Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 17 feb 2010, 23:11

koja smo mi sila u to vrijeme bili...95 finale kupa uefa,96,97,98 finale lp a 99 polufinale...nezz sad kolko je to tacno utakmica zaredom da nismo ispali u uefinim takmicenjima..pod ovim mislim da smo uvijek isli do finala...ali to je rekord i dan danas..i tesko ce to iko stici..65 cini mi se...GRANDE JUVE..GRANDE..najveci klub na svijetu ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 feb 2010, 23:12

JuveSissoko je napisao/la:heh et jedan sam od onih koji je za Juve poceo da navija onako,zato sto su stroj(sjecam se galame Topalbecirevica "Padovanooo ,Toricelliiiiiii koliko momci trce"hahah sav sam se bio najezio te davne 96,ma ko juce ,,al Del PIero je bio slag na tortu :D

Uhhh joj kud ih spomenu druze...Padovano lud bio ko struja, drag mi je bio skorz. A tek Toricelli, koji lik. Isti je bio musketir sa onim bradicama :D ....Koju smo imali zadnju liniju kad se samo sjetim, Montero lud, ono se samo jednom radja...jaooooo spucala me nostaligija pravo :D ...kad se samo sjetim, a sad nam zadnja linija najslabija karika :cry: ...Ali iznad svih je samo on, i uvjek ce biti....Allesandro Del Piero, Pinturricchio..GRANDE ALE
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 feb 2010, 23:32

hahaha,ja jos uvijek ,iako odrastao momak,imam traume kad je Di Livio se skinuo u gace i hoda po terenu sa peharom hahah najdraza trauma :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 feb 2010, 00:54

Ostale vam samo uspomene :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 18 feb 2010, 01:29

I kad mi neko kaže namještali utakmica pa zadavio bi ga ... imali smo jednu od najjačih ekipa na svijetu i mi lafo namještali protiv livorna, leccea i sličnih pušara.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 feb 2010, 09:23

nismo imali jednu od najjacih, vec najjacu ubjedljivo..

ja sam odrastao uz Trezegueta, samo je Del Piero bolji od njega :mrgreen:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 feb 2010, 10:19

U trenutku izbacivanja iz serie a..Juventus je bio daleko najaca ekipa na svijetu,Capello je trazio dvije eventualno tri godine da napravi ekipu koja ce pokoriti evropu..Prve sezone su dosli ibra,emerson,vieira,u drugoj mutu i vracen je chiellini sa posudbe cini mi se...i uz postojeci igraci kadar sigurno najaca ekipa na svijetu..prve godine smo ispali od l'pola u cetvrtfinalu..tamo zijanili 2-1 uz cist gol koji je ponisten del pieru...u revnasu...sjecam se ko danas,bili apsolutni favoriti...nije igro gerrard ..u kladionici kvota 1.30 na nas bila..ja mislim to je nezapamceno...i nsimo uspjeli :( :( ...druge godine...apsolutni favoriti protiv arsenala bili....al kolko smo mi nesretan klub....arsenal cijelu godinu u losoj formi a mi u fantasticnoj..i taj period april cini mi se..mi padnemo u formi,oni se dignu...i znate kako je zavrsilo jbg

ono sto hocu reci za ovih 5 godina patnje,koliko su nas dusmani unazadili izbacivanjem..juventus bi sigurno bio 2x prvak evrope najmanje i jos 4-5 scudetta....kad smo na vrhuncu bili,kad smo imali ekipu kao onu u 90tim...ukrali su i oteli nam sve.... :( :(

Al opet vise je to od kluba...simbolican je datum osnivanja 1.11.1897. u znaku broja jedan..sto dovoljno govori ;) ...za juve se ne navija za juve se zivi,juve se voli...

ORGOGLIO JUVENTINO TUTTA LA VITA

Ocekujem danas aBd da alex zabije taj 300-ti gol u karijeri,nadam se iz slobodnjaka ;) ....inace uvijek smo postizali gol na amsterdam areni u mecivima sa ajaxom pa tako i danas ocekujem sigurnu pobjedu za definitivni izlazak iz krize
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 feb 2010, 10:30

et vidis, ja sam nakon calciopolija postao pravi navijac.. do tada sam bio nesto kao 'simpatizer' kluba.. volio Juve, navijao ali ni blizu onoga sto osjecam prema klubu danas.. svi su mislili da ce Juve pasti, da smo mi vikend navijaci koji navijaju za klub samo kada je na vrhu i sl. gluposti.. svima smo pokazali sta je to zapravo Juventus.. ostali klubovi odigraju 3 susne sezone i odjednom ne vidis njihovih navijaca vise..

Forza Juve!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 feb 2010, 10:36

Zacc: Poštujem Ajax i vjerujem u Juve

Alberto Zaccheroni je u najboljem svjetlu govorio o sledeće protivniku Juventusa, odgovarajući tako na pohvale dobijene od Martina Jola, trenera holandskog tima, koji je naglasio da Juventus uvijek želi da se vrati kući sa dobrim rezultatom.

"Ajax ima konsolidovan način igranja koji je zasnovan na mladim igračima. Oni imaju veoma kvalitetnu fidbalsku školu i imam veliko poštovanje prema njima. Oni nisu poraženi na 17 mečeva, imaju najbolji napad i drugu najbolju odbranu u prvenstvu i sjajne individualce."

"Mnogi misle da ako ekipa pokušava da igra dobro da to nije pozitivno. Ja mislim da je upravo suprotno. Nismo dobro igrali do sada gledajući na kvalitet i vrijednost naše ekipe. Možemo biti bolji i mi to pokušavamo."

"Moramo da pokrenemo seriju dobrih rezultata."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 feb 2010, 19:30

mozete li vi ikog pobjediti :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 18 feb 2010, 19:33

1:1 trenutno
A C A B !

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 18 feb 2010, 19:34

Saurman je napisao/la:mozete li vi ikog pobjediti :mrgreen:
Ne kaki, i gledaj Alexa sta radi, mozda sta naucis.....Idemo jos jedan momci.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 18 feb 2010, 19:51

Alex opet objašnjava neke stvari.

Najveći ikad koji je kročio na zelene terene.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 feb 2010, 19:52

1-1...katastrofalna igra u odbrani,zebina..jel retardiran il sta..prolaze ko da ga nema...igra prema naprijed isto losa..ocekivo sam mnogo vise,ajax bolji..da nije covjeka koji se zove ALESSANDRO DEL PIERO ja nezz sta bi bilo....genijalna..genijalna asistencija za de cegliea koji je centrirao a amauri zabio efektan gol....nezadovoljan sam..pogotovo igrom u odbrani..prelosi su.....ja nezz kako je mogo zebinu staviti umjesto grygeru ili caceresa :roll: :roll: ...NEZADOVOLJAN IGROM AL ZADOVOLJAN REZULTATOM....mada ako ovako nastavimo sve su prilike da necu ni rezultatom bit zadovoljan

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 18 feb 2010, 19:56

Hajde bolan,neka ga je zabio Amauri :mrgreen: :mrgreen: :)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 feb 2010, 20:00

TheManiacs je napisao/la:Hajde bolan,neka ga je zabio Amauri :mrgreen: :mrgreen: :)
zabio je i proslu ;) tako on uveze 4-5 utakmica na svakoj zabije gol pa ga po pola godine nema nigdje ;) ...samo da se camoranesi oporavi i treze,i da giovinco dobije priliku...dosta mi je vise ove patnje..hocu igru sa krilima...jbo ovo..cast ajaxu al sramota je ako od njih zijanimo...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 18 feb 2010, 20:03

Joj ako daffy svrati gotov sam, sto cu sad reci da je Marchisio danas kanta, zuti karton glupo dobija, nikako se ne snalazi na terenu, al nije jedini De ceglie, Zebina ispod nivoa, Momo se tu moze isto ubrojati. Jedino Alex, po ko zna koji put se istice kao pravi vodja ekipe, i uzima stvari u svoje ruke. Diego i Amauri isto tako bore se ako nista.

Ali nema veze ima jos jedno poluvrijeme, moze se izvuci dobar rezultat. Optimista sam. :D

FORZA JUVEEEEE!!!!!

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 18 feb 2010, 20:24

2-1, opet Amauriiii!!!!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 feb 2010, 20:26

Evo ga. :mrgreen: :mrgreen:
Vraca se Juve iz mrtvih.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 feb 2010, 20:56

pobjeda jbg..ocekivano rekao bih..ipak smo mi klasa za sve holandske klubove ma kolko da smo losi...zacc vidio da je zebina rupa i zamijenio ga nakon prvog pol. odmah..grygera uso....poceli smo kontrolisat igru nakon cega je pao i drugi gol..asistencija a ko drugi nego velemajstor ove igre da ga ne imenujem zna se ko je :D ...i nakon toga smo se povukli i branili rezultat..cime nisam zadovoljan al eto..vazna pobjeda...hasan crveni dobio..sta i kako to sudiju treba pitat..ja nezz sat je sa sudijama..ovakav crveni jos nisam vidio..jeste iso neoprezno al jbg..nezz :roll: :roll:

sad smo skoro 99 posto prosli dalje i cekamo pobjednika meca fulham i sahtar...preteski protivnici..nezz za kog navijat,jer nama ne leze englezi nikako a svi znamo kolko je sahtar jak

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.