Cr0nite je napisao/la:zrinja05 je napisao/la:Cr0nite je napisao/la:Desni bocni se mora dovest jer ne mozemo samo na Zlaticu ostat. Brkovic od Zlatica nije nista bolji,bio je i dugo ozlijeđen i mislim da ne moze vise konkurirat za prvi sastav. Iako se dovede neki dobar desni bocni mislim da Zlaticu treba davat dobru minutazu jer se pokazao u dobrom svjetlu i sad ga sjest na klupu nije nikakvo rjesenje

Po meni Turkalj nije doveden kao rjesenje za desni bok iako moze igrati i tu poziciju.Zlatic se pokazao kao solidno rijesenje i momka treba forsirati.Brkovica otpisivati je neozbiljno i bilo bi ruzno covjeku okrenuti ledja nakon teske povrede.Uz oporavljenog Brkovica i Turkalja (ako ne bude odlazaka igraca iz obrane) onda ovaj defanzivni dio je zavrsen.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Za Brkovica si upravu, a za Turkalja nisam govorio da je doveden da igra desno nego ako su u kontaku s Arsenijevicem koji je desni bocni znaci da zele da dovedu desnog bocnog.Ako ga dovedu onda je na desnoj strani guzva ako netko ne ode jer necemo valjda imat 3 igraca koji igraju desnog bocnog ? :/
Ma sto se tice Arsenijevica i spominjanja jos nekih imena ja ne vjerujem dok netko iz
kluba ne potvrdi.Koga dovedu -dovedu,a onda cemo razglabati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI