Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Al ga zabi
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- thekoplegend
- Kontakt:
Glen bolje dobacuje rukama nego što nabacuje nogama.
Lallanu prebaciti na lijevo krilo, Welbeck na klupu a Raheem u prvu postavu.
P.S. Ja još ne mogu da vjerujem da Flanagan ima još samo godinu ugovora. Može momka ponijeti pa da lahko ode zato treba što prije produžiti ugovor sa njim.

Lallanu prebaciti na lijevo krilo, Welbeck na klupu a Raheem u prvu postavu.
P.S. Ja još ne mogu da vjerujem da Flanagan ima još samo godinu ugovora. Može momka ponijeti pa da lahko ode zato treba što prije produžiti ugovor sa njim.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
26 milki funti za lalanu. malo je puno. trebaju uzeti muriela iz udina lovrena candreva je dobar a nije skup. sakiri je dobar.
- the scouser
- Kontakt:
Spominje se posudba Alberta u Malagu. Bez buy out klauzule. Nemamo šta izgubiti, volio bih da se ovo ostvari.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Lallana je skup i 15 milki,najbolje rjesenje za plejmejkera je Saćiri ,vjerujem da ce 20 mil biti dovoljno da se dovede, Brendane ocekujem da zavrsis sa Konopom ovog ljeta,jeftinijeg a boljeg igraca ne mozemo dobiti 

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Negdje sam citao kao moguce je da ce malo preplatiti Lamberta i Lovrena da bi jeftinije uzeli Lallanu. Tako da bi Soton manje platio nekom klubu za Adamov transfer (onih 25% od transfera).LiverpoolREDS je napisao/la:Lallana je skup i 15 milki,najbolje rjesenje za plejmejkera je Saćiri ,vjerujem da ce 20 mil biti dovoljno da se dovede, Brendane ocekujem da zavrsis sa Konopom ovog ljeta,jeftinijeg a boljeg igraca ne mozemo dobiti
Mislim da Konop uopste nece ni doci. Nijedan izvor ne prenosi nista za njega, a da su htjeli vec bi ga doveli. Uostalom vise se povezuje sa Shaqirijem.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- JoseMourinho
- Kontakt:
šačiri je krilo a ne plejmejkerLiverpoolREDS je napisao/la:Lallana je skup i 15 milki,najbolje rjesenje za plejmejkera je Saćiri ,vjerujem da ce 20 mil biti dovoljno da se dovede, Brendane ocekujem da zavrsis sa Konopom ovog ljeta,jeftinijeg a boljeg igraca ne mozemo dobiti

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
najbolje da vlasnici kupe Soton i onda neka se igraju menagera prebacuju igrace iz jednog tima u drugikeno94 je napisao/la:Negdje sam citao kao moguce je da ce malo preplatiti Lamberta i Lovrena da bi jeftinije uzeli Lallanu. Tako da bi Soton manje platio nekom klubu za Adamov transfer (onih 25% od transfera).LiverpoolREDS je napisao/la:Lallana je skup i 15 milki,najbolje rjesenje za plejmejkera je Saćiri ,vjerujem da ce 20 mil biti dovoljno da se dovede, Brendane ocekujem da zavrsis sa Konopom ovog ljeta,jeftinijeg a boljeg igraca ne mozemo dobiti
Mislim da Konop uopste nece ni doci. Nijedan izvor ne prenosi nista za njega, a da su htjeli vec bi ga doveli. Uostalom vise se povezuje sa Shaqirijem.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
I sterling je krilo pa je igrao pleja,zato tisu ne petljaj se u Brendanovu filozofiju,kod njega ko kod igra krilo igra i pleja.Bas bih volio da ga dovedu pa da vidis gdje ce igratiJoseMourinho je napisao/la:šačiri je krilo a ne plejmejkerLiverpoolREDS je napisao/la:Lallana je skup i 15 milki,najbolje rjesenje za plejmejkera je Saćiri ,vjerujem da ce 20 mil biti dovoljno da se dovede, Brendane ocekujem da zavrsis sa Konopom ovog ljeta,jeftinijeg a boljeg igraca ne mozemo dobiti
Lallana prije Shaqirija uvijekLiverpoolREDS je napisao/la:Lallana je skup i 15 milki,najbolje rjesenje za plejmejkera je Saćiri ,vjerujem da ce 20 mil biti dovoljno da se dovede, Brendane ocekujem da zavrsis sa Konopom ovog ljeta,jeftinijeg a boljeg igraca ne mozemo dobiti

Guardian pise kako smo poslali novu ponudu Southamptonu od 25 miliona funti za Lallanu. Cijena je bas taman. Realno, koliko god volio Adama, 30 bi bilo previse.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- JoseMourinho
- Kontakt:
jest sterling odigro nekoliko tekmi na tom pleju al se ponovo izvlacio na krilo...moze saciri to glumit ko i on al lalana je za klasu bolji u toj uloziLiverpoolREDS je napisao/la:I sterling je krilo pa je igrao pleja,zato tisu ne petljaj se u Brendanovu filozofiju,kod njega ko kod igra krilo igra i pleja.Bas bih volio da ga dovedu pa da vidis gdje ce igratiJoseMourinho je napisao/la:šačiri je krilo a ne plejmejkerLiverpoolREDS je napisao/la:Lallana je skup i 15 milki,najbolje rjesenje za plejmejkera je Saćiri ,vjerujem da ce 20 mil biti dovoljno da se dovede, Brendane ocekujem da zavrsis sa Konopom ovog ljeta,jeftinijeg a boljeg igraca ne mozemo dobiti

i valjda ako dovodis pleja neces dovodit krilo da ti to glumi nego ces kupit pleja da to igra

#LFC are ready to offer around £18m for Lovren. (Maddock)

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
nije vjeruj mi,Lallana je prosjecan englez ako ce cijena biti 10-15 mil onda sam za njegov transfer,sve preko je bacanje para,ako kojim slucajem i dodje opet ce prvi izbor biti Coutinho a ovaj ce cekat svoje sanse u 60-70-im minutama i u kupovimaJoseMourinho je napisao/la: jest sterling odigro nekoliko tekmi na tom pleju al se ponovo izvlacio na krilo...moze saciri to glumit ko i on al lalana je za klasu bolji u toj ulozi
- JoseMourinho
- Kontakt:
bgm gledo sam ove godine bar 10-15 tekmi i lalanu, coek je stvarno klasa, nije precjenjen sigurno vrijedi 20M funti, sad sto ovi pokusavaju izvuc koji milion vise je ocekivano,LiverpoolREDS je napisao/la:nije vjeruj mi,Lallana je prosjecan englez ako ce cijena biti 10-15 mil onda sam za njegov transfer,sve preko je bacanje para,ako kojim slucajem i dodje opet ce prvi izbor biti Coutinho a ovaj ce cekat svoje sanse u 60-70-im minutama i u kupovimaJoseMourinho je napisao/la: jest sterling odigro nekoliko tekmi na tom pleju al se ponovo izvlacio na krilo...moze saciri to glumit ko i on al lalana je za klasu bolji u toj ulozi
i sigurno bolji od coutinha i sigurno bi bio prvotimac u lpoolu

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Lallana je klasa u Sotonu a kad bi dosao u Liverpool izgubio bi se,ako mi neko ne vjeruje neka pogleda utakmice Engleske repke,ako si gledao veceras tekmu samo mi reci sta je uradio ,cim nije glavni igrac tima nema ga,mada bih ja volio da oni njega dovedu al da ne ugrozi Xerdanov transfer u LiverpoolJoseMourinho je napisao/la:bgm gledo sam ove godine bar 10-15 tekmi i lalanu, coek je stvarno klasa, nije precjenjen sigurno vrijedi 20M funti, sad sto ovi pokusavaju izvuc koji milion vise je ocekivano,LiverpoolREDS je napisao/la:nije vjeruj mi,Lallana je prosjecan englez ako ce cijena biti 10-15 mil onda sam za njegov transfer,sve preko je bacanje para,ako kojim slucajem i dodje opet ce prvi izbor biti Coutinho a ovaj ce cekat svoje sanse u 60-70-im minutama i u kupovimaJoseMourinho je napisao/la: jest sterling odigro nekoliko tekmi na tom pleju al se ponovo izvlacio na krilo...moze saciri to glumit ko i on al lalana je za klasu bolji u toj ulozi
i sigurno bolji od coutinha i sigurno bi bio prvotimac u lpoolu
Gde mogu Sterling i Shaqiri biti playmakeri. Oni mogu igrati te pozicije, ali ne znaci i da ce biti dobri.
Dosta, cak i previse love za Lallanu da se ne lazemo, jos Guardian cilja da ovi traze 30m.
Nerko, taj Maddock je smece od novinara.
Dosta, cak i previse love za Lallanu da se ne lazemo, jos Guardian cilja da ovi traze 30m.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Puno se cini tih 25 miliona za Lallanu.
Jeste dobar igrac, ali nekih 15 miliona bi bilo taman.
Jeste dobar igrac, ali nekih 15 miliona bi bilo taman.

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
kod Brende moze sve ,al ne znaci ni da ce biti losi,kad je Ramos dolazio u Real svi su ga vidjeli na RB bar 10AK GODINA,a onda dodje specijalni i stavi ga na poziciju CB i za 1-2 godine covjek je nabolji igrac na toj poziciji na svijetu,Xerdan to moze itekako igrati,stim da bi naravno izlazio i na krilo to radi i Coutinho iako je klasicna 10ka opet zna odigrat na krilu.Lallana ne vrijedi 25-30 mil funtica 100%Paradajz je napisao/la:Gde mogu Sterling i Shaqiri biti playmakeri. Oni mogu igrati te pozicije, ali ne znaci i da ce biti dobri.
Dosta, cak i previse love za Lallanu da se ne lazemo, jos Guardian cilja da ovi traze 30m.![]()
ovo nam je najpotrebnije pojacanje prvo dovest LB pa onda ostalo,
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... no-3627881" onclick="window.open(this.href);return false;
A sta inace ostala ekipa ovdje misli o Lovrenu? Dal' bi on bio neki upgrade na ovo sto imamo ili neki flop ako ga dovedemo.
Ma Paradajz nisam to samo od nejga procitao za Lovrena ali mi je to bilo najblize za copy/paste
Moreno i Lambert 90% su nasi, Lallana 80% i Can 50 %
Ma Paradajz nisam to samo od nejga procitao za Lovrena ali mi je to bilo najblize za copy/paste

Moreno i Lambert 90% su nasi, Lallana 80% i Can 50 %

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.