Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la Sabinho » 31 maj 2014, 02:23

rambo16 je napisao/la:aj ba dobro'e..nije Rio Ferdinand iz najboljih dana...otp'o otp'o...pa šta?
Nije ni Spahic Rio Ferdinand iz najboljih dana...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 31 maj 2014, 02:23

rambo16 je napisao/la:aj ba dobro'e..nije Rio Ferdinand iz najboljih dana...otp'o otp'o...pa šta?
Nije problema ovdje zasto je otpao, vec KAKO je otpao. Hinjski, sa ledja... :oops:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 31 maj 2014, 02:24

.
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 31 maj 2014, 02:26, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 31 maj 2014, 02:25

rambo16 je napisao/la:ja ću podržavat Šunjića ist'o ko što bi Zukanovića....ili bilo koga....ha ya...šta ste navalili toliko....k'o da je Tony Adams otpao pa se digla frka

Drug moj nije fazon u podrsci nego kvalitetu. Mogu ja i tebe podrzavati da ides tamo i da igras ali dzaba kada ima onih koji to bolje od tebe rade.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 maj 2014, 02:25

https://www.facebook.com/pages/Pravda-z ... 9037213440" onclick="window.open(this.href);return false;

Haj sad priznajte ko je od vas sa foruma osnovao ovu stranicu :?: :mrgreen:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 31 maj 2014, 02:27

Sabinho je napisao/la:https://www.facebook.com/pages/Pravda-z ... 9037213440

Haj sad priznajte ko je od vas sa foruma osnovao ovu stranicu :?: :mrgreen:

mozda je zuka :lolno:
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 31 maj 2014, 02:28

Sabinho je napisao/la:
Nije ni Spahic Rio Ferdinand iz najboljih dana...
jest..za Zukana je Spaha Rio...
A.F.C. Bournemouth!

Rios

Post Postao/la Rios » 31 maj 2014, 02:29

I jos jednom- ZUKA LAVE UZ TEBE SMO !! :salut: :salut:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 maj 2014, 02:35

pa ako cemo tako, nije ni Tino-Sven sad Busquets ili Yaya Ture iz najbolji dana, pa ode u Brazil po familijarnoj liniji ;)
Zukan je bar prošao sve kvalifikacije i ima staža u selekciji, za razliku od amidžinog zlata koji se odjednom ukazao niotkud i hop pravo u Brazil.

pusti se te jeftine demagogije i pokušaja racionalizacije ovog jako niskog poteza selektora

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 31 maj 2014, 04:23

24 je broj Hadžića znaci plan je bio da om bude višak, e moj Zuka sto nisi držao jezik za zubima, nisi ti Spaha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 31 maj 2014, 04:45

Kobe Bryant je napisao/la:24 je broj Hadžića znaci plan je bio da om bude višak, e moj Zuka sto nisi držao jezik za zubima, nisi ti Spaha

Ne hvataj se za to, Anel je imao desetku na leđima protiv Egipta. Tino je imao 7, koju sad nosi Mume... Bilo je više situacija kad se promijene brojevi, ako nisu prisutni stvarni nosioci brojeva.

Brojevi nisu nikakav dokaz.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 31 maj 2014, 07:45

mahalactm87 je napisao/la:ma treba se nesta pokrenuti ako nista preko face da se pokrene grupa da Zukan ide u Braz treba org i proteste dosta vise preslo se preko spiska treba i preko ovog ...jad i cemer od saveza strucnog staba katastrofa
hahahahahhaahhahahahaha

Evo sad javljaju iz MUP-a, organizuje se pred savezom okupljanje i navajljuje se preko 10 000 online navijaca da će doći. Kažu da je lajk sve što su mogli učiniti za Zukanovića.

Rijetko ko ovde sere zbog Zukanovića, treba biti realan, prosječan je to igrač, nije uopšte u naših prvih 11.
Svi se ovde fataju zbog Sušića i idu preko Zukanovih leđa, takav ti je naš narod, sve šmanadu do šmanadua.

Pape ih sve demantuje igrom i ponašanjem, tako da mogu uskoro otići u rupice svoje, pa opet isplivati poslije nekog lošeg rezultat il eventualno neke afere.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Ervin Zukanovic

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 31 maj 2014, 07:48

Zalosno je ovo sto ispade sa Ervinom. Imao sam priliku sa njim kahvu piti. Momak je stvatno super i neopisivo mi jr zao sto su ga Dalton brothers ovako nag.uzili.
To je viza za koji garanciju daje NSBiH i ne moze ona bez razloga biti odbijena a on se je sa razlogom raspizdio i dao onakvu izjavu.
On i Zahirovic su igraci koji su perfektno protiv Grcke odigrali (sigurno najvaznije dvije utakmice kvalifikacija) a na kraju ih je Dalton Jr. laganini izbacio iz pocetne postave a kasnije i iz reprezentacije.
Sta ako se Kolasinac povrijedi ili bude kartoniran, ko ce lijevog beka igrati? Ervin je jedini medju tih 24 bio koji je kvalitetno mogao pokriti 3 pozicije (stoper, lijevi bek i zadnji vezni).
Trebao je Ervin malo oprezniji sa izjavama biti a takodjer je NSBiH trebao novinarima zabraniti da ga zivkaju i gnjave.. No ko to da zabrani kad su svi na Americkom kontinentu. Sad bi bas volio cuti sta ce Spahic reci, zasto su svom "saborcu" oz kvalifikacija okrenuli ledja.
Zahirovic, Pandza, Rahimic i Zukanovic su zrtve igrica brace Dalton. Ni za jednog od njih se Spahic i Dzeko nisu zalozili ali kad je Ibricic izostao sa popisa - oni su se uzdigli i stali u odbranu svog "saborca" (koji na klupskom planu nije odigrao puno vise utakmica nego Zahirovic, Pandza pa cak i Rahimic).

Nadam se da cemo u iducim kvalifikacijama Zuku opet gledati u dresu reprezentacije a da Daltona Jr. nece biti na klupi reprezentacije!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 31 maj 2014, 09:31

"Povrijedio ljude iz saveza , saigrace i strucni stab".

Cuj povrijedio saigrace , ej moj susicu postao si gori od brata...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 maj 2014, 11:05

no rules je napisao/la:"Povrijedio ljude iz saveza , saigrace i strucni stab".

Preko igrača hinjski pokušava opravdati svoj potez.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 31 maj 2014, 12:20

Sta vam je ljudi ba,ova prica sa vizom je za malu djecu. Kad to jos neki igrac na ovom nivou nije dobio vizu? Moglo se to rijesiti i politicki da se htjelo. I ovo sa "uvredljivom izjavom" je smijesno. Pa normalno da ce momak reci da neko treba snositi posljedice,sto i jeste.
Zamisli,Edin Dzeko nije dobio vizu za USA,isti qurac. Bil' opet rekli neka te kod kuce,vidimo se u Brazilu?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2014, 12:59

Ne kriminalu: http://sportsport.ba/ankete" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 31 maj 2014, 13:46

ne znam iz kog razloga je to rekao i naljutio ljude iz Saveza ali i igrače
:lolno: :lolno:
Koja si ti hinja safete
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 maj 2014, 13:50

Zao mi covjeka..

Ja nisam upratio niti sta je on izjavio. Nije nista ni izjavio? Kako onda razlog da je nesto istupao u medije i povrijedio nekog, nidje veze :crazy:

Jesmo glupi svi redom , ima nas 1000 na forumu, a niko nije skontao ovu foru za 24 igraca. Kako nam nije palo u glavu da se nesto muti

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 31 maj 2014, 13:51

no rules je napisao/la:"Povrijedio ljude iz saveza , saigrace i strucni stab".

Šta je tu pogrešno ? Napao je Savez i optuzio ih bukvalno kroz svoj komentar kako su oni utjecali na to da on ne dobije vizu,jasno kaze Kriv je savez,koji igrac ima toliku slobodu da optuzi savez za neke mahinacije pogotovo u ovom vremenu kada su se desile mnoge promjene od Ivice OSima komiteta z normalizaciju imaju idealne uslove,trenirali u Hrasnici,sve im se udovoljava i on opet ih popljuje bez argumenata..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], Serha, zikerrz21 i 37 gostiju.