Safet Sušić - Pape

JackTheStripper
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la JackTheStripper » 30 maj 2014, 19:00

Virtual i Calcio bi znali i holokaust opravdati. :puke:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 30 maj 2014, 19:01

calcio je napisao/la:
Moram opet ponoviti, mladi ljudi (djeca) i neinteligentni ljudi nemaju razvijenu sposobnost da racionalno razmisljaju pod stresom ili kad su ljuti. Sam skontaj kojoj od ovih grupa pripadas. mozda u vise njih?
Kad se malo smirite shvaticete kakve ste gluposti pisali. ;)
Je li mogao Sajo preci preko Ervinove izjave u korist cijelokupne reprezentacije a da se zna da smo pri tome najslabiji u odbrani ili ne? Nisi mi odgovorio.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 maj 2014, 19:01

calcio je napisao/la:Moram opet ponoviti, mladi ljudi (djeca) i neinteligentni ljudi nemaju razvijenu sposobnost da racionalno razmisljaju pod stresom ili kad su ljuti. Sam skontaj kojoj od ovih grupa pripadas. mozda u vise njih?
Netačno, mi smo toliko inteligentni da smo u prvih pet sekundi bez problema povezali o čemu se radi, a ti si toliko tvrdoglav da braniš Sušića bez obzira šta radio.

Kad sam se "malo smirio" nakon svakog njegovog poteza nikad nisam promijenio mišljenje.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 30 maj 2014, 19:02

Nevjerovatno šta se dešava u reprezentaciji koja je postala privatna prčija....klanovi, spletkarenje...FUJ! Selektor bez obraza i karaktera yebe naciju na očigled i na pravdi Boga! Sve otvoreno bez stida i srama...FUJ još jednom!

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 30 maj 2014, 19:03

jasko_juve je napisao/la:Šta je, ustvari, problem s Džekom?

- On treba shvatiti jednu stvar - selektor je taj koji određuje ko je pozvan i ko igra. To sam mu otvoreno rekao na sastanku prije utakmice. I njemu i Spahiću. Kada oni budu selektori, neka biraju koga hoće, ali dok sam ja tu neće.

Zasto nisi kaznio Dzeku i Spahica zbog ovih stvari?????FUJ!!!!!!!
Što bi ih kažnjavao, još im uvalio onog trabanta Ibru.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 maj 2014, 19:04

calcio je napisao/la:
Moram opet ponoviti, mladi ljudi (djeca) i neinteligentni ljudi nemaju razvijenu sposobnost da racionalno razmisljaju pod stresom ili kad su ljuti. Sam skontaj kojoj od ovih grupa pripadas. mozda u vise njih?
Pa ovog nema nigdje na svijetu. Dali je tebi jasno da mi boljeg rezervnog stopera od Zukanovica nemamo. On nam je bio treci stoper. I kao takav nam je itekako potreban na SP. Mozda je cak mogao postati i drugi da je odigrao dobro ove prijateljske utakmice. Zukanovic uljeva vece povjerenje od Ogija. A Sunjic je mnogo losiji od njega. Prespor i previse sklon pogreskama. Uz sve to pitanje je dali igra sa srcem 100% kao sto igra Zukanovic.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 maj 2014, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 30 maj 2014, 19:04

kimbo je napisao/la:Ja samo primijetim ovdje puno nezreleih momaka koji prizivaju debakl za jedno historijsko prvenstvo . Kaze tip nadam se petici ovo ono . .

Sta se desilo zadnjih dana da je jedan Pandza razocaran izgubio kontrolu , I Zukanoviceve nezgode oko vize. Obecano mu je da ce biti pozvan u Brazil direktno (cak i bez priprema) i opet nije mogao da se strpi i suti. Savez nije dao 100% ispravnu izjavu. Moglo je bolje al kako je tako je ..

Ostajemo bez dizelasa u odbrani (ja sam boga molio da ne spanemo na njega) , nadam se da ima sanse da se pozove Stanic koji je meni ionako kompletniji igrac i puno dinamicniji.

Nema potrebe da se pravi tolika halabuka .. hvala bogu svi su nam kljucni i najbolji igraci tu u stroju .. Bit ce na svjetskom prvenstvu jos puno turbulencija (jer to je jednostavno zakon tih turnira ima neki psiholoski momenat i dinamika) i nemojte odma da se primate na poluinforamacije i kao kakve nene po mahali sirite price i paniku .. Hocete li da placete odma cim vam nesto nije po volji usred bitke. Vrijeme za kritike je proslo sada je vrijeme za samodisciplinu i da guramo svi u istom smjeru . Dati cijeloj ekipi berezervnu podrsk , idemo disciplinovano do kraja svjetskg a onda mozemo "kidati glave" svakome prema zaslugama. Onda ce se tek moci podvuci crta. I u vezi Susica i u vezi saveza svakog pojedinca.

Kmecite zbog dresova (nema sara i boja, kmecite zbog terena , priprema , tipa aviona s kojim smo odletili ..niste mi jasni ... ja samo cekam SEA ,MUHU i VISCU da oru teren bez pardona ...i volio bih da dodje i mali Stanic jos .. ima damara za oranja i on .
Ma vazno je samo sve zivo po pljuvat sto prije. Poslje kad izade neka nova informacija koju nismo imali popljuvat ce se u drugom smjeru. I tako dalje i tako dalje.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 maj 2014, 19:06

ma nema se tu sta diskutovati...ljudi bez obraza, morala ili bilo kakvih vrijednosti, kao sto je Safet, nemaju granicu u svojim postupcima...tako da i ovo ne iznenadjuje nego je samo logican slijed svega...

znalo se da Svinjcek mora da ide, da Sunjic mora da ide, Hadzic itd itd... na nekom su se kola morala slomiti, odluceno je da to bude Zukanovic

a ovi forumasi sto brane Papetove postupke su se jednostavno uvukli previse..tako je to u zivotu ( a haman i na forumu :D ), nekad zaglavis toliko da moras i glavom u zid udarat jer povatka nema...sad je kasno da se mijenja strana, valja do kraja...taman da im se Pape na glavu pose.re toliko su se uvukli da bi i to gov.no morali pojesti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 maj 2014, 19:06

Nadao se smrad da Mujdza nece biti spreman ili da se opet povrijedi.Kad je to propalo,morao je smisljati neku drugu gadost.
Fuj.Ovo su ti zadnje utakmice na klupi reprezentacije,dobro zapamti varalico.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 30 maj 2014, 19:07

ja vam kazem Susic je pozvao 24 igraca a samo 23 smiješ prijaviti da vodiš u Brazil neko je morao biti otpisan
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 30 maj 2014, 19:07

Pape pravi bosanskog trojanskog konja...sto vise skandala i neuspjeha prije Brazila a onda eksplodirati i iznenaditi cijeli svijet :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 30 maj 2014, 19:07

Ovo nije Papetova odluka nego kompletnog vrha naseg fudbala od saveza, igraca, selektora, trenera.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 30 maj 2014, 19:07

samirr je napisao/la:ja vam kazem Susic je pozvao 24 igraca a samo 23 smiješ prijaviti da vodiš u Brazil neko je morao biti otpisan
Naravno, a nije mogao biti ni Tin, Anel i Vrsajevic, morao je neko drugi i evo nasli su metodu kako ce to odraditi

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 30 maj 2014, 19:09

Gdje to jos ima, da igraci odlucuju o drugim igracima? Ne sumnjam da su Tino, Avdija, Hadzic, Sunjic i Ibricic bili za.

:puke:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 maj 2014, 19:10

jasko_juve je napisao/la:Šta je, ustvari, problem s Džekom?

- On treba shvatiti jednu stvar - selektor je taj koji određuje ko je pozvan i ko igra. To sam mu otvoreno rekao na sastanku prije utakmice. I njemu i Spahiću. Kada oni budu selektori, neka biraju koga hoće, ali dok sam ja tu neće.

Zasto nisi kaznio Dzeku i Spahica zbog ovih stvari?????FUJ!!!!!!!
Ma šta su to oni uradili loše da ih kazni, pravili ljudi sastav repke po sebi, nisu dali selektoru da radi svoj posao (Safetova priča, ne moja), što bi ih kaznio?

Majku vam nesposobnu!

Ovamo momak naravno nasekiran, nikakav, samo zatražio objašnjenje, tražio da se nađe krivac u svemu ovome i odmah noga.

To Safete, pravi si AUTORITET!

...al u qrcu!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 maj 2014, 19:10

DukeOfWellington je napisao/la:Sušić mora da ide nakon prvenstva, predlažem viđenijim ljudima da po tom pitanju organizuju neku neformalnu lobističku grupu.
Chinaglia je napisao/la:sad očekujte da se javi šlagirani Osim koji uvijek ima komentar za sve, pa krene branit' Sušića kao uvijek :puke:
Sram te bilo, da ovakvu priliku koristiš za svoj primitivizam i liječenje kompleksa. Svakakvog polusvijeta na ovom forumu.
Đuka nije to" primitivizam niti kompleks".Osim od kad je dobijo mandat UEFA-e podržava debila.Dobro mu dođe Sušić jer pored njega onakvog on ispada ko Kirk Daglas.Dogoriće fitilj i do " Šlagiranog ",budi siguran.Pogotovo kad metne svog sinćića na debilovo mjesto.To je njegov plan.Biće ovdje još o "Šlagiranom" ali nama sporo pamet dolazi.
Ja volim FK Tuzla City

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 maj 2014, 19:10

Meni samo nije jasno kako je moguce da samo on nije dobio vizu a drugi jesu, pa do koga je ako je na vrijeme poslao ? Ambasada ili savez ?

Jeebes ovo !!! Kako me iznervira .... bas mi je drag igrac, i trudi se zaista a sto njemu ovo da se desi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 maj 2014, 19:11

robijas_Ri je napisao/la:Ovo nije Papetova odluka nego kompletnog vrha naseg fudbala od saveza, igraca, selektora, trenera.
Ma nemoj?Nije li ti idol varalica sve do nedavno urlikao kako on kroji spisak i da nece dozvoliti ikakva mijesanja?Ti bi to malo sad hinjski rasporedio,ha.E ne moze.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 maj 2014, 19:12

mislim da bi neko iz saveza trebao izaci pred medije i ovo objasniti ,svašta ljudi lupaju a niko ne zna sta se tacno desilo .neki misle da ja branim safeta al stvarno mislim da on nije uopšte kriv za ovu situaciju ,stvarno ja ne mogu ni pomisliti da je neko namjerno podmetnu zahirovicu da nedobije visu .ovdje se na forumu svašta moze cuti i ovi portali svašta objavljuju al mislim da treba izneti istinu u javnost bezz sami sebi stvaramo neghativnu atmosferu .

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 maj 2014, 19:12

Dajte tu kompletnu izjavu Zukanovića gdje okrivljuje savez za vizu, molim vas, ali kompletnu. :pray:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.