Hvala bogu pa mi ne trebaultrasstyle_tz je napisao/la:ajd ba gledaj sve sa vedrije strane, mozda odes kuci sa tekme u subotu sa novim automobilom

Moderator/ica: GracanicaAA
Hvala bogu pa mi ne trebaultrasstyle_tz je napisao/la:ajd ba gledaj sve sa vedrije strane, mozda odes kuci sa tekme u subotu sa novim automobilom
Ne seri! Da je sve regularno nebi ni Sloboda ni Jedinstvo isli u PL...ultrasstyle_tz je napisao/la:ne smeta nam regularnost lige , vec kad se vi zalazete za istu..tu ima morala ko i u zalaganju prostitutke protiv prostitucije..
da je ova liga i malo regularna mi bi vec slavili ulazak u PL a ne strepili do posljednjeg kola
da je sve regularno ne bi Sloboda ni igrala ovu ligu,jel tako strucnjakBIHfAnatiC86 je napisao/la:Ne seri! Da je sve regularno nebi ni Sloboda ni Jedinstvo isli u PL...ultrasstyle_tz je napisao/la:ne smeta nam regularnost lige , vec kad se vi zalazete za istu..tu ima morala ko i u zalaganju prostitutke protiv prostitucije..
da je ova liga i malo regularna mi bi vec slavili ulazak u PL a ne strepili do posljednjeg kola
Masis vrijeme i ligu...staragarda je napisao/la:da je sve regularno ne bi Sloboda ni igrala ovu ligu,jel tako strucnjakBIHfAnatiC86 je napisao/la:Ne seri! Da je sve regularno nebi ni Sloboda ni Jedinstvo isli u PL...ultrasstyle_tz je napisao/la:ne smeta nam regularnost lige , vec kad se vi zalazete za istu..tu ima morala ko i u zalaganju prostitutke protiv prostitucije..
Sloboda-Jedinstvo...( 2:0 ) , Jedinstvo-Sloboda...( 3:0 ) Tako je bar registrovano...ne želim te uvjeravati...ultrasstyle_tz je napisao/la:stvar sa tekmama u Banovicima i Srebreniku je sto bi ih mi dobili sigurno i da nam protivnik nije izasao u susret...kad smo uspjeli apsolvirati Radnicki u Lukavcu u onakvoj atmosferi, ili donijeti bod iz Kaknja, mogli bi i ove 2 tekme u domacinskoj atmosferi....tesko ce me neko uvjeriti da Sloboda koja dobije Jedinstva 3-0, ili kuci stvara xy prilika i ima neku igru, dovoljno je da pogledate ovaj nas izvjestaj protiv evo zadnjih protivnika Iskre i Orasja i vidite koliko prilika i koliko izradjenih akcija, tesko da ne moze dobiti pred 1000-1500 svojih navijaca Gradinu i Buducnost na posten nacin..
sad sto su ljudi odlucili da vrate dugove ili da nam olaksaju zbog komsiluka , to je olaksavajuca okolnost za nas.. i Podgrmec je bio sve samo ne regularna tekma i to kuci za vas pa niko ne rezi ovdje zbog pomoci komsija
harry_90 je napisao/la:I znaci nista vam od automobila,dzaba kupovali ulaznice,sve je to otislo na podmazivanje sudija i klubova,al eto nije vam uspjelo..vise srece drugi put,samo da tada budete sa dvije noge u premijer ligi
vidim lupas bezveze a nemas pojma kako je to za auto bilo predvidjeno .. za tvoj info pare ce biti vracene navijacima.. Sretno pravim navijacima Slobode u Premier ligi a ne ovim sto prate Slobodine tekme na forumuharry_90 je napisao/la:I znaci nista vam od automobila,dzaba kupovali ulaznice,sve je to otislo na podmazivanje sudija i klubova,al eto nije vam uspjelo..vise srece drugi put,samo da tada budete sa dvije noge u premijer ligi
Nego bi Zeljo bio izbacen prije 2 godine zbog namjestanja u zadnjem kolu i sad bi on usao u PL jelBIHfAnatiC86 je napisao/la:Ne seri! Da je sve regularno nebi ni Sloboda ni Jedinstvo isli u PL...ultrasstyle_tz je napisao/la:ne smeta nam regularnost lige , vec kad se vi zalazete za istu..tu ima morala ko i u zalaganju prostitutke protiv prostitucije..
Koliko je tebi godina, iskreno?harry_90 je napisao/la:I znaci nista vam od automobila,dzaba kupovali ulaznice,sve je to otislo na podmazivanje sudija i klubova,al eto nije vam uspjelo..vise srece drugi put,samo da tada budete sa dvije noge u premijer ligi
dovoljno .. ne znam zasto tebii smeta ako ih malo podbadam i oni su nas citavo vrijeme itd..zlajci je napisao/la:Koliko je tebi godina, iskreno?harry_90 je napisao/la:I znaci nista vam od automobila,dzaba kupovali ulaznice,sve je to otislo na podmazivanje sudija i klubova,al eto nije vam uspjelo..vise srece drugi put,samo da tada budete sa dvije noge u premijer ligi
Ni meni ne smeta, vec jednostavno imam transfer blama, kakve budalestine pises i kako si humoristican.harry_90 je napisao/la:dovoljno .. ne znam zasto tebii smeta ako ih malo podbadam i oni su nas citavo vrijeme itd..zlajci je napisao/la:Koliko je tebi godina, iskreno?harry_90 je napisao/la:I znaci nista vam od automobila,dzaba kupovali ulaznice,sve je to otislo na podmazivanje sudija i klubova,al eto nije vam uspjelo..vise srece drugi put,samo da tada budete sa dvije noge u premijer ligi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.