Mada nešto nemam osjećaj da bi mogli prebacit onu brojku sa Jedinstvom, valjda se prevarim

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ne znam šta misliš kad kažeš grozan.Ova Skupština formirana je u Julu 2012 i 85% je Faraonova . Uslov Faraona nakon sjedaljke na Tenisu sa "legendama" je bijo " Ako se hoće pomoć Opštine mora se smijenit stara i formirat novaSkupština F k SLOBODA ".I to je obavljeno Meske izabran za Predsjednika.U februaru 2013 ista Skupština izabrala G.HUSIĆA AZMIRA ZA PREDSJEDNIKA FK SLOBODA.Istina kvorum je bijo knap.U zimskoj pauzi sezone 2013/14 bilo varničenja između Husića iMuharemagića Predsjednika Skupštine FK Sloboda. HUSIĆU je čašu prelio poraz od Branitelja . Poslije 15. KOLA NAJAVIJO JE ZAOKRET.OVLASTIJO je Husaru da mu nabavi igrače s kojim može uP L .zlajci je napisao/la:I da, jedina istina u članku je da u ovom trenutku je sastav skupštine grozan. Čast pojedincima, ali generalno je grozan. Upravo to i jeste sljedeči fokus, rekonstrukcija skupštine. Već u ponedeljak će istinski prijatelji Slobode početi aktivnosti po tom pitanju.zlajci je napisao/la:Znate da @zlajci donosi provjerene info
Ovaj članak u ovom trenutku je notorna glupost.
Napisao sam i objasnio cijelu situaciju (onako kako ja to znam), a onda sam greškom zatvorio browser.
Opisat ću sve lijepo čim nađem vremena, al znajte da je članak glupost. Odoh sad u kibic.
A sad fakat odoh u kibic
dzaba trubis sto put se pisalo molilo nehebu ljudi..nemogu ili nece da svate,a to za azmira si upravu ako ga sutra neispostujemo,**** nas..joksimovic je napisao/la:Radujem se sutra kao i svi vi.ali isto toliko strahujem od onoga "Ćiro ****".Mislim da su mnogi od vas skontali da se to njemu ne sviđa,i da trebamo prestati više govoriti to.Ja znam da će biti onih,koji ne znaju da je to vrlo ružno,vrlo nekulturno.Zato vas koji se slažete sa mojim stavom, molim da sutra to ne podržite.
Ono što želim je da se bar jednom gromoglasno, i sa par minuta navijanja pozdravi naš heroj-predsjednik Azmir.Husić,bez kojeg ovaj doživljaj ne bi doživjeli --- dugo,dugo.
Hajmo naHpastGifron je napisao/la:Eno igraci igmana se slikavaju po gradu. Njih 6-7 u trenerkama kluba.
Nestalo kod Mide, oko 6 je bilo, ja uzeo.Thranduil je napisao/la:Bio kod Mide večeras i ima kod njega zapada ali sjever mu nije dolazio, tek sutra kaže od 11 sjever.
Meni kaže onaj momak nije dolazilofukara1919 je napisao/la:Nestalo kod Mide, oko 6 je bilo, ja uzeo.Thranduil je napisao/la:Bio kod Mide večeras i ima kod njega zapada ali sjever mu nije dolazio, tek sutra kaže od 11 sjever.
pustio ih ja onde kod ministarstva finansija na pjesackom, nek znaju da smo gostoprimljiviharry_90 je napisao/la:Hajmo naHpastGifron je napisao/la:Eno igraci igmana se slikavaju po gradu. Njih 6-7 u trenerkama kluba.
Fino od tebe,carsijsko dijete..jesi im zaprijetio da sutra moraju izgubitiahmad_tz je napisao/la:pustio ih ja onde kod ministarstva finansija na pjesackom, nek znaju da smo gostoprimljiviharry_90 je napisao/la:Hajmo naHpastGifron je napisao/la:Eno igraci igmana se slikavaju po gradu. Njih 6-7 u trenerkama kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.