Osjećaj je obostran.Blue_He4rt je napisao/la:A ti sto ne vole varalicu, trebaju se zapitati da li su u redu s mozgom.Gadite mi se
BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Vidim kako vole, nigdje ih, a da smo kojim slučajem izgubili... licemjeriDukeOfWellington je napisao/la:Oni koji ne vole varalicu Sušića nisu "naši bjelokošćani". Oni samo ne vole varalicu Sušića i vole reprezentaciju više od tebe.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Zaboravi jos da kazem koja je Kolasinac MRCINA
. Joj kako raznosi crnce ko pilice
. Nadam se da je sve oke.
Sa ovom postavom mozemo parirati svima. Jaka krila, zadnji vezni, dva kreatora i GAZI BOSNO!
Good night
!

Sa ovom postavom mozemo parirati svima. Jaka krila, zadnji vezni, dva kreatora i GAZI BOSNO!
Good night

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Izzo mangup pokupi Drogbin dres Džeki ispred nosa. Poslije se Drogba izvinjava Džeki, *ebiga moj jaro iz Galate, dat ću ti drugi ....
Trebao bi se Izzo zamijeniti i sa Messijem i još da obojica obuku dres drugoga i da se skupa slikaju.
Trebao bi se Izzo zamijeniti i sa Messijem i još da obojica obuku dres drugoga i da se skupa slikaju.
Ma Hadžić realno nema šta da radi u repci, pogotovo ne an stoperu.Virtu4l je napisao/la:Golčina.
Hadžić je spasio čistu gol šansu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Svoj ti pos'o. Tako je kako sam ja rekao.VanBasten je napisao/la:garant
Evo me, pucaj.Virtu4l je napisao/la:Vidim kako vole, nigdje ih, a da smo kojim slučajem izgubili... licemjeriDukeOfWellington je napisao/la:Oni koji ne vole varalicu Sušića nisu "naši bjelokošćani". Oni samo ne vole varalicu Sušića i vole reprezentaciju više od tebe.
bravo momci

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- legenda reala
- Kontakt:
Valjda je Virtu skonto poentu, da mu nismo džaba trubiliDonCorleone je napisao/la:Zaboravi jos da kazem koja je Kolasinac MRCINA. Joj kako raznosi crnce ko pilice
. Nadam se da je sve oke.
Good night!

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sendvicic se nasao.DukeOfWellington je napisao/la:Oni koji ne vole varalicu Sušića nisu "naši bjelokošćani". Oni samo ne vole varalicu Sušića i vole reprezentaciju više od tebe.VanBasten je napisao/la:nego, đesu ovi naši bjelokoščani.. kako su oni zadovoljni utakmicom?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
ne moze biti isti osjecaj kad neko postuje nekog i voli svoju reprezentaciju i onog ko mrzi selektora svoje drzave i to sta god on uradio opet bi ga mrzili .nije bolest sve sto boliDukeOfWellington je napisao/la:Osjećaj je obostran.Blue_He4rt je napisao/la:A ti sto ne vole varalicu, trebaju se zapitati da li su u redu s mozgom.Gadite mi se

Tito ušao i objasnio fudbal. Kod naših Džeko odličan, Hajrović materijal za prvih 11, Bešić također. Miske slab.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Imam osjecaj da je Hadzic gori i od TSSa, ako je to ikako moguce
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Svakako je neplanski uletio umjesto Spahića, trebao je zamijeniti Mireta.VanBasten je napisao/la:Ma Hadžić realno nema šta da radi u repci, pogotovo ne an stoperu.
Taj film nećeš gledatiDukeOfWellington je napisao/la:Evo me, pucaj.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Eh, vrijeme je sad da neke dugove vratimo Meksiku.Karma je **** 

Zadnja izmjena: Blue_He4rt, dana/u 31 maj 2014, 04:52, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea F.C.
Nije mi jasno zasto Susic nije vratio Mumeta na stopera.
Hadzic nije igrac uopste, a kamoli da igra stopera protiv Drogbe.
Hadzic nije igrac uopste, a kamoli da igra stopera protiv Drogbe.
-
- Kontakt:
Bitna pobjeda iako je prijateljska. Nadam se da sa povrijedjenim nije nista ozbiljno. Volio bi kad bi sa ovom formacijom 4-2-3-1 odigrali do kraja SP jer nam lezi prvenstveno odbrambeno. Sljedeca prijateljska ce biti puno teza protiv rastrcanih Meksikanaca.
Dobar pristup igri samo jos treba stimovanja. Nadam se da povrede nisu ozbiljnije? Ja bih Spahu i Ogija volio vidjeti kao stubove odbrane protiv Meksika. Besic i Mire ispred njih! 

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Dzeko: cestitam buraz za gol,
Drogba: hvala, cestitam i ja vama na pobjedi. Mozes li mi dres dati, skupljam Legeine dresove, brat Hajro mi je dao.
Dzeko: mogu naravno, cek....
Drogba: (pokriva hajrovicevim dresom usta) al' nemoj nikom kazat da skupljam dresove od legee?!
Dzeko: ma necu, ne sikiraj se. Hvala Bogu mi smo ih se rijesili. Ej hoces da idemo guzit veceras?
Drogba: pokrij ba usta Edine, da ne vide novinari sta pricamo. Moze nije problem.
Dzeko: znam ja gdje ima bar, nase se gole skinule i oslikale sisurine, PR mi moj javio u toku utakmice sad, valja ono ic' pojebat. Ajd reko mog'o si sa nama.
Drogba: moze, moze, kako da ne. Da im skinemo farbu sa sisurina... pokrij usta ba, da nas ne skuze dusmani sa ss.ba
Dzeko: nista se ne brini, nece bit objavljeno .... vidimo se kasnije. Odo utjesit sobaricu sto nije igrala ni minute.
Drogba: vidimo se, zovni me.... imas broj.

Drogba: hvala, cestitam i ja vama na pobjedi. Mozes li mi dres dati, skupljam Legeine dresove, brat Hajro mi je dao.
Dzeko: mogu naravno, cek....
Drogba: (pokriva hajrovicevim dresom usta) al' nemoj nikom kazat da skupljam dresove od legee?!
Dzeko: ma necu, ne sikiraj se. Hvala Bogu mi smo ih se rijesili. Ej hoces da idemo guzit veceras?
Drogba: pokrij ba usta Edine, da ne vide novinari sta pricamo. Moze nije problem.
Dzeko: znam ja gdje ima bar, nase se gole skinule i oslikale sisurine, PR mi moj javio u toku utakmice sad, valja ono ic' pojebat. Ajd reko mog'o si sa nama.
Drogba: moze, moze, kako da ne. Da im skinemo farbu sa sisurina... pokrij usta ba, da nas ne skuze dusmani sa ss.ba
Dzeko: nista se ne brini, nece bit objavljeno .... vidimo se kasnije. Odo utjesit sobaricu sto nije igrala ni minute.
Drogba: vidimo se, zovni me.... imas broj.

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Svejedno. Pored Bešića živog na terenu on baš da ide na tu poziciju. Ono...Virtu4l je napisao/la:Svakako je neplanski uletio umjesto Spahića, trebao je zamijeniti Mireta.VanBasten je napisao/la:Ma Hadžić realno nema šta da radi u repci, pogotovo ne an stoperu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Ja sam počeo gledati tek kad je Medunjanin ušaolegenda reala je napisao/la:Valjda je Virtu skonto poentu, da mu nismo džaba trubili![]()

Sad se borimo protiv meksikanaca, naših i njihovih.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.