Da li ima negdje snimljeno "JEDAN TUZLAK..."? Ne mogu da nađem niti jedan video sa tom pjesmom, a ta mi je ubjedljivo najbolja

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
NKMramor je napisao/la:Odoše sve ulaznice, nadam se da neću ostati sutra ispred tribine sjever.Valjda ostane koja...
Da li ima negdje snimljeno "JEDAN TUZLAK..."? Ne mogu da nađem niti jedan video sa tom pjesmom, a ta mi je ubjedljivo najbolja
uu veoma zaje.ban si ispao..jesu ti se smijali ?ahmad_tz je napisao/la:zaturiro sam dvicu do blokade, da vide da se ne zajebajemo![]()
zezam se ba, ja sam carsijsko dijete nisam od tog posslaharry_90 je napisao/la:uu veoma zaje.ban si ispao..jesu ti se smijali ?ahmad_tz je napisao/la:zaturiro sam dvicu do blokade, da vide da se ne zajebajemo![]()
Misim na to da je puna neaktivnih članova te samim time nedostojnim iste.sloboda72 je napisao/la:Ne znam šta misliš kad kažeš grozan.Ova Skupština formirana je u Julu 2012 i 85% je Faraonovazlajci je napisao/la:I da, jedina istina u članku je da u ovom trenutku je sastav skupštine grozan. Čast pojedincima, ali generalno je grozan. Upravo to i jeste sljedeči fokus, rekonstrukcija skupštine. Već u ponedeljak će istinski prijatelji Slobode početi aktivnosti po tom pitanju.zlajci je napisao/la:Znate da @zlajci donosi provjerene info
Ovaj članak u ovom trenutku je notorna glupost.
Napisao sam i objasnio cijelu situaciju (onako kako ja to znam), a onda sam greškom zatvorio browser.
Opisat ću sve lijepo čim nađem vremena, al znajte da je članak glupost. Odoh sad u kibic.
A sad fakat odoh u kibic
A sada te molim da razjasniš na koga se ovo boldirano odnosilo. Ako imputiraš "prijateljima" ovo boldirano onda s tobom nešto nije u redu. Jedini koji su Azmiru dali podršku od početka cijele priče su UG Prijatelji FK Sloboda.Neki dan Vandr. Skupština U G Prijatelji sa osvrtom na Skupštinu FK Sloboda.HMMMMMMMMM _?!vidjet ćemo neće oni moći sakrit stvarne namjere.
Datume objave na sljedečim linkovima možete vidjeti na naslovima članaka:Počnimo sa tim da je planiran sastanak sa načelnikom u ovoj sedmici u kojem će on tražiti veći angažman općine jer mu je obečano drugačije kada se preuzimao posla. Dio sastanka će se odnositi na turnir Mustafe Hukića gdje će se tražiti pokroviteljstvo općine u smislu smještaja ekipa. Svakako da u slučaju održavanju turnira ćemo se svi zajedno potruditi da izvedemo jednu izložbu arhivske građe FK Sloboda.
Također, izvjesno je da će inicirati klupsku skupštinu prije nastavka sezone u kojoj će tražiti doprinos članova skupštine. Ovdje se spomenulo i "čaršijske" eminencije koja se afrimirala kroz općinu ili neko od javnih preduzeća. Ono u stvari uvijek mora biti neko tko čini te kadrove, ali dok s jedne strane imamo neke od njih koji su prava gospoda, ljudine, koji npr.nisu propustili (ili je bio neko blizak njima ili član porodice) ni jedan sastanak udruženja u BKC-u, koji su uvijek tu da pomognu imamo i one koji se nonšalantno ponašaju, a uz to su i članovi skupštine kluba.
Ono za što je otvoren jeste za pristup i kontakt kako sa firmama iz javnog sektora (javna preduzeća) tako i sa realnim sektorima. Pristup ljudima, firmama i svima mora ići profesionalnije počev od sezonskih karti. Sa naše strane su predložene forme realizacije tih stvari (o detaljima nema potrebe da pričam, ali vjerujte da bi to bilo dignuto na jedan visok nivo profesionalizma). Ovdje bi svakako bilo idealno da se nametne neko tko je spreman da radi; da bude jedna vrsta project menadžera i on je spreman dati svima priliku.
Klub će sigurno poduzeti korake da iskoristi priliku ako zaživi ovaj prijedog Vlade i Uprave za indirektno oporezivanje oko reprograma osnovice duga gdje bi se zatezne kamate izbrisale. Ovo je u stvari predloženo od nas, ali on već bio u toku i kontaktirat će se NS sutra (ponedeljak).
Također, skrenuta mu je pažnja na Jasmina Mešanovića koji u slučaju da bude išao iz Čelika mora dobiti ispisnicu iz Slobode uz pravo na obeštečenje.
Najozbiljnije razmišlja o velikom fan shopu,a čak možda i nekom alternativnom rješenju tokom ljeta.
Pitanje klupske stranice bi trebalo biti riješeno te bi od sljedeće sezone trebali imati multimediju svake utakmice; od pionira do seniora.
Jedan opći zaključak je da se radi o osobi visokog profila (što u stvari njegov portfolio i potvrđuje); konkretnoj i poduzetničkoj osobi u koje nema čekanja. Ko što kažu, ako može odmah nema potrebe ostavljati za sutra.
Svakako da mu treba pomoći; u svakom smislu...ono što mu najviše treba su realizatori; ljudi koji su spremni da sprovedu i realiziraju ideju do kraja, a ideja ima pregršt.
Gifron je napisao/la:Eno igraci igmana se slikavaju po gradu.
Slikaju bolan.I takvi ce sa sobom ponijeti aparatice,mobitele i 80 min se slikavat
"fotografišu"zlajci je napisao/la:Gifron je napisao/la:Eno igraci igmana se slikavaju po gradu.Slikaju bolan.I takvi ce sa sobom ponijeti aparatice,mobitele i 80 min se slikavat![]()
Ajd jednom, kontam prenijelo te.
Al dva puta
Uhsolar1987 je napisao/la:
JEDVA CEKAM CIJELI FILM
harry_90 je napisao/la:Odem po kartu i dodju sminkercici koji nisu vidjeli tribine i uzese karte ispred momaka koji su gotov svaki mec na Tusnju..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.