AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

GameFKS
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la GameFKS » 28 maj 2014, 00:13

Od Kolarova ništa , Benatia u Barsi ?? Prica kao nije produzio ugovor al mu godi interesovanje tako da najvjerovatnije ide

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 28 maj 2014, 00:16

Ima on još 4god ugovora,nznm kolika mu je odštetna klauzula,ako već mora ići onda 40mil i neka ide,a za 25 kao što nude,ne hvala,radije ćemo ga imati na tribinama.
embrace the chaos

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 28 maj 2014, 11:47

Denno je napisao/la:Ima on još 4god ugovora,nznm kolika mu je odštetna klauzula,ako već mora ići onda 40mil i neka ide,a za 25 kao što nude,ne hvala,radije ćemo ga imati na tribinama.
pozalji mi u pm sliku sa svog avatara

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 28 maj 2014, 14:29

Roma prekucala sa novim dresom.

slika
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 28 maj 2014, 19:06

GameFKS je napisao/la:Od Kolarova ništa , Benatia u Barsi ?? Prica kao nije produzio ugovor al mu godi interesovanje tako da najvjerovatnije ide

Benatija je novi igrac Mancester Sitija kako prenosi sky sport,cijena je od 30 do 35 miliona,ne zna se jos tacno.Eto ispunila se zelja Benatiji da zaigra sa svojim najboljim drugom tj. Nasrijem.Nikad od Rome velikog kluba :(

Sad nek vlasnici pricaju mami svojoj o velikoj Romi kad svake godine prodaju najbolje igrace.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 28 maj 2014, 19:20

u pravu si Manuel....imas najboljeg stopera u Italiji i poslije prve sezone ga prodajes da bi zaradio 10-12 miliona...razumijem da je Roma kokuzni klub..a ovako NE

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 maj 2014, 19:22

Mehdi Benatia is unsure of his future at Roma

In comments reported by La Gazzetta dello Sport, the Morocco international is quoted as saying: "I never said I want to leave. But Roma have not kept their promises. They had told me that they would make me a new contract offer if I had a great season.

"But I have received an unacceptable proposal, less than €3million per season. I replied that I would not sign it.

"I'm in love with Rome, I'm very fine here but my mistake was to be too correct with the club and too honest."

Regarding speculation about him leaving, he added: "I only said that anyone dreams of teams like Real, Bayern and City.

"My agent is doing his job, I could leave but I could also stay and finish my career in Roma. But I was disappointed (with the new wage offer), I deserved more respect."
1974---1975---1976---2001---2013---2020

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 28 maj 2014, 21:12

Ma kad nece covjek da produZi ugovor bolje uzet sta za njeg. Ima 27 god i on konta sigurno da uzme jos love a danas city psg daju ponudu da ne mozes odbit

Manijak7
Kontakt:

Post Postao/la Manijak7 » 29 maj 2014, 00:22

:njanjanja:
Bertrand je napisao/la:Roma prekucala sa novim dresom.

slika

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 maj 2014, 00:29

GameFKS je napisao/la:Ma kad nece covjek da produZi ugovor bolje uzet sta za njeg. Ima 27 god i on konta sigurno da uzme jos love a danas city psg daju ponudu da ne mozes odbit

Pa on je htio da produzi ali je trazio vecu platu jer prima samo 1,2 miliona godisnje dok jedan Balzaretti prima 1,5 a mrtvi Borijelo 5 miliona to je problem.Uprava to ne zeli da uradi i cak su mu rekli da je on jedini igrac na kojem mogu zaraditi velike pare i da ce ga zato prodati.

Ista prica svake godine,prodaj najbolje igrace budi u plusu pa u ligi ako se sta uradi uradi,sreca nasa pa je liga slaba a Milanski klubovi presmjesni inace ne bi vidjeli ligu sampiona ni ove godine.Umjesto da napravimo iskorak i dodatno pojacamo ekipu i eventualno pokusamo osvojiti taj skudeto mi sada moramo opet traziti nekog stopera i nadati se da ce biti bar priblizne kvalitete ko Benatija i onda sve iz pocetka.Nek jos prodaju i Strootmana kad su vec krenuli.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 maj 2014, 00:44

Benatia: "Roma mi je obećala da ću dobiti poboljšani ugovor ako se kvalifikujemo za Ligu prvaka, ali onda su mi napravili neprihvatljivu ponudu. Trebao sam dobiti ugovor po kojem bi primao €4 miliona godišnje ali mi oni nisu ponudili ni €3 miliona. Nikada nisam tražio ugovor sličan Miralemu Pjaniću, samo sam tražio da ispune ono što su obećali. Rekli su mi da prihvatim taj ugovor bez daljnih pregovora, ali takav ugovor nikada neću potpisati, radije ću ostati na trenutnom. Nikada nisam rekao da želim napustiti Romu, ovdje sam skoro kupio kuću, sviđaju mi se navijači i grad, takođe imam i odličnog trenera. Moja jedina greška je što sam se korektno odnosio prema klubu. Moji saigrači znaju sve o mojoj trenutnoj situaciji."

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 29 maj 2014, 09:06

Ode Mehdi u Barsu garant tako da je vec bivsi igrax

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 maj 2014, 13:04

GameFKS je napisao/la:Ode Mehdi u Barsu garant tako da je vec bivsi igrax

Ma on je bivsi u svakom slucaju,sky sport je izjavio da je on vec igrac Man.Sitija i ako jos nije nista nije oficijelno potvrdjeno,Barsa ne zeli dati 35 miliona za njega.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 30 maj 2014, 19:47

Neće biti prodaje važnijih igrača,tako da Mehdi ostaje.
embrace the chaos

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 31 maj 2014, 17:41

Roma’s sporting director Walter Sabatini attended a press conference to clarify the Benatia situation. A few days ago, the defender made some statements about his future from Morocco’s training camp that caused quite a stir.
"The thirty million his agent suggested for me represent the value of his weakest foot. So we need at least 60, even 61 million euro. For an offer like that I wouldn’t be able to guarantee he stays”
slika

Kakav je to otac, ja sam ocekivao 50m da ce da zalepi, ali on je otisao jos dalje.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 31 maj 2014, 18:47

Paradajz je napisao/la:
Roma’s sporting director Walter Sabatini attended a press conference to clarify the Benatia situation. A few days ago, the defender made some statements about his future from Morocco’s training camp that caused quite a stir.
"The thirty million his agent suggested for me represent the value of his weakest foot. So we need at least 60, even 61 million euro. For an offer like that I wouldn’t be able to guarantee he stays”
slika

Kakav je to otac, ja sam ocekivao 50m da ce da zalepi, ali on je otisao jos dalje.
Taman sam to htio da napisem :mrgreen: ,kaze Sabatini legenda njegova lijeva noga kosta 30 miliona a ona je slabija,ko da 61 milion imat ce Benatiiju.Bravo Sabatini kralju,ono su sve bile gluposti da je lafo sve dogovorio sa Man.Sitijem.

Barsa i Roma se dogovorili da Adriano predje u Romu,ostalo je jos da to i igrac prihvati.

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 03 jun 2014, 16:06

Gdje ste Romanisti, šta ste se razočarali, pa vidite da imamo u ekipi najbolje odbrambenog, najboljeg veznog igrača i najboljeg trenera u Italiji, još da smo kakav trofej uboli bilo bi ekstra, a ovako samo sol na ranu :D

slika

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 jun 2014, 16:45

Šta uradi Vedad sa svojom promocijom glasanja. :mrgreen:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 jun 2014, 17:32

IlCapitano je napisao/la:Šta uradi Vedad sa svojom promocijom glasanja. :mrgreen:
hhahaha :thumbup: :thumbup: ,pa fino nam je covjek rekao da navalimo hahhaa
a fkt mi gdje se naklatimo glasati to je debakla za druge :clap: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 03 jun 2014, 19:34

Pa i jest najbolji, sta je cudno moderatoru ? :P... sto si nam otjero nasa dva najbolja forumasa ??

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.