:05

emir79 je napisao/la:Gdje je ono Tino nije igrao u Gradaccu da mu nebi zvizdali? Sto nije sad igrao?

Eto Obala Slonovace nije igrala sa prvim timom, a mi kao poceli sa prvim?

Lulic ,Bicakcic,Mujdza. Begovic pola utakmice povrijedjen branio, ono bi skinuood Drogbe 100%, isla po sred gola, skidao je njemu Beg kad je isla i u 90.

Nego gdje su kriticari, kakvo je ovo zatisje? :mrgreen:
Gdje su njima od pocetka kolo ture,boka,romaric,jaja ture,bony,drogba,zervinjo,salomon kalou,dumbija.. :roll: :roll:
ma vala od Visce meni Lula trenutno nije bolji...
vi zadovoljni odbranom..usao dedica i povaljao 3,4 puta komplet odbranu i sada ti isti trebaju cuvati zna se vec koje igrace.. :crazy: :crazy:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 31 maj 2014, 05:05, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 31 maj 2014, 05:05

Ma ja fkt ne kontam sta ce Ibricic i Tino na spisku. :D Ibricic mi je ipak najjaci, tip pozvan da se Dzeko moze kvalitetno druziti i nema nikakve nogometne strane u njegovom pozivu. Ne bih sad da pravim dramu oko toga, ali fkt mi je nekako smijesno i besmisleno :D

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 31 maj 2014, 05:07

Kaunas je napisao/la:@soccerfan sta ti nije jasno? kome je cilj Dzeku ocrniti? Ako se ovako ocrnjavaju igrači naši su crnji od Bjelokošćana

cuj pitajte moju zenu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jarane neznam jesi li ti ili neko drugi napisao cim je tekma zavrsila Dzeko ode sobaricu Ibricica da tjesi. Kao u negativnom smislu. Raja samo ceka scenicu da Dzeku popljuje. Vazda je svima na tapeti. Zato sam napisao.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 31 maj 2014, 05:08

imali su oni svoji shansi ali bogami imali smo i mi dosta.

Samo se nadam da su Begovic i Kolasinac ok aBd.

Hajrovic i Visca su se dokazali i plus je sto su dosta puta vracali dok su Oggy i Sejo spori bekovi.

Miske mora se uigrati jer je dosta spor, Pjanic fantastican i Besic je ono sto nam je falilo.

Dzeko mora biti jos bolji na SP nego danas jer je mogo dati bar jos 2 komada.

Sunjic je isto bio solidan, formacija se dokazala i ovo smo dobro igrali kad pomislis mozda oni nisu imali Yayu i Kolu, Gervinha ali nismo ni mi od prve Mujdzu,Bicakcica i Lulica.

Fino mogu spavati i sutra se malo zezati na poslu sa kolegama iz Obale Slonovace koji su pricali da ce nas 3-0 pobjedti :D
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2014, 05:08

invincible1921 je napisao/la:pa sta ti imam objanjavat eo ja cu napsiat sta ti tvrdis:

-SUSIC STA GOD DA URADI UPRAVU JE

-PO TEBI SU SUNJIC I HADZIC KVALIET OVE REPKE, TAKODJER I AVDIJA

-ZUKANOVIC JE OPRAVDANO IZOSTAVLJEN

-PO TEBI DA TE PITAM JEL BOLJI TINO ILI STILIC NA PRIMJER REKO BI TINO LOGICNO

-TI SI ME BOLAN UBJEDJIVO NA 10STRANICA DA JE VEDO BARA BARA SA DZEKOM NAPADAC :?
A znači to su kompleksi iz prošlosti.

Sušić nije uvijek u pravu, ali mu se nameće dosta toga za šta nije kriv. Zukanović se malo zaletio sa izjavom i došao im kao kec na desetku. Što se tiče Štilića, da malo bolje pratiš ovaj podforum znao bi kakvo je moje mišljenje o njemu, u svakom slučaju je igračina za Tina. Ništa ja tebe nisam ubjeđivao, alergičan sam na omalovažavanje Ibiševića.

Hajd sad lijepo na spavanje, imaš Meksiko za par dana, valjda ćete izvući remi protiv nas, to će vam biti sasvim dovoljno da pustite staru marticu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 31 maj 2014, 05:09

soccerfan je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:@soccerfan sta ti nije jasno? kome je cilj Dzeku ocrniti? Ako se ovako ocrnjavaju igrači naši su crnji od Bjelokošćana

cuj pitajte moju zenu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jarane neznam jesi li ti ili neko drugi napisao cim je tekma zavrsila Dzeko ode sobaricu Ibricica da tjesi. Kao u negativnom smislu. Raja samo ceka scenicu da Dzeku popljuje. Vazda je svima na tapeti. Zato sam napisao.
Ja sam napisao. Ibricic i jest sobarica. :kafa:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 31 maj 2014, 05:10

Nije lose..ali ima oko ove repke jako puno posla...u pojedinim situacijama djelujemo kao amateri..dok s druge strane imamo potencijal.

Fali nam iskustva, i to se jasno vidi, dok je s druge strane primjetno da Susic veze s mozgom nema.

Obicne greske ne vidi.

Dzeko je presebican igrac u reprezentaciji i misli da moze trositi lopte samo tako,;svaka cast za 2 gola, ali golman je krivac apsolutni.

Visca uporan, brz i jako dobar...Miske zaista nema sta traziti u prvom sastavu, kriza je, Besic beton..non stop trci, odlicno!

Sunjic imao dobru predstavu do trenutka kad ga je Drogba napravio smijesnim, Spaha strasno dobar, Salihovicu izgleda jedino odg.bocna pozicija krpljenja rupa..Pjanic bi se mogao malo opustiti i igrati svoju igru, dok je Medunjanin, kakav-takav za prvi sastav.

Begovic je golman extra klase, fenomenalan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 maj 2014, 05:11

Sto su pojedinci ograniceni...ako je neko kontra susica odmah je i kontra repke..
koliko smo mi to veceras imali sansi izigranom nekom akcijom,a ne golmanskim greskama ili stoperima kojima se nije ni igralo izgleda...
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 31 maj 2014, 05:12, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 31 maj 2014, 05:11

Ovom pobjedom na sledecoj FIFA listi se penjemo na najmanje 21. mjesto,a u slucaju trijumfa protiv Meksika i na 19. poziciju.
BosnaE

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 maj 2014, 05:12

Imamo odlicnu ekipu, super je to Pape poslozio. Puni optimizma mozemo ici na SP, ako ove povrede nisu ozbiljne prirode.
Zao mi je onih koji to ne vide. Mrznja im pomutila razum. nema drugog objasnjenja.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 31 maj 2014, 05:13

Virtu4l je napisao/la:Hajd sad lijepo na spavanje, imaš Meksiko za par dana, valjda ćete izvući remi protiv nas, to će vam biti sasvim dovoljno da pustite staru marticu.
Matrica ide bez obzira na rezultat, što se mene tiče varalicu Sušića nek otpuste nakon pobjede u finalu SP onu istu noć, to bi bila dupla radost.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 maj 2014, 05:14

calcio je napisao/la:Imamo odlicnu ekipu, super je to Pape poslozio. Puni optimizma mozemo ici na SP, ako ove povrede nisu ozbiljne prirode.
Zao mi je onih koji to ne vide. Mrznja im pomutila razum. nema drugog objasnjenja.
Usao deda i pomutio nasim igracima razum..sta je tu super Bgt.. :roll: :roll: sto nije igrao jaja ture,kalu,romaric,kolo ture,zervinjo..jedino je to veceras super bilo pored besica i visce naravno.. :D :bih: :bih:
FK SARAJEVO.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2014, 05:15

Mnogi veliki pjevači pjevaju na matricu, ništa strašno, samo dokaz da su malo zakazali sa kvalitetom.
Voli te tvoje Sarajevo.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 31 maj 2014, 05:17

Virtu4l je napisao/la:Mnogi veliki pjevači pjevaju na matricu, ništa strašno, samo dokaz da su malo zakazali sa kvalitetom.
Nije, nego se radi o tome da nije svako zaslužio da velikog pjevača sluša uživo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2014, 05:17

Može i tako ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 31 maj 2014, 05:19

Bullshit je govorit da nam je odbrana dobra, a usao covjek sa 36 na ledjima na pravio budalom kog je stigao.

Obala sa drugim sastavom. Meksiko ce dosta toga reci o nasim mogucnostima.

Mi se mozemo nosati sa ovim reprzentacijama koje nisu tehnicki dobre. Sa reprezentacijama koje imaju male, brze i tehnicki dobre igrace to ce tesko ici.

Messi, Aguero, Higuain, Di Maria :cry:

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.