Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Na kraju krajeva, za Brazil ne treba viza bh. drzavljanima i pojavice se Zukan tamo a u medjuvremenu ce trenirati na svoju ruku.
Osim ako mu Pape ne zabrani ulazak i u Brazil.

Ima covjek kontakte po cijelom svijetu, prvo je nazvao Obamu a sad ce brazilsku predsjednicu, kako se ono zove...Dilma.
-
velez_mostar
-
Kontakt:
Postao/la velez_mostar » 30 maj 2014, 04:07
Situacija sa Zukanovicem u najmanju ruku oslikava stanje u NSBiH, i kakvi nesposobnjakovici sjede tu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
BigDaddy
-
Kontakt:
Susic je vec rekao da svih 24 igraca idu u brazil. znaci postoji mogucnost da ce zuka ispasti sa spiska iako ce putovati u brazil
-
dubrovnik
-
Kontakt:
Nacin na koji se prezentira ovo najnovije ponizenje kreirano od NS prema jednom nasem reprezentativcu je i vise nego smijesan. Sad se mi ovdje prepucavamo tko je odgovoran je li Susic ili Zukanovic. Nedavno sam procitao da su se potukli na sjednici nogometnog saveza poslanici istoga. Selektor kasni na izvlacenje grupa u Brazilu, svadja se sa igracima i optuzuje ih za svasta. Roditelji igraca ulijecu u svlacionice a igraci traze da njihovi prijatelji bez obzira na trenutnu formu budu u sastavu. Potencionalni reprezentativci se tjeraju od repke. Ubaciva se sve i svasta u istu. NSBIH je leglo nepotizma i korupcije u kojem i dalje sjede nesposobnjakovici kojim ne bi trebalo ni 2 ovce dati na cuvanje i to cak ni Osim ma kako velik bio ne moze prikriti. Sve je ovo pokriveno plasmanom na svjetsko prvenstvo i da bog da i ostane tako. Ali ako pukne citat cemo godinu dana o svemu sta se ovdje desavalo. I na kraju svega Zukanovic nije niti moze biti kriv a sto ovi kreteni iz saveza ne preuzimaju odgovornost to me i ne cudi. Kad je u nas iko preuzeo odgovornost od selektora, saveza pa cak i igraca. Nikad niko. Ovu mocvaru mogu isusiti jedino mladi ljudi tipa Papca, Barbareza ili Bajramovica. A dok oni dodju nek nam je bog na pomoci svima koji volimo reprezentaciju.
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 30 maj 2014, 13:37
Zuka je i sam rekao da ga je Susic motivisao, i dao mu snagu da izdrzi u ovim teskim momentima, i da ga ne otpisuje za Brazil, zato kanite se tih gluposti i teorija zavjera da se tu nesto manipulise da bi Zuka ispao sa spiska. Koja glupost.
Ja nisam neki miljenik Safeta, ali neki stvarno pretjeruju u svojim namjerama da selektora predstave glupanom i kriminalcem.
-
dubrovnik
-
Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Zuka je i sam rekao da ga je Susic motivisao, i dao mu snagu da izdrzi u ovim teskim momentima, i da ga ne otpisuje za Brazil, zato kanite se tih gluposti i teorija zavjera da se tu nesto manipulise da bi Zuka ispao sa spiska. Koja glupost.
Ja nisam neki miljenik Safeta, ali neki stvarno pretjeruju u svojim namjerama da selektora predstave glupanom i kriminalcem.
Ako si ovo namjenio meni pogrijesio si.Ja stvarno ne mislim da je Susic kriv za Zukanovica vec neka budaletina iz Saveza koja je bila zaduzena za papire. A da Susic izmedju ostalih nije dosta losih stvari ucinio mislim da je o tome bezpredmetno i razgovarati.
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 30 maj 2014, 13:55
Nisam citao tvoj post @dubrovnik, ali bilo je jucer ljudi koji su smatrali Susica krivim za to, i pisali teorije zavjere, tako da nisam tebi uputio.

-
drummer
-
Kontakt:
Meni je golgeter to uputio.
Nemam sta reci osim da ne vjerujem vise nikome nista,osim 10-ak igraca,njima vjerujem.A nije da nemam razloga i za vjeru i za nevjeru.
-
zgembo89
-
Kontakt:
E Zukanovicu pljujes pa sad lizes krivis NSBiH,a sad im se uvlacis u guzicu..Takvi ko ti bi sutra prvi napustili rep. samo da se domognes dobrog kluba i stabilnih finansija..
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Kakva pizda od čovjeka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
legenda reala
-
Kontakt:
Postao/la legenda reala » 30 maj 2014, 17:28
Šta je sad bilo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
legenda reala
-
Kontakt:
Postao/la legenda reala » 30 maj 2014, 17:35
Očekivano, prepo se guzici, da ne ostane bez Brazila i sad promjenio ploču, tako to kod nas ide u svim sferama života, nek je meni dobro ko **** ostale, ako mene ošteta onda ću ih pljuvati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
BadrHari
-
Kontakt:
Sasvim ocekivano ... Sta biste vi uradili ?
Brazil je vrhunac karijere i za bolje igrace od Zukanovica, pa ce sve uraditi da ne ugrozi svoje mjesto tamo...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
PerryFred
-
Kontakt:
.
Zadnja izmjena:
PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
BadrHari je napisao/la:Sasvim ocekivano ... Sta biste vi uradili ?
Brazil je vrhunac karijere i za bolje igrace od Zukanovica, pa ce sve uraditi da ne ugrozi svoje mjesto tamo...
Za početak, ne bih davao izjave u revoltu i malo bih razmislio. Vjerovatno su sinoć radili telefoni.
EDIT: Eto, popušio je foru zbog svoje nepromišljenosti. Imamo još jednog Prcića

Voli te tvoje Sarajevo.
-
szlaja
-
Kontakt:
AKO JE OVO ISTINA, poserem se na cijelu reprezentaciju, na teleta selektora posebno.
Nisam propustio ni jednu utakmicu ali sad nakon ovoga nisam siguran vise ni zelim li pojedinim ljudima uspjeh, da ne izgovorim grublje zelje, zao mi navijaca i pojedinih ljudi...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
-
Ajax
-
Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:BadrHari je napisao/la:Sasvim ocekivano ... Sta biste vi uradili ?
Za početak, ne bih davao izjave u revoltu i malo bih razmislio. Vjerovatno su sinoć radili telefoni.
EDIT: Eto, popušio je foru zbog svoje nepromišljenosti. Imamo još jednog Prcića

Zukanovica se nebi smjeli odreci bar dok se Arslanagic ne pokaze kao slican ili bolji igrac. Kakav god bio mnogo je bolji od Sunjica i vjerovatno nije losiji od Ogija ako ne i bolji. Ludost bi bila pred SP se odreci jednog takvog igraca. Posebno jer je poznata stvar da stoperi zarade najvise kartona na prvenstvima.
Zadnja izmjena:
Ajax, dana/u 30 maj 2014, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Fahrina novina javlja da Zukan ne ide u Brazil...
Voli te tvoje Sarajevo.
-
apolo
-
Kontakt:
Hm, Zukanovic je dobar igrac, bice da su pale teze rijeci.