HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 30 maj 2014, 13:03

zrinja05 je napisao/la:Sjecam se ovog Turkalja iz Rijeke.Stoper ,visok ,jak,sto bi u nas rekli dobro okoprcan.Vidjet cemo kako ce izgledati na terenu i kako ce se uklopiti.Koliko vidim igrao za sve mladje uzraste CRO repke.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

On je desni bočni!

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 30 maj 2014, 13:04

zrinja05 je napisao/la:Sjecam se ovog Turkalja iz Rijeke.Stoper ,visok ,jak,sto bi u nas rekli dobro okoprcan.Vidjet cemo kako ce izgledati na terenu i kako ce se uklopiti.Koliko vidim igrao za sve mladje uzraste CRO repke.

Ma sjećam ga se i ja iz Rijeke, al ako on sa 21-22 godine ode iz Rijeke u Pomorac i tamo provede 4-5 godina znači da nije neka igračina. Nadam se da griješim.

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 30 maj 2014, 13:04

Banana je napisao/la:Znači ništa od Pandže čim je ovaj doš'o. :evil: Tko je osim Crnova bio pojačanje a da je došao iz 2.HNL!? :evil: Pokrivač, Rukavina, Pandža pa od svih Turkalj. :tokralju: :clap: :lolno:
Ma sve su to mahalske price,treba biti realan.Svi bi mi htjeli neka extra imena ali okle suske za platit takve igrace ,ipak su to malo jaca imena koja su igrala ligu prvaka i sl. i to u velikim euro klubovima.Ovaj momak je skolovan igrac sa solidnim iskustvom ,vidjet cemo.....

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 30 maj 2014, 13:06

ZrinjskiMostar je napisao/la:VEDRAN TURKALJ novi plemić! :D
Gledao sam tog Turkalja lani na nekoj tekmi u Splitu,momak igra stopera,visok,glavom nosi kao neki nogom...
Ma Branko zna svoj posao :thumbup:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 30 maj 2014, 13:11

A ništa, preostaje nam da vjerujemo u Sir Branka. Nadam se da neće razočarati. Bar do sad nije. :D

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 30 maj 2014, 13:13

Uvijek je bolje jeftino kupiti a dobro prodati. Ako mi na jednom Crnovu možemo zaraditi točno deset puta više nego što smo ga platili to je dobar posao. Mislim da u klubu dobro i pametno rade, imaju računicu, planove što i kako dalje.
Gledao sa neki dan ovu tribinu što renoviraju gdje će bit svečana loža. restoran novinarske kabine i bogme udarnički se radi. Onako laički ono košta minimum 300.000 km pa samo su rušili dobrih deset dana dok nisu počeli radovi.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 30 maj 2014, 13:45

miki651 je napisao/la:Uvijek je bolje jeftino kupiti a dobro prodati. Ako mi na jednom Crnovu možemo zaraditi točno deset puta više nego što smo ga platili to je dobar posao. Mislim da u klubu dobro i pametno rade, imaju računicu, planove što i kako dalje.
Gledao sa neki dan ovu tribinu što renoviraju gdje će bit svečana loža. restoran novinarske kabine i bogme udarnički se radi. Onako laički ono košta minimum 300.000 km pa samo su rušili dobrih deset dana dok nisu počeli radovi.
Mislim da jos moraju uraditi WC ,agregat za reflektore i standove za prodaju hrane i pica na svakom sektoru,bar po onome sto je Uefa trazila.

HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 maj 2014, 14:14

mma_hz je napisao/la: Tu pricu mozes macku o rep..dodji u Ferhadiju i vidi ciji kip veliki stoji pored katedrale.. ;) a onda mi pokazi kip REISA (tobejarabi) u Mostaru :urnebes:
svaka cast i da nashu BIH predstavite u sto boljem svjetlu.. ;)
Nebi se dalje mjesao u raspravu, samo bi napomenuo da na yt postoji klip(mrsko mi trazit) koji jasno pokazuje sta se radi pred katedralom nakon neke utakmice. Vjesa se po vratima, vrsi se nuzda i slicno. Tekbiranje mi takodjer ne smeta, al pred katedralom? Bas pred katedralom? To bi prije shvatio kao provokaciju nego molitvu. Pomislel ti ljudi sta Allah misli o tome da njegovo ime koriste u zle svrhe. Ja i pored takvih debila podrzim BiH, al to da dobar dio navijaca BiH vise mrzi Hrvatsku nego sto voli BiH nikad mi nitko nece moc dokazat. Zbog takvih majmuna me ne cudi kad netko navija protiv BiH. Pitam se sta ce sad bit sa tim kipom koji stoji pred katedralom, strah me i pomislit.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 30 maj 2014, 14:23

@signore ,uvijek ce biti takve balavurdije , otpaci ovog drustva , nazalost takvi se poceli koristiti u politicke svrhe(zadnji protesti-neredi).U nasoj vjeri radit to sto si rekao je teski grijeh.

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 30 maj 2014, 14:26

HZ_ilidzaa je napisao/la:@signore ,uvijek ce biti takve balavurdije , otpaci ovog drustva , nazalost takvi se poceli koristiti u politicke svrhe(zadnji protesti-neredi).U nasoj vjeri radit to sto si rekao je teski grijeh.
kao i u bilo kojoj drugoj, takve dobro izdegenečit i to je jedini provjeren recept ;)

Cr0nite
Kontakt:

Post Postao/la Cr0nite » 30 maj 2014, 15:39

Evo pogledah video novog nam pojacanja ,Turkalja. Mogu rec da momak razvaljuje ,al to je ipak druga liga. U Rijeci je odlicno igrao ,cini mi se da ga je ozljeda neka sjebala pa je zato ispao iz konkurencije tamo. Po meni sto sam vidio igra stopera al moze i desnog bocnog. Ako je sudit po videu dobro pojacanje al to cemo tek vidit kad zaigra u nasem dresu ! :D

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 30 maj 2014, 15:46

ZrinjskiMostar je napisao/la:

On je desni bočni!
Zadnju polu sezonu odigrao kao stoper Solina a i u Pomorcu je bio stoper ali i kapiten ekipe,sto je bitno jer znaci da momak posjeduje i dobre ljudske kvalitete

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 30 maj 2014, 15:53

Danas u gradu mi jedan lik rece da Zrinjski je uspostavio kontakt sa Banetom Arsenijevicom!!!!Vi bas imate kesa!!!!!Neznam tacno koliko imate igraca Slavije ali ako uzmete Baneta na konju ste jer je momak bas extra igrac...Momak ima medjunarodno iskustvo igrao za Slaviju protiv Alborga,Kosica.Rumunskog Ocelula da ne nabrajam vise igra beka,fizicke predispozicije vrhunske decko izvodi aut isto kao i korner nema nikakve razlike u skok igri isto dobar...Ako ga dovedete onda cete mi definitivno poslije Slavije biti najomiljenija ekipa u ovoj ligi...

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 30 maj 2014, 17:00

Turkalj može igrati i desnog beka i štopera vidit ćemo kako će to Branko zamisliti ..

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 30 maj 2014, 17:04

Brković dugo ozljeđen nevjeruje se bit će toliko Zlatiću pa sad dovode Turkalja i kako lovcen govori zanimaju se i za Arsenijevića koji je isto desni bek koji igra u Azerbejdžanu :shock: . vidit ćemo ...

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 30 maj 2014, 17:13

lovcen16 je napisao/la:Danas u gradu mi jedan lik rece da Zrinjski je uspostavio kontakt sa Banetom Arsenijevicom!!!!Vi bas imate kesa!!!!!Neznam tacno koliko imate igraca Slavije ali ako uzmete Baneta na konju ste jer je momak bas extra igrac...Momak ima medjunarodno iskustvo igrao za Slaviju protiv Alborga,Kosica.Rumunskog Ocelula da ne nabrajam vise igra beka,fizicke predispozicije vrhunske decko izvodi aut isto kao i korner nema nikakve razlike u skok igri isto dobar...Ako ga dovedete onda cete mi definitivno poslije Slavije biti najomiljenija ekipa u ovoj ligi...
Imamo mi već takvog. Zlatićevi auti :tokralju: Još samo zadnji vezni. :pray:

Cr0nite
Kontakt:

Post Postao/la Cr0nite » 30 maj 2014, 17:22

Desni bocni se mora dovest jer ne mozemo samo na Zlaticu ostat. Brkovic od Zlatica nije nista bolji,bio je i dugo ozlijeđen i mislim da ne moze vise konkurirat za prvi sastav. Iako se dovede neki dobar desni bocni mislim da Zlaticu treba davat dobru minutazu jer se pokazao u dobrom svjetlu i sad ga sjest na klupu nije nikakvo rjesenje :)

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 30 maj 2014, 17:50

Cr0nite je napisao/la:Desni bocni se mora dovest jer ne mozemo samo na Zlaticu ostat. Brkovic od Zlatica nije nista bolji,bio je i dugo ozlijeđen i mislim da ne moze vise konkurirat za prvi sastav. Iako se dovede neki dobar desni bocni mislim da Zlaticu treba davat dobru minutazu jer se pokazao u dobrom svjetlu i sad ga sjest na klupu nije nikakvo rjesenje :)
Po meni Turkalj nije doveden kao rjesenje za desni bok iako moze igrati i tu poziciju.Zlatic se pokazao kao solidno rijesenje i momka treba forsirati.Brkovica otpisivati je neozbiljno i bilo bi ruzno covjeku okrenuti ledja nakon teske povrede.Uz oporavljenog Brkovica i Turkalja (ako ne bude odlazaka igraca iz obrane) onda ovaj defanzivni dio je zavrsen.

Cr0nite
Kontakt:

Post Postao/la Cr0nite » 30 maj 2014, 20:02

zrinja05 je napisao/la:
Cr0nite je napisao/la:Desni bocni se mora dovest jer ne mozemo samo na Zlaticu ostat. Brkovic od Zlatica nije nista bolji,bio je i dugo ozlijeđen i mislim da ne moze vise konkurirat za prvi sastav. Iako se dovede neki dobar desni bocni mislim da Zlaticu treba davat dobru minutazu jer se pokazao u dobrom svjetlu i sad ga sjest na klupu nije nikakvo rjesenje :)
Po meni Turkalj nije doveden kao rjesenje za desni bok iako moze igrati i tu poziciju.Zlatic se pokazao kao solidno rijesenje i momka treba forsirati.Brkovica otpisivati je neozbiljno i bilo bi ruzno covjeku okrenuti ledja nakon teske povrede.Uz oporavljenog Brkovica i Turkalja (ako ne bude odlazaka igraca iz obrane) onda ovaj defanzivni dio je zavrsen.

Za Brkovica si upravu, a za Turkalja nisam govorio da je doveden da igra desno nego ako su u kontaku s Arsenijevicem koji je desni bocni znaci da zele da dovedu desnog bocnog.Ako ga dovedu onda je na desnoj strani guzva ako netko ne ode jer necemo valjda imat 3 igraca koji igraju desnog bocnog ? :/

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 30 maj 2014, 21:05

Cr0nite je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:

Za Brkovica si upravu, a za Turkalja nisam govorio da je doveden da igra desno nego ako su u kontaku s Arsenijevicem koji je desni bocni znaci da zele da dovedu desnog bocnog.Ako ga dovedu onda je na desnoj strani guzva ako netko ne ode jer necemo valjda imat 3 igraca koji igraju desnog bocnog ? :/
Ma sto se tice Arsenijevica i spominjanja jos nekih imena ja ne vjerujem dok netko iz
kluba ne potvrdi.Koga dovedu -dovedu,a onda cemo razglabati.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.