Safet Sušić - Pape

levat
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la levat » 30 maj 2014, 02:55

PapeSusic je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:cudime kako niko nije papeta optuzio za ovo sto zukanovic nije dobio vizu .
Kako nije? Bilo je prica da je ovo uradjeno namjerno da se Zukan izbaci sa spiska. :rol: To je previse cak i za mene bilo.
Sanse da bi se ovo desilo Tinkiju su bile minimalne.
Naravno da su minimalne. A znaš zašto?
slika

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 30 maj 2014, 04:11

Eto ga, opet Susic izjavi da nije prioritet pobjeda u ovom mecu protiv Obale Slonovače. Do kad cemo slusati ove izjave ali opet kad malo razgledas situaciju, Pape nije glup covjek sa ovim pokazuje koliko je zeznut i mudar covjek jer u slucaju kiksa ce imati izgovor kako nije ipak bila prioritet pobjeda.
Ja mislim da smo dovoljno zrela reprezentacija i da bi strucni stab zajedno sa igracima napokon trebao shvatati ozbiljno prijateljske utakmice i ovog navlacenja da rezultat nije u prvom planu je DOSTA! Kad bi imali takav stav i ne predavali se odmah na pocetku kao sto vecina igraca i trenera radi sto se tice Argentine i zajedno sa tim ostavili srce na teren ja sam siguran da bi najmanje nerijeseno mogli izvuci u prvoj utakmici protiv Argentinosa!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 maj 2014, 05:35

floyd je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Vala Štilić, brat bratu, nikad nije ništa pokazao u repki.
A pokazao bi npr. Medunjanin da je igrao na krilu kao Stilic?

Ne lupetaj gluposti. Nikad nije dobio pravu priliku.Za klasu bolji od Ibrice, Hadzica, Svencija itd
Ovaj u ispadajucem Ukrajinskom klubu se nije mogao dokazati,a ti izmisljas toplu vodu. :wtf:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 maj 2014, 08:37

harishp je napisao/la:
floyd je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Vala Štilić, brat bratu, nikad nije ništa pokazao u repki.
A pokazao bi npr. Medunjanin da je igrao na krilu kao Stilic?

Ne lupetaj gluposti. Nikad nije dobio pravu priliku.Za klasu bolji od Ibrice, Hadzica, Svencija itd
Ovaj u ispadajucem Ukrajinskom klubu se nije mogao dokazati,a ti izmisljas toplu vodu. :wtf:
Dokazo se on kao najbolji stranac poljske lige, dokazo se i u uefa ligi protiv Mancester City-ja, dokazo se Stilke dovoljno puna, to bar nije problem.
Bio u padu forme, sto se desava i boljim igracima, jedan Miske u Galati se nije dokazao, pa zatim u Rusiji se nije dokazao i ti hoces reci da je Miske slab igrac?
Sto se tice komparacije sa Hadzicem i Stinkijem, smijesno ih i stavljati u istu recenicu, Stinki se ne moze dokazati u nikad gorem Ajduku, Hadzic godinama u austriji da ga niko ne primjeti, bez ikakvih priznanja.
Ako si Mumetu pametovo za gulas ligu, sto sutis za lopov HNL ili austrijsku ligu koja su bara bara sa gulasem.
Samo sto je Mume prvo ime gulas lige, a Stinki i Hadzic 101 u svojim ligama.

Sto se Papeta tice, kao da je druga osoba na ovim pripremema, posebno u ovom obracanju ka medijima.
Aplauz za te stvari, poceo je ulijevati samopouzdanje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 maj 2014, 09:16

Ma jest to malo problematicno sto Sušić za razliku od Cire je 0 motivator on to sve nesto stalozeno i mirno ali moras nabrijat igrace ako im kazes da odlucuje protiv Nigerije,a da je Argentina vec halal onda neces izvuc 100% od igraca i tako to malo iritira rezultat nije problem ajde makar da vidimo hocel sta formacije mijenjat

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 30 maj 2014, 09:26

Bas me zanima kako ce naši igrači postaviti večeras,hoće li biti repriza egipta ili će da nas obraduju
Volio bi da počnemo sa jednim napadačem,znaci Dzeko,ako se ne bude zalagao u prvom poluvremenu kako treba, odma u drugom napolje,Ibisevic ulazi,da vidimo i tak scenarij.Nebi valjalo da izgubimo,makar neriješeno uz našu dobru igru ja bi bio zadovoljan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 30 maj 2014, 10:38

:D
slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 maj 2014, 15:47

drummer je napisao/la:Opet pila isto i priprema igrace za poraz.Opez kaze da rezultat nije prioritet a da ni dobra igra nije prioritet.
Sutio sam ali ovo ne mogu presititi.Pa dokle vise.
Upravu si, treba upregnuti igrace kao volove, u tako jako bitnoj prijateljskoj utakmici pred samo svijetsko prvenstvo. Prioritet je pobjeda i samo pobjeda, pa tamam kad bi izgubili 2-3 kljucna igraca na toj utakmici :beba: :rol:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 30 maj 2014, 15:50

Kao bi njih Ciro motivisao igrali bi kao dopingovani trebao je razmisliti Pape da pozove i Ciru u strucni stab bolje nego Rahimica sto vodi.

AlQammar
Kontakt:

Post Postao/la AlQammar » 30 maj 2014, 15:56

Nmg da vjerujem cuj igrat ce svi igraci,jel i ovu prodo ili je fakat toliki al bad pravi dorat ili ti ga mazga.Sad ce opet pvi atmosfera folovi a to je samo umjesto rjesavanja, guranje problema pod tepih al nekpm ce vec puci film nadam se sto prije.
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 maj 2014, 16:11

AlQammar je napisao/la:Nmg da vjerujem cuj igrat ce svi igraci,jel i ovu prodo ili je fakat toliki al bad pravi dorat ili ti ga mazga.Sad ce opet pvi atmosfera folovi a to je samo umjesto rjesavanja, guranje problema pod tepih al nekpm ce vec puci film nadam se sto prije.
Nemoj mi majke ti reci da je rekao da ce igrati svi igraci?

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 30 maj 2014, 16:39

Sjecate se utakmice protiv SADa. Vodimo 2-0 na poluvremenu izadje prvi tim i potop. Od tad nismo ista ekipa. Treba ici na pobjedu i samo da igraju igraci na koje Pape ozbiljno racuna. Znaci 2-3 izmjene.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 30 maj 2014, 16:46

Ako Safet učini ludost sa izmjenama na poluvremenu kao protiv U.S.A. ne moramo ni gledat tekmu :D
Mi samo smijemo napraviti izmjenu u kojoj će Hajrović na teren i eventualno Višća naravno i Ibro,u defanzivi ako bude bilo šta budales'o nema nas niđe...
A sve nešto kontam da u drugom poluvremenu ulaze hajdučka srca, na desni bek i na DM :D A onda nek nam je Bog na pomoći... Nadam se maksimalno 3 izmjene da će napraviti i da neće glumit Mourinha...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 30 maj 2014, 16:50

1988risha je napisao/la:Ako Safet učini ludost sa izmjenama na poluvremenu kao protiv U.S.A. ne moramo ni gledat tekmu :D
Mi samo smijemo napraviti izmjenu u kojoj će Hajrović na teren i eventualno Višća naravno i Ibro,u defanzivi ako bude bilo šta budales'o nema nas niđe...
A sve nešto kontam da u drugom poluvremenu ulaze hajdučka srca, na desni bek i na DM :D A onda nek nam je Bog na pomoći... Nadam se maksimalno 3 izmjene da će napraviti i da neće glumit Mourinha...
Ma uzimamo ih glatko dok u igri bude najjaci tim, ako bude hokejaskih izmjena vidjecemo :guz:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 maj 2014, 16:51

Treba napravit 2-3 izmjene oko 60-70 min ( zamjeniti Mujdzu, Misimovica, Pjanica ) i jos jednu do dvije izmjene u zadnjih 10-tak minuta. Ako budu SVI IGRALI moze se opet desiti kao protiv Amerike. Ne zelim da vjerujem da covjek ne uci iz svojih gresaka. Igraci kao Hadzic, Avdija i slicni su potpuno nepotrebni za ove dvije utakmice. Ne mogu pokazati nista nova neka ih na klupi. Sta Avdiji koristi brzina kad ne zna centrirat loptu ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 maj 2014, 16:54, ukupno mijenjano 2 puta.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 30 maj 2014, 16:52

1988risha je napisao/la:Ako Safet učini ludost sa izmjenama na poluvremenu kao protiv U.S.A. ne moramo ni gledat tekmu :D

Nemamo se sta vise iznenadivati kada je Safet u pitanju. :kafa: Valjda smo to do sada skontali.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 30 maj 2014, 16:56

Ajax je napisao/la:Treba napravit 2-3 izmjene oko 60-70 min ( zamjeniti Mujdzu, Misimovica, Pjanica ) i jos jednu do dvije izmjene u zadnjih 10-tak minuta. Ako budu SVI IGRALI moze se opet desiti kao protiv Amerike. Ne zelim da vjerujem da covjek ne uci iz svojih gresaka. Igraci kao Hadzic, Avdija i slicni su potpuno nepotrebni za ove dvije utakmice. Ne mogu pokazati nista nova neko ih na klupi.
Ma rano je buraz oko 60 ili 70 minute :D Vjeruj mi... :D Guraj buraz te izmjene u 90+ :D
Sjetim se odmah

[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 maj 2014, 17:09

1988risha je napisao/la:Ma rano je buraz oko 60 ili 70 minute :D Vjeruj mi... :D Guraj buraz te izmjene u 90+ :D
Sjetim se odmah

[youtube][/youtube]
Bas me zanima sta bi pisali da ovo ili slicno uradi Besic ! Jadna mu majka, a pogotovo jadan Susic jer ga je on pozvao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 30 maj 2014, 17:11

Elegant je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Ma rano je buraz oko 60 ili 70 minute :D Vjeruj mi... :D Guraj buraz te izmjene u 90+ :D
Sjetim se odmah

[youtube][/youtube]
Bas me zanima sta bi pisali da ovo ili slicno uradi Besic ! Jadna mu majka, a pogotovo jadan Susic jer ga je on pozvao.

Ovakve stvari se Besicu nikada ne bi mogle dogoditi. Stoga ne stoji usporedba. :kafa: Ovako nesto se moze dogoditi samo Avdiji Vrsajevicu.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 30 maj 2014, 17:22

Elegant je napisao/la:
Sjetim se odmah

[youtube][/youtube]
Pa ne znam,ja evo i sad čekam kad će Avdija poslat upotrebljiv centaršut protiv neke ekipe koja se ne zove Lihtenštajn...

Bešiću se ovako nešto ne može dogodit, on bi ovu loptu primio i izasao s njom do centra,ima brzinu,tehniku,pa mu se može... a na kraju krajeva nabio bi je u korner,ofulo je ne bi sigurno... :D :D :D
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.