u biti to je to.....koliko god ja licno mrzio jasmina mislim da nije on iza ovoga.....nema smisla pred izbore da okrene citav grad protiv sebe ........Skver je napisao/la:Jasmin Imamovic je pametan covjek koji je u liku Azmira Husica prepoznao nekoga iza koga stoji armija navijaca i simpatizera kluba i na kraju kao mecenu koji ce sutra biti sponzor i njegovoj partiji i njemu licno (mislim da takav dogovor i postoji izmedju njih, na kraju Jasmin je i doveo Ciru preko Sabahudina Vugdalica). Tako da nema potrebe za bilo kakve dalje rasprave....Uzivajmo u ovim lijepim vremenima po nasu Slobodu.
P.S. Sto se tice skupstine, mislim da ce u dogledno vrijeme misevi sami otici iz nje, jer tu vise nemaju sta traziti.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- TzBulevar87
- Kontakt:
Opet vam @Skver objašnjava.. bila je to DEZINFORMACIJA (još jedna u nizu), tako da zaboravimo na to od ovog momenta i okrenimo se samo sutrašnjoj utakmici i aBd proslavi titule. 

075
Prognoza 4:0
Krpic dva gola,Mujkic i Redzepi..aaa onda neka bude sto biti mora
Krpic dva gola,Mujkic i Redzepi..aaa onda neka bude sto biti mora

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Portal za debile kako ga ja volim zvati. Prvi su poletili da pljuju po predsjedniku, a kad su pogrijesili, sad kao zakuhao sa opstinom (http://vidiportal.ba/sport/fudbal/17510 ... azmir-husi" onclick="window.open(this.href);return false;).
Muka mi je od ovih debila

Muka mi je od ovih debila

Jedan grad, jedna ljubav!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Idiotski portal idiotski vlasnim kao i momak koji pise za njih necu da ga imenujem nije zasluzio...ljudi se bore protiv Jasmina i onda preko Slobode...idi bori se sa Jasminom gdje drugo...ako volis ovaj klub popusti ga vise skini se s kurca vise
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
jedva čekam tekmu, a što se tiče strijelaca, neka zabije ko hoće
očekujem da pojedu travu na Tušnju 

Vidi gaqqlele je napisao/la:![]()
![]()

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Probisvjet
- Kontakt:
Plafon od golfa je popustio al' sajba ne mice!Mokroguz je napisao/la:Vidi gaqqlele je napisao/la:![]()
![]()
Zivi zid na krovu onog golfa u desnoj traci

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sutra idem na sjever. Neću moć sjest ni sekunde

Maloprijasnjem treningu prisustvovao osobno Jasmin Imamovic u drustvu sa Azmirom Husicem, Sabahudinom Vugdalicem. Ekipa ide u karantin u Senad od Bosne, rekao sam vam uzivajte
.

🔴⚫️
Evo i dokaza. Dobro je da se pokaže da je ona priča od danas bezveze, al' malo mi je i krivo, Jasmin tolike godine gleda kako sport u gradu tone, a sad kad vidi kako stvari idu super (da ne ureknem) odmah se uvali tu da pokupi slavu i za sebe...Skver je napisao/la:Maloprijasnjem treningu prisustvovao osobno Jasmin Imamovic u drustvu sa Azmirom Husicem, Sabahudinom Vugdalicem. Ekipa ide u karantin u Senad od Bosne, rekao sam vam uzivajte.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Moderator
- Kontakt:
Al def najjače je bilo od strane zapada ''Hajte na šake, p.. tuzlanske, malo vas je'' itd
dobar
dobar

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
zašto se sunčate .. 

Mi "Zabranjeni" pravo nayebali na utakmici, ubilo nas sunceChinaglia je napisao/la:zašto se sunčate ..

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
hahaha tacno smo bili u Srebreniku kao zabranjeni i grobari 

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Znate da @zlajci donosi provjerene info 
Ovaj članak u ovom trenutku je notorna glupost.
Napisao sam i objasnio cijelu situaciju (onako kako ja to znam
), a onda sam greškom zatvorio browser.
Opisat ću sve lijepo čim nađem vremena, al znajte da je članak glupost. Odoh sad u kibic.

Napisao sam i objasnio cijelu situaciju (onako kako ja to znam

Opisat ću sve lijepo čim nađem vremena, al znajte da je članak glupost. Odoh sad u kibic.

tuzlanska Sloboda
Vraćam se kroz Sarajevo i na Halidovoj pumpi igrači Igmana odmaraju pijuckaju vodicu/sokić
bilo je oko pola 6 

Pobjeda je bolja od orgazma!
I da, jedina istina u članku je da u ovom trenutku je sastav skupštine grozan. Čast pojedincima, ali generalno je grozan. Upravo to i jeste sljedeči fokus, rekonstrukcija skupštine. Već u ponedeljak će istinski prijatelji Slobode početi aktivnosti po tom pitanju.zlajci je napisao/la:Znate da @zlajci donosi provjerene info
Napisao sam i objasnio cijelu situaciju (onako kako ja to znam), a onda sam greškom zatvorio browser.
A sad fakat odoh u kibic

tuzlanska Sloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad iz omege...za zapad prodano 1000 karata za 2 sata...sjever na jednom štandu rasprodan a na drugim ostalo nešto malo 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Samo da i vrijeme koliko toliko posluzi ,da se ne desi nesto lose neocekivano ,sutra će da gori svestaragarda je napisao/la:Sad iz omege...za zapad prodano 1000 karata za 2 sata...sjever na jednom štandu rasprodan a na drugim ostalo nešto malo

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], mirza24, tuzlanskinacin i 7 gostiju.