FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 30 maj 2014, 16:22

solar1987 je napisao/la:VI KOJI BUDETE SUTRA NA ZAPADU KAD BUDE SKANDIRANJE ZA PREDSJEDNIKA SVE LJUDE IMA DA DIGNETE NA NOGE KAKO ZNATE I UMIJETE

AZMIR HUSIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+1

Red bi bio da i Azmira ispostujemo..MOLIM VAS DA NE SKANDIRAMO VISE CIRO PED.ERU JER COVJEKU VISE IDE NA ZIVCE,A BGM ISFURALO SE !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 30 maj 2014, 16:25

Harry de pp o cemu se radi :evil:

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 30 maj 2014, 16:26

http://vidiportal.ba/sport/fudbal/28138 ... mira-husia" onclick="window.open(this.href);return false;
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 30 maj 2014, 16:28

Pa samo budala moze i pomislit da ce se Azmir smijenit ;)
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 maj 2014, 16:32

I ja tako mislim da je samo dalabu ko misli da ce se smijenit Azmir Husic,ne bi to sada gotov pred izbore godilo Jasminu i SDP-u...ako ovo odrade ne daj Boze,dzaba su renovirali zgradu opstine :mrgreen: :evil:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 maj 2014, 16:34

Ne bavite se glupostima sa vidovitog portala.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 30 maj 2014, 16:38

Ginemo za Azmira to nek znaju i nek probaju sta protiv njega :evil:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 30 maj 2014, 16:39

Za skandiranje predsjedniku sam govorio još prije utakmice s Jedinstvom, a srce mi je bilo puno kada sam čuo da je sjever protiv Iskre konačno proradio i udario tamo gdje treba. Svakako da tako trebamo nastaviti i na sutrašnjem meču. Moramo svi glasno zagrmiti i na taj način dati do znanja grobarima Slobode (na čelu kojih je nama dobro poznata osoba) uz koga stojimo. Skupština je još uvijek na strani neprijatelja, ali uvjeren sam da lešinari neće rizikovati svoj položaj pokušajem smjene. Hitno se moraju dovesti ljudi od povjerenje u strukture kluba, jer jedino tako nećemo strepiti od urušavanje cijelog projekta "evropske Slobode".

@Probisvjete, vidoviti je samo prenio tu vijest. ;)
Zadnja izmjena: Claus, dana/u 30 maj 2014, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 maj 2014, 16:40

kakav crni vidiportal nisam usao na tu stranicu vise od godinu dana a preporucujem da ih i ostali ignoriraju :!: Jasmin nedavno iskoristio posjetu predstavnika opcine Besiktas iz Turske i brze bolje pozvao Azmira sto je rezultiralo dogovaranjem prijateljske utakmice :!: Rahmanovic treba dobrih batina dobiti sto ciljano narusava atmosferu dan prije utakmice j.e.b.o mu Sabovici citavu familiju :!:
Sloboda Tuzla

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 maj 2014, 16:44

a pazi smijenit ga nece....onda i ovaj vidiportal ima svoju ulogu u svemu ba, sad pred odlucujucu tekmu da se potenciraju ove price itd itd svasta tu ima...

ali stoji cinjenica da se skupstina kluba i odgadja tj nije odrzana nikako dijelom iz razloga sto su u skupstini jos uvijek vecina dusmani, "legende" i ostali koji su godinama zivjeli na racun Slobode i koji bi da to nastave i dalje...posebno sad kad ih je Azmir skoro izuvkao iz druge lige iz koje oni nikad ne bi znali izac, a u drugoj ligi im nema para koliko bi mogli uzeti u PL...

ja sam vam vec kod Cirinog dolaska indirektno rekao da skupstine nece biti , a neki zapeli za grb pa grb ko.. :mrgreen: , i da ustvari ovaj prosireni upravni odbor djeluje i donosi sve odluke samostalno...u sustini i ovaj odbor je prosiren mimo skupstine, sjetit ce te se da kad su ovi clanovi ulazili skupstina nije sazivana niti je sta odlucivala upravo iz tog razloga sto je i Jasmin tad podrzao klub i indirekno i jesu oni iz opstine predlozili da se skupstina kao tijelo jednostavno zaobidje da ne bi doslo do blokada pojedinaca koji imaju pravo glasa u istoj...sto je na kraju i ucinjeno...

kako god doslo vrijeme da se skupstina mora odrzati, ali se sastav skupstine nije promijenio..ako se ne varam trebala je 29.og zat sam ja i pitao jel danas skupstina :P pa je pomjerena opet za ponedjeljak jer se pojavila ova sumnja da nisu cista posla....

veliku vecinu ljudi u skupstini boli q za Slobodom, oni su nas i doveli do ovdje a sad je opet doslo do toga da oni moraju nesto da odlucuju...

zat sam se svaki put smijao kad vidim da neko inicira skupstinu ili zbog grba ili nekih drugih stvari vrsi pritisak da se ista odrzi :mrgreen:

kako god ukoliko se stvari nastave odvijati u negativom smijeru, ali ne bi trebale, medjutim svakako zbog predstroznosti trebalo bi u sto vecem broju posjetiti skupstinu kluba kad god se odrzala....

ako bude "stani-pa'ni" treba da i vodja preko mikrofona na tekmi upozna ljude sa situacijom i pozove -odziv bi bio veliki
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

CarsijaTz
Kontakt:

Post Postao/la CarsijaTz » 30 maj 2014, 16:45

fukaratz je napisao/la:kakav crni vidiportal nisam usao na tu stranicu vise od godinu dana a preporucujem da ih i ostali ignoriraju :!: Jasmin nedavno iskoristio posjetu predstavnika opcine Besiktas iz Turske i brze bolje pozvao Azmira sto je rezultiralo dogovaranjem prijateljske utakmice :!: Rahmanovic treba dobrih batina dobiti sto ciljano narusava atmosferu dan prije utakmice j.e.b.o mu Sabovici citavu familiju :!:

Ma ko jos cita vidiportal smijurija

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 maj 2014, 16:48

Grad Tuzla i ljudi koji vode grad nemaju veze sa ovim. To bi bilo politicko samoubistvo. Toliko ludi nisu :D. Akb. sutra velika pomocija.
🔴⚫️

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 maj 2014, 16:51

Skver je napisao/la:Grad Tuzla i ljudi koji vode grad nemaju veze sa ovim. To bi bilo politicko samoubistvo. Toliko ludi nisu :D. Akb. sutra velika pomocija.
Bas tako!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 maj 2014, 16:52

Skver je napisao/la:Grad Tuzla i ljudi koji vode grad nemaju veze sa ovim. To bi bilo politicko samoubistvo. Toliko ludi nisu :D. Akb. sutra velika pomocija.
Čovjek objasnio :thumbup: . Neko je bacio patku a znate ustvari i ko, te kome treba yebavat od do !!! Ovo su čini mi se bili i posljedni trzaji da se pokvari atmosfera u i oko Slobode :kafa:
075

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 maj 2014, 16:54

bezmudi Faraon nema tu snagu da smijeni GOSPODINA HUSICA....Fkr i armija navijaca je iza Azmira i ovom ljigavcu je najbitnije da se puno ne talasa a pogotovo ne sad pred izbore...taj bi i dijete prodo za jos koji mandat :puke: :puke: :puke: :puke:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 maj 2014, 16:54

sve su prilike da nemaju, ali cinjenica je da u skupstini postoji grupa (bliska vidiportalu) zbog koje sam i objasnio zasto ista nije odrzana ( i to bas na ideju opstinara da ih zaobidju)...

smjena Azmira i svaljivanje iste na Jasmina bi za njih bila win-win situacija
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 maj 2014, 16:58

Dajte da prestanemo pisati o ovoj smijuriji,samo da se okrenemo sutrasnjem mecu,da pobjedimo i slavimo duboko u noc..

Kada se bude odrzavala ta famozna sjednica,otici dole i vidjet kako ko razmislja !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 maj 2014, 17:02

harry_90 je napisao/la:Dajte da prestanemo pisati o ovoj smijuriji,samo da se okrenemo sutrasnjem mecu,da pobjedimo i slavimo duboko u noc..

Kada se bude odrzavala ta famozna sjednica,otici dole i vidjet kako ko razmislja !
a, pa dole ce se otic obavezno da vidim te sto se kunu u Slobodu...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 maj 2014, 17:06

Jasmin Imamovic je pametan covjek koji je u liku Azmira Husica prepoznao nekoga iza koga stoji armija navijaca i simpatizera kluba i na kraju kao mecenu koji ce sutra biti sponzor i njegovoj partiji i njemu licno (mislim da takav dogovor i postoji izmedju njih, na kraju Jasmin je i doveo Ciru preko Sabahudina Vugdalica). Tako da nema potrebe za bilo kakve dalje rasprave....Uzivajmo u ovim lijepim vremenima po nasu Slobodu.
P.S. Sto se tice skupstine, mislim da ce u dogledno vrijeme misevi sami otici iz nje, jer tu vise nemaju sta traziti.
🔴⚫️

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 30 maj 2014, 17:06

ma nije vidoviti ovdje kriv, oni su ovdje samo da zakuhaju jos vise i opet im ebem majku :mrgreen: a predugo se vec prica i ovome tako da to nije nista novo......eh hvala bogu imamo svoje ljude u skupstini pa cemo uvijek imati informacije iz prve ruke.....ajde bujrum glasajte za smjenu i to da vidim kad vas 2000 ljudi bude cekalo ispred ;)

sutra da se podrzi azmir i sjever i zapad pa da vidimo ko ce to pokusati nesto protiv 10 000 ljudi....

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.