Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ne citam bas puno ovaj dio foruma, samo onako prelistam na brzinu pa me interesuje jeli vijest da Arshavin ne igra veceras starija ili je friska?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
To se znalo odmah poslije tekme sa liverpool-om...
- emirates boy
- Kontakt:
Fabianski
Sagna Campbell Vermaelen Clichy
Fabregas Diaby Nasri
Ebue Bendtner Rosicky
moglo bi biti nesto ovako veceras
inace ocekujem veoma tesku utakmicu,narocito kada sam procitao da song arshavin almunia gallas eduardo nece igrati
Sagna Campbell Vermaelen Clichy
Fabregas Diaby Nasri
Ebue Bendtner Rosicky
moglo bi biti nesto ovako veceras

inace ocekujem veoma tesku utakmicu,narocito kada sam procitao da song arshavin almunia gallas eduardo nece igrati

Zadnja izmjena: emirates boy, dana/u 17 feb 2010, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!
Umjesto Eboue bi volio da Theo zaigra, jednostavno, bolji je od njega a i brži...
Topnici,ne mojte da zaigrate kako samo vi znate pa da pobijedite Porto,igrao sam x na kladionici,onda u revansu ih poderite kuci!!
hehehehhehe

Sudi onaj Hanson sto je gladio jaja Francuzima da prodju na WC. Sad kao poslusni vojnik mora napraviti balans(naredjenje od Platinija direkt
) i ici na stetu "Francuske u malom" iliti Arsenala

E i jedan i drugi su veceras na klupiGunnerS je napisao/la:Umjesto Eboue bi volio da Theo zaigra, jednostavno, bolji je od njega a i brži...

Fabianski,Cambell,Vermalen,Sagna,Clichy,Diaby,Rosicky,Nasri,Fabregas,Denilson,Bendther
Mogao bi ovaj Cambell imati problema sa brzim Portovim napadacima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
također...Saurman je napisao/la:ocekujem poraz Arsenala...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
silenT. je napisao/la:također...Saurman je napisao/la:ocekujem poraz Arsenala...
također.......

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
I ja ga ocekujem al' se nadam da ce pobijediti

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
također.....A i igrao sam keca na kladi....buja je napisao/la:silenT. je napisao/la:također...Saurman je napisao/la:ocekujem poraz Arsenala...
također.......

- jalehordas
- Kontakt:
a idemo djavolaCescinho4 je napisao/la:Ovim nije dosta sto su pali juce na Realu nego sada hoce i na Portu...nije kladionica za svakoga![]()
Ocekujem pobjedu Arsenala. Porto nije slab, al mislim da ukoliko budemo na nivou nebi trebali imati problema veceras![]()
Idemo po pobjedu!!!
vec gubimo
nemogu da nadjem pozitivnu stvar u ovim okolnostima
hoceli i nas nekad sunce obasjati
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
- jalehordas
- Kontakt:
kako samo kritika dobro dodjejalehordas je napisao/la:a idemo djavolaCescinho4 je napisao/la:Ovim nije dosta sto su pali juce na Realu nego sada hoce i na Portu...nije kladionica za svakoga![]()
Ocekujem pobjedu Arsenala. Porto nije slab, al mislim da ukoliko budemo na nivou nebi trebali imati problema veceras![]()
Idemo po pobjedu!!!
vec gubimo
nemogu da nadjem pozitivnu stvar u ovim okolnostima
hoceli i nas nekad sunce obasjati
veteran cambel pogadja za poravnanje
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
kao sto sam i rekao poraz idemo dalje..
gdje je Ljubav da obrazlozi ovaj poraz
jesu li povrede u pitanju ili niska baza oblaka 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma kakve povrede.Saurman je napisao/la:kao sto sam i rekao poraz idemo dalje..gdje je Ljubav da obrazlozi ovaj poraz
jesu li povrede u pitanju ili niska baza oblaka
Ona dva gola koja su primili su presmiješna,ono ni djeca nebi sebi dozvolila.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
Jao Golmanaa
sto ne kupe Nurkovica iz Travnika 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Koliko sam okupiran citanjem postova na drugim temama, nisam ni stigao da prokomentarisem vasu utakmicu. Porto nije losa ekipa pa stoga i rezultat i nije iznenadjujuci. Vasa najveca prednost je postignuti gol, sto ce vam biti dovoljno u uzvratu za prolaz u cetvrtfinale.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.