Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Re: Desavanja unutar reprezentacije
Još malo, jedva čekam...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

FK Željezničar 1921
Neko napisa da mu je sumnjivo sto su Dzeko-Ibricic i Spahic zajedno. To i ptice znaju na grani da njih trojica odredjuju ko ce igrati a ko ne. Najjaci klan u repki, za njima idu odmah ovi Podrinjci koji su ruku na srce puno prizemnijii korektniji. Safet se jadan tu nista ne pita, izlaze, gotive se(sto je i normalno). Ali zar bas svako okupljanje se mora rostiljati, pijanciti i sl?? Disciplina-nula!! Onda za ovu pomoc, nigdje ne nadjoh da su novcano pomogli. **** te pojavljivanje, slikanje i palamudjenje. Citam da je Samo Pjanic kupio lijekove. Koje milione zgrcu da je svako odvoji po 10.000 eura to im je sedmicno primanje.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
krmpotich je napisao/la:Neko napisa da mu je sumnjivo sto su Dzeko-Ibricic i Spahic zajedno. To i ptice znaju na grani da njih trojica odredjuju ko ce igrati a ko ne. Najjaci klan u repki, za njima idu odmah ovi Podrinjci koji su ruku na srce puno prizemnijii korektniji. Safet se jadan tu nista ne pita, izlaze, gotive se(sto je i normalno). Ali zar bas svako okupljanje se mora rostiljati, pijanciti i sl?? Disciplina-nula!! Onda za ovu pomoc, nigdje ne nadjoh da su novcano pomogli. **** te pojavljivanje, slikanje i palamudjenje. Citam da je Samo Pjanic kupio lijekove. Koje milione zgrcu da je svako odvoji po 10.000 eura to im je sedmicno primanje.
Idi kopaj krompir.

Chelsea F.C.
Pozz, zanima me u vezi naše prve utakmice, koja je satnica? znam da se igra 15.6.2014.god. u 00,00h, da li je to sa subote na nedjelju ili sa nedjelje na ponedjeljak u 00,00h? Buni me totalno. . . Logično bi bilo sa nedjelje na ponedjeljak 

Logikajuveboy je napisao/la:Pozz, zanima me u vezi naše prve utakmice, koja je satnica? znam da se igra 15.6.2014.god. u 00,00h, da li je to sa subote na nedjelju ili sa nedjelje na ponedjeljak u 00,00h? Buni me totalno. . . Logično bi bilo sa nedjelje na ponedjeljak

Kako je meni zao sto mi nemamo tekst himne da onako svi zajedno mogu zapjevati sa navijacima da gori
Jedna si jedina !!!!!Interista je napisao/la:Kako je meni zao sto mi nemamo tekst himne da onako svi zajedno mogu zapjevati sa navijacima da gori
nama je potreban neki strani selektor vise nego ista, ali ne neki srbin, hrvat, slovenac ili slicno nego neka iskusnjara koja samo prica engleski ili njemacki i da nema ni najmanje volje i zelje da mulja i radi kakve gluposti nego da samo poziva najbolje i najspremnije pa makar oni svi bili muslimani, katolici ili pravoslavci ali sto je najbolje da se to i poziva (namjerno ne pisem srbi i hrvati jer na prostoru nase drzave mi smo jedno i kraj price, ne zelim nikakve rasprave po tom pitanju), valjda se konacno desi ovo i da progleda ovaj fudbal kako moze i kako zna jer ovi trenutni klosari mu ne dopustaju izgleda ni sekunde 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kako bi nama leg'o Magath, k'o budali šamar.LenBias je napisao/la:nama je potreban neki strani selektor vise nego ista, ali ne neki srbin, hrvat, slovenac ili slicno nego neka iskusnjara koja samo prica engleski ili njemacki i da nema ni najmanje volje i zelje da mulja i radi kakve gluposti nego da samo poziva najbolje i najspremnije pa makar oni svi bili muslimani, katolici ili pravoslavci ali sto je najbolje da se to i poziva (namjerno ne pisem srbi i hrvati jer na prostoru nase drzave mi smo jedno i kraj price, ne zelim nikakve rasprave po tom pitanju), valjda se konacno desi ovo i da progleda ovaj fudbal kako moze i kako zna jer ovi trenutni klosari mu ne dopustaju izgleda ni sekunde
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
VAHID VAHA HALILHODZIC

nemamo mi para kralju za Vahu. Patriotizam ne pije vode nažalost 

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
Ma samo Dusan Bajevic i to je to 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pa kad nam pola reprezentacije bude iz Veležamirzatele je napisao/la:VAHID VAHA HALILHODZIC![]()

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
samo stranac brate, niko da se moze kasnije vadit "nas" i "njihov" (slucaj pandza) a ni da gura ove neke svoje igrace a skartira one koji vrijede (slucaj zuka), da mu bude ni iz dzepa ni u dzep vec ih samo vodi najbolje sto zna i bira one stvarno najboljemirzatele je napisao/la:VAHID VAHA HALILHODZIC![]()

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Što nas majmun ukopa,kao da nije njegova repka??? Pape stvarno si idiot svjetske klase .
Dabogda ti Tin u Šibošnici kao ekonom završio.
Dabogda ti Tin u Šibošnici kao ekonom završio.
- JoseMourinho
- Kontakt:
to procita na drugom forumu, ako je istina spali smo na niske graneEvo ja danas cujem da se poziv za SP placao 50.000 eura ako nisi igrac Seada Susica, Tinovog oca i Safetovog brata.
Ako laze Ermin Zec, lazem i ja.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Munibe vrati se.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ima i ta mjestaLenBias je napisao/la:samo stranac brate, niko da se moze kasnije vadit "nas" i "njihov" (slucaj pandza) a ni da gura ove neke svoje igrace a skartira one koji vrijede (slucaj zuka), da mu bude ni iz dzepa ni u dzep vec ih samo vodi najbolje sto zna i bira one stvarno najboljemirzatele je napisao/la:VAHID VAHA HALILHODZIC![]()