Edin Višća

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ARGUMENT
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la ARGUMENT » 23 apr 2014, 06:25

calcio je napisao/la:Mnogi su Susicu zamjerali pozivanje Visce. Neki od njih su nestali ili su tu pod novim nickovima, a drugi su jos uvijek tu, i nastavljaju pametovati.
Neznam ko je zamjerio ali momak je uvijek bio jedan od boljih u mladoj repki a i pokazao se da mlad moze igrati dobro u prvoj turskoj ligi, kad se samo sjetim njegove forme kad je 7-8 vikenda za redom ili zabijao ili asistiro. Brz, pokretan, tehnicki potkovan..takvih tak i tak imamo manjka..najveca mu je mana sto po faci malo lici na svrsajevica :)

Ja mislim da je se najvise Susicu zamjerilo i zamjeri sto momka predstavlja kao napadaca a on to definitivno nije i nece nikad ni biti.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 23 apr 2014, 09:02

ARGUMENT je napisao/la:
calcio je napisao/la:Mnogi su Susicu zamjerali pozivanje Visce. Neki od njih su nestali ili su tu pod novim nickovima, a drugi su jos uvijek tu, i nastavljaju pametovati.
Neznam ko je zamjerio ali momak je uvijek bio jedan od boljih u mladoj repki a i pokazao se da mlad moze igrati dobro u prvoj turskoj ligi, kad se samo sjetim njegove forme kad je 7-8 vikenda za redom ili zabijao ili asistiro. Brz, pokretan, tehnicki potkovan..takvih tak i tak imamo manjka..najveca mu je mana sto po faci malo lici na svrsajevica :)

Ja mislim da je se najvise Susicu zamjerilo i zamjeri sto momka predstavlja kao napadaca a on to definitivno nije i nece nikad ni biti.
Mislim da se o Visci vise govorilo kao izrazito ofanzivnom igracu koji postize golove i asistira, nego kao klasicnom napadacu... Po tipu igraca nesto slicno kao Hajrovic (s krila ulazi u sredinu i sutira/ili asistira)...
Momak je dobro koristio svoje minute u reprezentaciji do sada, bit ce opet prvoligas, i vjerujem da je zasluzio mjesto na spisku reprezentativaca....

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 31 maj 2014, 04:29

Brao majstore , odlicna partija !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 maj 2014, 04:36

Za ovog momka neam dvojbe ... decko je cigra dobro dobro podcijenjen igrac
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 31 maj 2014, 05:00

stanlo sam mislio da je on bolji kao desno krilo ali bolji je na ljevoj strani, dobio je i Lulic konkurenciju. Bolji je Visca napadacki ali tesko ce biti Lulica izbacti.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 maj 2014, 05:01

Mene nije nesto odusevio. Bio je dobar, ali smatram da je i dalje Lulic nedodirljiv, iako Lulic ne pruza neke posebne partije u repci, ali je defanzivno bolji od Edina. Ali svakako jako dobro osvjezenje sa klupe, i opravdano putuje na SP sa repkom. Ne zaboravimo i da je protiv Argentine odigrao jako dobro.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 maj 2014, 05:07

Visca mora igrati,Lula ili Mujdza mogu komotno na klupu..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 jun 2014, 23:29

Pohvalio ga je i Ivica Osim kaze on i DZeko odlicni

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 01 jun 2014, 23:37

Ko je zamjerio pozivanje Višće ,ne moguće...Tip je skroz dobar...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 01 jun 2014, 23:47

Odlican je Visća bio, nastavio trend dobrih igara u reprezentaciji. Sad protiv Mexica ocekujem upgrade i igru sa vise smjelosti, pa da malo vise pokusa da slomi protivnika 1 na 1. Mozda bi mu vise odgovaralo da igra desno, jer ako sam dobro vidio u klubu vise igra na desnoj strani. Ali ovako smo dobili s njim i Izetom dva jako dobra sutera koja se mogu izvlaciti na svoju bolju nogu i pokusati sa distance ako druge stvari ne funkcionisu.
Mada, moram reci da mi je tesko kada gledam Viscu kako je napredovao i izborio se za mjesto u repki, a Stevanovic skroz potonuo. S njim bi imali super pokrivena krila, sto nismo imali mozda nikad do sad u reprezentaciji.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 02 jun 2014, 00:07

Visca IN, Lulic OUT po mom misljenju. Treba ovom momku samo podrske dati jer je mlad i moze velike stvari uraditi ako se ovako bude zalagao na WC. Abd ide nama Visca iz Turske u neku jacu ligu ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jun 2014, 00:10

sigurnoable je napisao/la:Visca IN, Lulic OUT po mom misljenju. Treba ovom momku samo podrske dati jer je mlad i moze velike stvari uraditi ako se ovako bude zalagao na WC. Abd ide nama Visca iz Turske u neku jacu ligu ;)
:urnebes: :pray: :facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 02 jun 2014, 00:11

Visca moze samo desno a da hajrovic na klupu ode. Lulu nismo jos ni vidjeli a usao je u golgetersku formu u laziu :D

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 02 jun 2014, 00:11

Ma kakav Višća umjesto Lulića,momak je dobar,trudi se uvijek i treba biti pozivan,ali daleko da treba na klupu Lulića

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 02 jun 2014, 00:13

Lokalpatriotizam na djelu.Visca brz,opasan,dobro rijesenje sa klupe kad se zeli ubrzati ritam i kad dogori do nokata.

Rios

Post Postao/la Rios » 02 jun 2014, 00:15

Ja bih Viscu nagradio prvom postavom i protiv Meksika jer je odigrao vrlo dobro protiv O. Slonovace..Ok,Lulic mora na tu lijevu stranu,nema smisla uopste praviti neka poredjenja izmedju Senada i Edina,ali bih ga zato stavio na desnu stranu prije Hajrovica..Veliki Ivica Osim je cesto znao prebacivati lijevo krilo na desno i obratno,tumbati igrace pa sto ne bi to pokusali i sa Viscom..
Na kraju krajeva,koji se djavo onda imaju igraci dokazivati i truditi u prijateljskim ako se taj njihov trud nece nagradjivati!?
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 02 jun 2014, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 02 jun 2014, 00:16

drummer je napisao/la:Lokalpatriotizam na djelu.Visca brz,opasan,dobro rijesenje sa klupe kad se zeli ubrzati ritam i kad dogori do nokata.
Ja sa Olovom nemam nikakve veze skroz sam na kontra strani Bosne. :nene:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 jun 2014, 00:18

Visca je odlican back-up. Za sada samo to i nista vise :stop:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 jun 2014, 00:20

ahmic je napisao/la:Ko je zamjerio pozivanje Višće ,ne moguće...Tip je skroz dobar...
Tipično pitanje onoga ko ne prati slijetanje padobranaca na pdf reprezentacije.
Zamjerili su isti oni koji su prvo gledali klub u kojem Edin igra, pa tek onda njegove igračke kvalitete.
Drago mi je da je pokazao konstantu i dokazao da se na njega može računati s klupe i donese dimenziju više našoj igri, što je svakako veliki plus.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Dinhooo, Skojevska i 29 gostiju.