SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Imali koji dobar video da sam zaboravio? Ovo sam malo na pamet nabacao.
" onclick="window.open(this.href);return false;
e sad jeb.em mater safetu susicu, i cijelom savezu, je.bem im sve retardirano, nisu sposobni izganjat vizu hej i lik ostade kuci, i kao zbog nekorektnih izjava nece ici na prvenstvo, pa naravno mora svrsajevic igrat, pu pu pu je.bem ti safete mater, sto te kliziste ne odnese..........
+100.000lugi88 je napisao/la:e sad jeb.em mater safetu susicu, i cijelom savezu, je.bem im sve retardirano, nisu sposobni izganjat vizu hej i lik ostade kuci, i kao zbog nekorektnih izjava nece ici na prvenstvo, pa naravno mora svrsajevic igrat, pu pu pu je.bem ti safete mater, sto te kliziste ne odnese..........
bože sačuvajlugi88 je napisao/la:e sad jeb.em mater safetu susicu, i cijelom savezu, je.bem im sve retardirano, nisu sposobni izganjat vizu hej i lik ostade kuci, i kao zbog nekorektnih izjava nece ici na prvenstvo, pa naravno mora svrsajevic igrat, pu pu pu je.bem ti safete mater, sto te kliziste ne odnese..........
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Celestine.. Zukan nije mogao doci u usranu ameriku i pape ga je izbio sa spiska.. a nije sebe htio prekrizit sa spiska kad 2x nije stizo na avion..Babayaro je napisao/la:bože sačuvajlugi88 je napisao/la:e sad jeb.em mater safetu susicu, i cijelom savezu, je.bem im sve retardirano, nisu sposobni izganjat vizu hej i lik ostade kuci, i kao zbog nekorektnih izjava nece ici na prvenstvo, pa naravno mora svrsajevic igrat, pu pu pu je.bem ti safete mater, sto te kliziste ne odnese..........
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Hajde molim vas nemojete i jos na ovoj temi sr.at.
Idi te na temu Susic pa tamu psujte i yebite mater kome i koliko hocete. Ovo je i nekako jedina tema sto se i jos moze citat i naci nake zanimljive i pametne stvari na ovom forumu.
Idi te na temu Susic pa tamu psujte i yebite mater kome i koliko hocete. Ovo je i nekako jedina tema sto se i jos moze citat i naci nake zanimljive i pametne stvari na ovom forumu.

Na osnovu prikazanog protiv Obale Slonovace, vec se nazire formacija protiv Argentine

Miske ako bude igrao protiv Mexica kao jucer nece poceti protiv Argentine, kako majketi ubaci Misketa "Na osnovu prikazanog protiv Obale Slonovace"hz1987 je napisao/la:
Na osnovu prikazanog protiv Obale Slonovace, vec se nazire formacija protiv Argentine

Pjanić na Misketovo mjesto, Sejo na Pjanićevo, to je to.
jedino jos Mujdza mjesto Vranjesa, ali moze i Ogi

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa nedo Bog sta ce nam Messi,di Maria,Aguero da urade,pravit ce nas smijesnim,kad nas je Drogba sa 36.god.pravio budalama,nek nam je Bog na pomoci
Sarajevo ljubavi moja.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne moze Ogi prije Mujdze ni na planeti XKaunas je napisao/la:Miske ako bude igrao protiv Mexica kao jucer nece poceti protiv Argentine, kako majketi ubaci Misketa "Na osnovu prikazanog protiv Obale Slonovace"hz1987 je napisao/la:
Na osnovu prikazanog protiv Obale Slonovace, vec se nazire formacija protiv Argentine![]()
Pjanić na Misketovo mjesto, Sejo na Pjanićevo, to je to.
jedino jos Mujdza mjesto Vranjesa, ali moze i Ogi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
zašto ne? jucer je odigrao odlicno, od Mujdze je bolji u defanzivi, to ce nam trebati protiv Arg, ne vidim čemu to 

15.10.2013.
-
- Kontakt:
ja bi prije višću nego hajrovica zato sto je bolji u defanzivi a i spremnije a izeta ubacit psljednji pola sata da proba svojom brzinom ,sutom nesto napraviti .ova formacija mi se svidja i trebali bi ovako igrati .hz1987 je napisao/la:
Evo ovaj, slican tom. Mislim poezija ... meni vrh. Nije sto me je snimilo 2:20-2:23.. vec stvarno dobar..DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Imali koji dobar video da sam zaboravio? Ovo sam malo na pamet nabacao.
[youtube][/youtube]
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
super video. Na listi je vec i bio. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Spox ukratko proanalizirao nasu reprezentaciju:
http://www.spox.com/de/sport/fussball/w ... sufic.html
Navode da bismo mi mogli predstaviti veliko iznenadjenje u Brazilu, i da nikoga ne bi trebalo cuditi ukoliko prodjemo i dalje od osmine finala. Navode da nam grupna faza ne bi trebala biti problem. Glavna zvijezda Edin Dzeko, a kao jednog od kljucnog igraca navode Besica.
http://www.spox.com/de/sport/fussball/w ... sufic.html
Navode da bismo mi mogli predstaviti veliko iznenadjenje u Brazilu, i da nikoga ne bi trebalo cuditi ukoliko prodjemo i dalje od osmine finala. Navode da nam grupna faza ne bi trebala biti problem. Glavna zvijezda Edin Dzeko, a kao jednog od kljucnog igraca navode Besica.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 31 maj 2014, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
A gromadu od trenera zaboravili ? 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Goalgetter
- Kontakt:
Predstavili su i njega, i naveli da ga je savez nakon EP2012 htio otjerati, ali su mu dali drugu sansu.suhi je napisao/la:A gromadu od trenera zaboravili ?

Slag na tortu je, da u 'pozeljnom sastavu' stoji Avdija.

Drogba nije disao dok Spahic nije izisao a zapamti da tad nije igrao Kolasinac ni Bicakcic,jedino se Bešić sam hrvao sa njim ali jbg..dobro je,pobijedili smo a protiv Argentine ce biti parkiran autobus pred golsonpenn je napisao/la:Pa nedo Bog sta ce nam Messi,di Maria,Aguero da urade,pravit ce nas smijesnim,kad nas je Drogba sa 36.god.pravio budalama,nek nam je Bog na pomoci

Ne smatram susica nekim trenerom ali brate svi pljuju po njemu na osnovu cega?
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Cwirek, General505, Google Adsense [Bot], HariTz, Proximic i 51 gost.