Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

suhi
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la suhi » 30 maj 2014, 21:33

Al ga zabi

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 30 maj 2014, 21:38

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 maj 2014, 21:43

Glen bolje dobacuje rukama nego što nabacuje nogama. :rol:

Lallanu prebaciti na lijevo krilo, Welbeck na klupu a Raheem u prvu postavu.

P.S. Ja još ne mogu da vjerujem da Flanagan ima još samo godinu ugovora. Može momka ponijeti pa da lahko ode zato treba što prije produžiti ugovor sa njim.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

jas
Kontakt:

Post Postao/la jas » 30 maj 2014, 22:42

26 milki funti za lalanu. malo je puno. trebaju uzeti muriela iz udina lovrena candreva je dobar a nije skup. sakiri je dobar.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 30 maj 2014, 22:48

Spominje se posudba Alberta u Malagu. Bez buy out klauzule. Nemamo šta izgubiti, volio bih da se ovo ostvari.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 30 maj 2014, 23:08

Lallana je skup i 15 milki,najbolje rjesenje za plejmejkera je Saćiri ,vjerujem da ce 20 mil biti dovoljno da se dovede, Brendane ocekujem da zavrsis sa Konopom ovog ljeta,jeftinijeg a boljeg igraca ne mozemo dobiti :nene:
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 30 maj 2014, 23:18

LiverpoolREDS je napisao/la:Lallana je skup i 15 milki,najbolje rjesenje za plejmejkera je Saćiri ,vjerujem da ce 20 mil biti dovoljno da se dovede, Brendane ocekujem da zavrsis sa Konopom ovog ljeta,jeftinijeg a boljeg igraca ne mozemo dobiti :nene:
Negdje sam citao kao moguce je da ce malo preplatiti Lamberta i Lovrena da bi jeftinije uzeli Lallanu. Tako da bi Soton manje platio nekom klubu za Adamov transfer (onih 25% od transfera).
Mislim da Konop uopste nece ni doci. Nijedan izvor ne prenosi nista za njega, a da su htjeli vec bi ga doveli. Uostalom vise se povezuje sa Shaqirijem.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 30 maj 2014, 23:41

LiverpoolREDS je napisao/la:Lallana je skup i 15 milki,najbolje rjesenje za plejmejkera je Saćiri ,vjerujem da ce 20 mil biti dovoljno da se dovede, Brendane ocekujem da zavrsis sa Konopom ovog ljeta,jeftinijeg a boljeg igraca ne mozemo dobiti :nene:
šačiri je krilo a ne plejmejker ;)

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 30 maj 2014, 23:44

keno94 je napisao/la:
Negdje sam citao kao moguce je da ce malo preplatiti Lamberta i Lovrena da bi jeftinije uzeli Lallanu. Tako da bi Soton manje platio nekom klubu za Adamov transfer (onih 25% od transfera).
Mislim da Konop uopste nece ni doci. Nijedan izvor ne prenosi nista za njega, a da su htjeli vec bi ga doveli. Uostalom vise se povezuje sa Shaqirijem.
najbolje da vlasnici kupe Soton i onda neka se igraju menagera prebacuju igrace iz jednog tima u drugi
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 30 maj 2014, 23:47

JoseMourinho je napisao/la:
I sterling je krilo pa je igrao pleja,zato tisu ne petljaj se u Brendanovu filozofiju,kod njega ko kod igra krilo igra i pleja.Bas bih volio da ga dovedu pa da vidis gdje ce igrati

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 30 maj 2014, 23:48

Lallana prije Shaqirija uvijek :!: :pray:

Guardian pise kako smo poslali novu ponudu Southamptonu od 25 miliona funti za Lallanu. Cijena je bas taman. Realno, koliko god volio Adama, 30 bi bilo previse.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 30 maj 2014, 23:49

LiverpoolREDS je napisao/la:
I sterling je krilo pa je igrao pleja,zato tisu ne petljaj se u Brendanovu filozofiju,kod njega ko kod igra krilo igra i pleja.Bas bih volio da ga dovedu pa da vidis gdje ce igrati
jest sterling odigro nekoliko tekmi na tom pleju al se ponovo izvlacio na krilo...moze saciri to glumit ko i on al lalana je za klasu bolji u toj ulozi ;)

i valjda ako dovodis pleja neces dovodit krilo da ti to glumi nego ces kupit pleja da to igra ;)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 maj 2014, 23:50

#LFC are ready to offer around £18m for Lovren. (Maddock)
:facepalm:

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 30 maj 2014, 23:52

JoseMourinho je napisao/la: jest sterling odigro nekoliko tekmi na tom pleju al se ponovo izvlacio na krilo...moze saciri to glumit ko i on al lalana je za klasu bolji u toj ulozi ;)
nije vjeruj mi,Lallana je prosjecan englez ako ce cijena biti 10-15 mil onda sam za njegov transfer,sve preko je bacanje para,ako kojim slucajem i dodje opet ce prvi izbor biti Coutinho a ovaj ce cekat svoje sanse u 60-70-im minutama i u kupovima

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 30 maj 2014, 23:55

JoseMourinho je napisao/la: jest sterling odigro nekoliko tekmi na tom pleju al se ponovo izvlacio na krilo...moze saciri to glumit ko i on al lalana je za klasu bolji u toj ulozi ;)
nije vjeruj mi,Lallana je prosjecan englez ako ce cijena biti 10-15 mil onda sam za njegov transfer,sve preko je bacanje para,ako kojim slucajem i dodje opet ce prvi izbor biti Coutinho a ovaj ce cekat svoje sanse u 60-70-im minutama i u kupovima
bgm gledo sam ove godine bar 10-15 tekmi i lalanu, coek je stvarno klasa, nije precjenjen sigurno vrijedi 20M funti, sad sto ovi pokusavaju izvuc koji milion vise je ocekivano,
i sigurno bolji od coutinha i sigurno bi bio prvotimac u lpoolu ;)

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 31 maj 2014, 00:02

bgm gledo sam ove godine bar 10-15 tekmi i lalanu, coek je stvarno klasa, nije precjenjen sigurno vrijedi 20M funti, sad sto ovi pokusavaju izvuc koji milion vise je ocekivano,
i sigurno bolji od coutinha i sigurno bi bio prvotimac u lpoolu ;)
Lallana je klasa u Sotonu a kad bi dosao u Liverpool izgubio bi se,ako mi neko ne vjeruje neka pogleda utakmice Engleske repke,ako si gledao veceras tekmu samo mi reci sta je uradio ,cim nije glavni igrac tima nema ga,mada bih ja volio da oni njega dovedu al da ne ugrozi Xerdanov transfer u Liverpool

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 31 maj 2014, 00:05

Gde mogu Sterling i Shaqiri biti playmakeri. Oni mogu igrati te pozicije, ali ne znaci i da ce biti dobri.
Dosta, cak i previse love za Lallanu da se ne lazemo, jos Guardian cilja da ovi traze 30m. :?

Nerko, taj Maddock je smece od novinara.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 maj 2014, 00:10

Puno se cini tih 25 miliona za Lallanu.
Jeste dobar igrac, ali nekih 15 miliona bi bilo taman. :D

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 31 maj 2014, 00:11

Paradajz je napisao/la:Gde mogu Sterling i Shaqiri biti playmakeri. Oni mogu igrati te pozicije, ali ne znaci i da ce biti dobri.
Dosta, cak i previse love za Lallanu da se ne lazemo, jos Guardian cilja da ovi traze 30m. :?

Nerko, taj Maddock je smece od novinara.
kod Brende moze sve ,al ne znaci ni da ce biti losi,kad je Ramos dolazio u Real svi su ga vidjeli na RB bar 10AK GODINA,a onda dodje specijalni i stavi ga na poziciju CB i za 1-2 godine covjek je nabolji igrac na toj poziciji na svijetu,Xerdan to moze itekako igrati,stim da bi naravno izlazio i na krilo to radi i Coutinho iako je klasicna 10ka opet zna odigrat na krilu.Lallana ne vrijedi 25-30 mil funtica 100%

ovo nam je najpotrebnije pojacanje prvo dovest LB pa onda ostalo,
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... no-3627881" onclick="window.open(this.href);return false;

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 31 maj 2014, 00:11

A sta inace ostala ekipa ovdje misli o Lovrenu? Dal' bi on bio neki upgrade na ovo sto imamo ili neki flop ako ga dovedemo.

Ma Paradajz nisam to samo od nejga procitao za Lovrena ali mi je to bilo najblize za copy/paste :D

Moreno i Lambert 90% su nasi, Lallana 80% i Can 50 % :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.