FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 31 maj 2014, 00:13

Odoše sve ulaznice, nadam se da neću ostati sutra ispred tribine sjever. :( Valjda ostane koja... :D
Da li ima negdje snimljeno "JEDAN TUZLAK..."? Ne mogu da nađem niti jedan video sa tom pjesmom, a ta mi je ubjedljivo najbolja :)

CarsijaTz
Kontakt:

Post Postao/la CarsijaTz » 31 maj 2014, 00:15

NKMramor je napisao/la:Odoše sve ulaznice, nadam se da neću ostati sutra ispred tribine sjever. :( Valjda ostane koja... :D
Da li ima negdje snimljeno "JEDAN TUZLAK..."? Ne mogu da nađem niti jedan video sa tom pjesmom, a ta mi je ubjedljivo najbolja :)

Pjevaj pa se snimi pa ce bit :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 maj 2014, 00:16

ahmad_tz je napisao/la:zaturiro sam dvicu do blokade, da vide da se ne zajebajemo :lol: :lol:
uu veoma zaje.ban si ispao..jesu ti se smijali ? :urnebes:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 31 maj 2014, 00:18

bit ce ulaznica ne brinite se,kod mide sutra od 10:00 h dolazi sjever,zapad je vec od 17:00h u prodaji...bakljada navijanje proslava trg slobode,sve to se nece zaboravit tako da nemojte da vas kisa ili oblaci tmurni udalje od TUSNJA...odo lec nadam se da cu ustat u 10 : 00 i odma na rostilj u dragodol i tuzlak pit :D vidimo se na TUSNJU

4:0 pobjeda :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 31 maj 2014, 00:23

harry_90 je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:zaturiro sam dvicu do blokade, da vide da se ne zajebajemo :lol: :lol:
uu veoma zaje.ban si ispao..jesu ti se smijali ? :urnebes:
zezam se ba, ja sam carsijsko dijete nisam od tog possla :P

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 31 maj 2014, 00:25

" onclick="window.open(this.href);return false;

JEDVA CEKAM CIJELI FILM :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 31 maj 2014, 00:33

sloboda72 je napisao/la:
zlajci je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Znate da @zlajci donosi provjerene info ;)

Ovaj članak u ovom trenutku je notorna glupost.
Napisao sam i objasnio cijelu situaciju (onako kako ja to znam :mrgreen: ), a onda sam greškom zatvorio browser.

Opisat ću sve lijepo čim nađem vremena, al znajte da je članak glupost. Odoh sad u kibic. :angel:
I da, jedina istina u članku je da u ovom trenutku je sastav skupštine grozan. Čast pojedincima, ali generalno je grozan. Upravo to i jeste sljedeči fokus, rekonstrukcija skupštine. Već u ponedeljak će istinski prijatelji Slobode početi aktivnosti po tom pitanju.

A sad fakat odoh u kibic :angel:
Ne znam šta misliš kad kažeš grozan.Ova Skupština formirana je u Julu 2012 i 85% je Faraonova
Misim na to da je puna neaktivnih članova te samim time nedostojnim iste.
Neki dan Vandr. Skupština U G Prijatelji sa osvrtom na Skupštinu FK Sloboda.HMMMMMMMMM _?!vidjet ćemo neće oni moći sakrit stvarne namjere.
A sada te molim da razjasniš na koga se ovo boldirano odnosilo. Ako imputiraš "prijateljima" ovo boldirano onda s tobom nešto nije u redu. Jedini koji su Azmiru dali podršku od početka cijele priče su UG Prijatelji FK Sloboda.

http://crveno-crni.ba/v3/34-rezime-sezone-2012-13.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Dana 23.juna 2013.godine predstavnici Udruženja su održali neformalni sastanak sa Azmirom te o tome obavjestili članove:
Počnimo sa tim da je planiran sastanak sa načelnikom u ovoj sedmici u kojem će on tražiti veći angažman općine jer mu je obečano drugačije kada se preuzimao posla. Dio sastanka će se odnositi na turnir Mustafe Hukića gdje će se tražiti pokroviteljstvo općine u smislu smještaja ekipa. Svakako da u slučaju održavanju turnira ćemo se svi zajedno potruditi da izvedemo jednu izložbu arhivske građe FK Sloboda.
Također, izvjesno je da će inicirati klupsku skupštinu prije nastavka sezone u kojoj će tražiti doprinos članova skupštine. Ovdje se spomenulo i "čaršijske" eminencije koja se afrimirala kroz općinu ili neko od javnih preduzeća. Ono u stvari uvijek mora biti neko tko čini te kadrove, ali dok s jedne strane imamo neke od njih koji su prava gospoda, ljudine, koji npr.nisu propustili (ili je bio neko blizak njima ili član porodice) ni jedan sastanak udruženja u BKC-u, koji su uvijek tu da pomognu imamo i one koji se nonšalantno ponašaju, a uz to su i članovi skupštine kluba.

Ono za što je otvoren jeste za pristup i kontakt kako sa firmama iz javnog sektora (javna preduzeća) tako i sa realnim sektorima. Pristup ljudima, firmama i svima mora ići profesionalnije počev od sezonskih karti. Sa naše strane su predložene forme realizacije tih stvari (o detaljima nema potrebe da pričam, ali vjerujte da bi to bilo dignuto na jedan visok nivo profesionalizma). Ovdje bi svakako bilo idealno da se nametne neko tko je spreman da radi; da bude jedna vrsta project menadžera i on je spreman dati svima priliku.

Klub će sigurno poduzeti korake da iskoristi priliku ako zaživi ovaj prijedog Vlade i Uprave za indirektno oporezivanje oko reprograma osnovice duga gdje bi se zatezne kamate izbrisale. Ovo je u stvari predloženo od nas, ali on već bio u toku i kontaktirat će se NS sutra (ponedeljak).
Također, skrenuta mu je pažnja na Jasmina Mešanovića koji u slučaju da bude išao iz Čelika mora dobiti ispisnicu iz Slobode uz pravo na obeštečenje.
Najozbiljnije razmišlja o velikom fan shopu,a čak možda i nekom alternativnom rješenju tokom ljeta.
Pitanje klupske stranice bi trebalo biti riješeno te bi od sljedeće sezone trebali imati multimediju svake utakmice; od pionira do seniora.

Jedan opći zaključak je da se radi o osobi visokog profila (što u stvari njegov portfolio i potvrđuje); konkretnoj i poduzetničkoj osobi u koje nema čekanja. Ko što kažu, ako može odmah nema potrebe ostavljati za sutra.
Svakako da mu treba pomoći; u svakom smislu...ono što mu najviše treba su realizatori; ljudi koji su spremni da sprovedu i realiziraju ideju do kraja, a ideja ima pregršt.
Datume objave na sljedečim linkovima možete vidjeti na naslovima članaka:

http://crveno-crni.ba/v3/54-otvoreno-pi ... oboda.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://crveno-crni.ba/v3/59-prijatelji- ... okazi.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://crveno-crni.ba/v3/65-uruceni-znaci-paznje.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://crveno-crni.ba/v3/71-otvorena-pi ... -klub.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://crveno-crni.ba/v3/74-odrzana-prv ... telja.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://crveno-crni.ba/v3/96-sumirana-or ... akmic.html" onclick="window.open(this.href);return false; članovi udruženja cijelo proljeće bespltno rade nq organizaciji domačih utakmica.

http://crveno-crni.ba/v3/100-firmi-za-slobodu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://crveno-crni.ba/v3/100-vratili-sm ... njice.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://crveno-crni.ba/v3/113-odrzana-pr ... bodu1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://crveno-crni.ba/v3/123-urucena-do ... ogonu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

p.s. Ove tvoje namjerne gramatičke greške me nevjerovatno podsječaju na fake accounte koji su momke iz udruženja prozivali, kada su dali podršku Azmiru prošle godine, kako podržavaju seljačku zadrugu na Tušnju.
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 31 maj 2014, 00:39

Gifron je napisao/la:Eno igraci igmana se slikavaju po gradu.
I takvi ce sa sobom ponijeti aparatice,mobitele i 80 min se slikavat
Slikaju bolan. :mrgreen:
Ajd jednom, kontam prenijelo te.
Al dva puta :facepalm:
tuzlanska Sloboda

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 31 maj 2014, 00:43

I ja sam danas oko 7 bio kod Mide i bile su valjda rasprodane karte za sjever imao je samo za zapad ali kaze sutra oko 10 bi trebalo opet da bude za sjever :)
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 31 maj 2014, 00:45

zlajci je napisao/la:
Gifron je napisao/la:Eno igraci igmana se slikavaju po gradu.
I takvi ce sa sobom ponijeti aparatice,mobitele i 80 min se slikavat
Slikaju bolan. :mrgreen:
Ajd jednom, kontam prenijelo te.
Al dva puta :facepalm:
"fotografišu" :tralala:

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 31 maj 2014, 01:03

karti ce sigurno biti,kupio sam u Omegi,kaze dobili samo 300.Mido vjerovatno jos toliko tako da ce sutra biti minimum 7.000 u prodaji po logici.
@Zlajci,dobro da odmah vrsis kontranapad jer uvjek postoji sumnja o nekim skrivenim namjerama,igrankama itd.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 31 maj 2014, 01:06

Citam negdje trebali bi onim vozicem od Tusnja do Trga Slobode, to mi je pravo provincijalski :D daj da onom autobusu odsjecemo krov pa nek kuliraju kroz grad ko Real, kad je bal nek je maskembal :lol: :lol: :lol:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 31 maj 2014, 01:36

solar1987 je napisao/la:

JEDVA CEKAM CIJELI FILM :D
Uh :cool: ,šteta što trailer ne traje makar 2 min :mrgreen: .

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 31 maj 2014, 01:48

Ajd' ti zaspi, jbt.sto me adrenalin dere huhuhuuu

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 31 maj 2014, 01:57

Tamam gledat reprezentaciju malo ,mada su mi ova zadnja dešavanja s*ebala sav ćejf. Ne znam samo kako ću ustat rano a moram jer karte :(

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 31 maj 2014, 04:31

veceras prolaze igraci igmana i ja im dobacim iz kola,reko ne gine vam trica,kaze neki igrac ma najmanje :lol: volim optimisticne ekipe :mrgreen: inace ne budem li mogao uci zadavit cu golim rukama nekog pozera sto mu je tek sad Sloboda IN ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 maj 2014, 04:59

harry_90 je napisao/la:Odem po kartu i dodju sminkercici koji nisu vidjeli tribine i uzese karte ispred momaka koji su gotov svaki mec na Tusnju.. :evil:

ahhaha ljepota vidjet da se udaraju za kartu u Tuzli...kao da repka igra oca mi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 31 maj 2014, 05:25

Nema spavanja, valja karte uzeti. Neka i pozera, zamisli da je Sloboda došla na taj nivo da je fazon slikati se na Tušnju pa postaviti na socijalne mreže. Isto kao kad odu u Barselonu pa se slikaju na Camp Nou. :lol:

Što se tiče Jasmina, njegovi izbori su prestupnih godina. Prethodni su bili prije dvije godine (2012.), a sljedeći su za dvije godine (2016.). Ove godine su opšti izbori. Prošli izbori su bili u trenutku kad je FK Sloboda tek ispala iz lige, a KK Sloboda je ugašena godinu ranije. OKK je tada tek ušla u drugu ligu. RK Sloboda Solana je isto tako igrala u drugoj ligi. Kad sve to nije bilo dovoljno da izgubi povjerenje građana, najviše zbog očajnih protukandidata i nezainteresovanosti Tuzlaka za sport, teško da ga i sada bilo šta može uzdrmati. Azmir se pojavio kao grom iz vedra neba i Jasmin nije glup čovjek da ga sad otjera.

Zato danas treba ispoštovati Azmira maksimalno jer da nije njega, sad bismo igrali derbije sa Mramorom i Rudarom iz Bukinja u drugoj ligi FBiH Sjever.

Tražiti i izgradnju istočne tribine pa da može pozirati po Tušnju ko god hoće. :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 maj 2014, 05:39

IODI SPAVAJ IZBORAT CES SE RBATE OSTAT CES BEZ GLASA.. ZNAM DA I SAD PJEVUSIS KO I JA CAK OVDJE ... IDI SPAVAJ ODMORI BRATE SPREMI SE SUTRA DA MOZES SE PODERAT DA VALJA :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 31 maj 2014, 06:14

Hvala, brate. Gledao reprezentaciju jutros i pošaljem maloprije starom poruku da mi kupi karte da mogu odspavat malo. :facepalm:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.