sta te to cudi znas da su oni upuceni u sve sto se tice Zelje... i da se cvike prodaju i da nam igrace istjeruju iz stanova da nemaju sta da jedu, a evo nezz zasto nisu upravu...JoseMourinho je napisao/la:Neki cak imaju insajderske informacije iz mersina o njihovim finansijama hahahaha
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Odg: FK Željezničar
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Re: FK Željezničar
HZSM pusti ih ba nek zive u zabludi, pravi navijaci zelje ne razmisljaju kao oni a ima ih
smijali su se virslama strujama blekicima i slicno gurajuci svoje probleme pod tepih tako da je suvisno se raspravljat i uzivaj u nasim lijepim vjestima ne znam sta im pokusavas objasnit amarova je uvijek zadnja a lik se obogati preko zelje 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
I ti i taj tvoj hzsm niste makli iz svog sela i vi ste nasli nekom da pricate o necemu! Nismo vam se mi smijali nego su vam igraci plakali na presicama i vise je bilo tuzno nego za smijeh.Rule_hz je napisao/la:HZSM pusti ih ba nek zive u zabludi, pravi navijaci zelje ne razmisljaju kao oni a ima ihsmijali su se virslama strujama blekicima i slicno gurajuci svoje probleme pod tepih tako da je suvisno se raspravljat i uzivaj u nasim lijepim vjestima ne znam sta im pokusavas objasnit amarova je uvijek zadnja a lik se obogati preko zelje
Nije vam ni sad aman zaman al o tom po tom!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
hocemo li malo o uspjesima mog i tvog kluba ?Rule_hz je napisao/la:HZSM pusti ih ba nek zive u zabludi, pravi navijaci zelje ne razmisljaju kao oni a ima ihsmijali su se virslama strujama blekicima i slicno gurajuci svoje probleme pod tepih tako da je suvisno se raspravljat i uzivaj u nasim lijepim vjestima ne znam sta im pokusavas objasnit amarova je uvijek zadnja a lik se obogati preko zelje
FKŽ !
hocemo li malo o uspjesima mog i tvog kluba ?Rule_hz je napisao/la:HZSM pusti ih ba nek zive u zabludi, pravi navijaci zelje ne razmisljaju kao oni a ima ihsmijali su se virslama strujama blekicima i slicno gurajuci svoje probleme pod tepih tako da je suvisno se raspravljat i uzivaj u nasim lijepim vjestima ne znam sta im pokusavas objasnit amarova je uvijek zadnja a lik se obogati preko zelje
nek administracija obrise, slucajno 2 puta isti post
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 30 maj 2014, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
-
- Kontakt:
Joj jeste majstori za okrenuti stvar majko draga. Nije imalo nekretninu. Ima li sad stvarno ne znam. I zaboli me. Idejne projekte možeš okačiti mačku o rep ako ti ljudi ne vjeruju. Imaju i naši idejni projekat. Čak štaviše od pjetlića se realizuje već odavno. I naši rješavaju dugove isto ko i vaša uprava inače nebi mogli ni u Evropu. MOžda i nije sve 1/1 ai vi niste imali ništa pa je zbog toga i bilo čisto. Čovjek je uložio 3 mil da vas kupi. Nakon toga sve što ulaže ulaže sebi u kuću a ne u nešto tuđe. O tome sam pričao. Može on sad i milijardu uložiti boli ga ćošak njegovo je. NOrmalno da je bolje da nema nekretninu pa da naknadno uloži. Ovako mu je prvi trošak mnogo niži, a kasnije ako vidi da investicija daje rezultate sve ulaže u svoje. Joj majke mi ne znam ni što ti odgovaram.rammstein je napisao/la:Prvo, nemoj pisati ako nesto ne znas... ja nemam pojma sta se desava u vasem klubu i ne komentarisem, osim sto sam napisao da mi je zao AKO je istina ovo za ovaj dug koji se mora isplatiti...zaboljisportuBiH je napisao/la:
Perfektno si druže opet sve rekao. Sve stoji u suštini da ne idem u detalje. ŠTo se sponzorstva tiče nažalost, ali nažalost sve ozbilje firme su zavrnule pipe. Znam kako stoje stvari vjeruj. Slabo se odobrava šta i za bolje projekte od fudbala. Nema veze radi li se o Želji ili nekom drugom klubu.
Ponovit ću ti. Sarajevo je uspjelo iz dva razloga. Jedan je taj što oni nemaju nekretinina, a drugi što se čovjek (Kusturica) sam ponudio i izlobirao. Nikakav uspjeh nije uradila njihova uprava se m što je promijenila statut i što se pokazala poštenom kad su Tanovi ljudi dolazili. Da nije bilo Kusturice, momka koji godinama radi vani i voli Sarajevo više nego svi oni u upravi gore bila bi mrka kapa. Pa ni vlasnici firmi u BiH, njihovi navijači nisu ulagali u klub, a ne neko kome je marketing firme glavni.
Misliš da Željo ne može promijentiti statut? Može vrlo lako, ali treba naći čovjkea ne sa 3 mil nego sa minimum 15 mil. Oni su jedva našli i ovog sa 3.mil. Niko sad ne daje lovu tako.
Davno sam govorio o značaju članstva. Kroz članstvo je najmanje bitna stvar 20KM članarine. Bitnije je da na taj način prikupiš informacije o svim Željovicma na svijetu pa bi možda i mi došli do nekog Kusturice koji zna nekog lovatora koji mu vjeruje i sl. I pitari su išli po NJemačkoj, TUrskoj i sl ali ništa dok nije došao frajer kome lovator vjeruje.
@reks svaka čast majstore!!!
Sarajevo od danas IMA nekretninu. Drugo, Sarajevo ispada da je bolje za njega sto nema nekretninu pa sad vlasnik mora kupovati zemljiste u Butmiru, a i stadion ce praviti ili ce rekonstrukciju koseva uraditi i preuzeti stadion na određen broj godina pod koncesiju... eto njemu se bas to isplati
Oko vase price o "3 miliona" ja cu ti reci da je to smijesno... Opet ponavljam to nije istina...
sto se tice toga da vii mozete promjeniti svoj statut kad hocete.. ne mozete, morate na sjediici sa vecinom glasova to izglasati... a to nije lahko kad imas mesetare u klubu...
isto tako da bi neko "kupio" vas i vasu infrastrukturu morate imati sve cisto 1/1 a nije tako, ko ima veze sa opstinom NS i uvidom u dokumentaciju zna da nije tako...
Uprava sarajeva na celu sa DS je uradila ogroman posao vracanja duga, dobili su sudsku parnicu sa "Imaginarnim" potrazivanjima od oko 750 000 KM, pripremili idejni projekat FKS od pjetlica do prvog tima... i sve ostalo sto nije za foruma... nije tan dosao tek tako i bacio pare... a koliko je bacio para... pa ova tri miliona nisu nista, VJERUJ MI
TeaM87 je napisao/la:hocemo li malo o uspjesima mog i tvog kluba ?Rule_hz je napisao/la:HZSM pusti ih ba nek zive u zabludi, pravi navijaci zelje ne razmisljaju kao oni a ima ihsmijali su se virslama strujama blekicima i slicno gurajuci svoje probleme pod tepih tako da je suvisno se raspravljat i uzivaj u nasim lijepim vjestima ne znam sta im pokusavas objasnit amarova je uvijek zadnja a lik se obogati preko zelje
kakvim? o kupljenim titulama sem one 98me

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Onim sto stoje kod Muce u kafaniRule_hz je napisao/la:kakvim? o kupljenim titulama sem one 98me

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
hahaha još kaže bracika mrtav ozbiljan pravi navijači ne razmišljaju kao oni. Znači ako razmišlja neko kako odgovara pitarima onda je on pravi navijač Želje. Yebote koja logika.
hzsm izvini zbog mog ponašanja, slobodno nam daj još informacija. Bir arkadaşına tebrik
Sent from my iPhone using Tapatalk
hzsm izvini zbog mog ponašanja, slobodno nam daj još informacija. Bir arkadaşına tebrik
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Ta titula od 98. je pogotovo kupljena...pa razvalili ste nas,ali niste smjeli da nam date gol...od tada i od te prve kupljene titule,sve je bilo lakse.Ostali trofeji su isli u pola cijene.pile87 je napisao/la:Onim sto stoje kod Muce u kafaniRule_hz je napisao/la:kakvim? o kupljenim titulama sem one 98me
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Sarajlija, pratim tvoje postove na temama koje pišeš i dosta si objektivan i korektan forumaš
Međutim, ne bi trebao da pišeš o stvarima koje ne znaš, a ovo što pišeš nema ni glavu ni rep. Shvatam ja da je masa "provjerenih" navijača Sarajeva okupirala vašu temu, provocira i naslađuje se vašim "mukama". Namjerno sam stavio mukama pod navodne znake jer su izgleda mnogi zaboravili da su se mnogo veće rotacije i promjene dešavale kod nas na polusezonama, pa i u toku sezona nego što će se kod vas vjerovatno desiti pa smo opet bili u vrhu tabele, standardno igrali EL, vas pobjeđivali u derbijima u vrijeme kad ste vi dizali pehare. I ukoliko se dese te promjene u timu vi ćete biti uvijek u vrhu ove lige, ravnopravan suparnik svim klubovima iz vrha (kao što ste bili i ove sezone). Mi smo stali na noge, konsolidovali se, činimo neke korake za koje lično smatram da su jedan pravi put za razvoj i Sarajeva kao kluba i fudbala u našoj državi uopšte. Ja vama ISKRENO želim da uvijek budete u vrhu jer ste iz mog grada, jer vas voli i moja raja ali na drugom mjestu ako može 
P.S. Čovjek je Malezijac, a ta država i ti ljudi su zbog odnosa prema našoj državi i narodu, i svega onoga što su uradili za nas u zadnjih par decenija zaslužili da se ustane na noge pa da im se spomene ime. Toliko o Maleziji i Malezijcima.
P.P.S. Halalite za poduži post, nije mi iskreno ni najmanja namjera da provociram, šta više nadam se da će vas ovi "naši" popustiti da možete u miru diskutovati o svom klubu i dešavanjima u njemu.

P.S. Čovjek je Malezijac, a ta država i ti ljudi su zbog odnosa prema našoj državi i narodu, i svega onoga što su uradili za nas u zadnjih par decenija zaslužili da se ustane na noge pa da im se spomene ime. Toliko o Maleziji i Malezijcima.
P.P.S. Halalite za poduži post, nije mi iskreno ni najmanja namjera da provociram, šta više nadam se da će vas ovi "naši" popustiti da možete u miru diskutovati o svom klubu i dešavanjima u njemu.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kao da sam ja pisao, aferim 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
@ferreira
Nisam stigao sinoc da ti odgovorim, ali evo sad sam nasao vremena.
Nisam bas pisao o sebi i svojim nekim pitanjima, ako si jucer citao sta se sve pisalo, mogao si vidjeti da je bila rasprava da li je Dino trebao ostati ili otici. Ako je cilj bila promcija mladih igraca on je uspio, ako je cilj bila titula, onda nije. Pitanje je: Sta je bio cilj?
Onda je bila rasprava o Gredicu, da li je klub napredovao, stagnira ili tone jos dublje. Pitanje je: Gdje je klub bio ranije, gdje je sada, i gdje planiramo da budemo?
Jos nekoliko pitanja.
- Da li je Dino dobio otkaz? On nista ne zna o tome.
-Da li su kandidati za klupu Mulalic i Adzem?
-Da li oni imaju licencu da vode nas klub?
Naravno niko ne ocekuje da se izlazi u javnost o stvarima kao sto su pregovori i pracenje buducih igraca i sl. Ono sto je jako neozbiljno su ova gore navedena pitanja. Morao je neko iz klupa stati pred kamere i javnosti dati bilo kakve odgovore, to mislim nije toliko tesko. Zar jedan ozbiljan klub sebi da dozvoli da trener sazna da je dobio otkaz od novinara jednog portala? Da li jedan ozbiljan klub ostavi ovoliko prostora za spekulacije i mahalske price? Jednostavno takvo nesto se ne smije desavati. Dino je jedan od nazasluznijih za opstanak Zelje u najgorim vremenima, i ako je istina da je na ovakav nacin razrjesen duznosti iz kluba, i blago receno je bezobrazno nesto uraditi poput ovoga. Jedan ozbiljan klub nikome ne ostavlja prostor za spekulacije, osim o nekim pojacanjima i sl.
Prije nego je sezona i pocela stvorena je jako losa slika o nasem klubu, koliko god mi pricali i zatvrali oci ovo ce odbiti potencijalne igrace od naseg kluba, a da ne govorimo o sponzorima i investitorima, nije niko budala da ulozi pare u klub koji je "lov u mutnom" i gdje se ne zna da li ima novca ili nema, da li su zaduzeni ili nisu, da li je klub solventan ili ne. Jednostavno imam osjecaj da nasa uprava ne postoji, pa desilo nam se toliko losih stvari u posljednje vrijeme a niko nije reagovao. Zadnja stvar u Prijedoru, pa dajte nek neko izadje i kaze da necemo trpiti onakvo ponasanje sportskih radnika, ponistili su nam hrpu golova, ostetili nas u mnogo utakmica, ne kazem da je namjerno ili nesto, ali nek izadje neko iz kluba i kaze da nismo zadovoljni sudjenjem, da smo osteceni, lomili su noge nasim igracima i niko nije rekao DOSTA, osvojili smo u pet godina hrpu trofeja, najveci i najtrofejni smo klub, zelimo da se zastite nasi igrac, mahom mladi momci.
Sve su ovo stvari koje se rade u "velikim" klubovima.
Ja stvarno ne pljujem nikoga, meni niko nije platio da rijesavam klupske probleme i da se bavim finansijama i sl. moje je da dodjem da kupim kartu, da budem clan kluba i da pratim sta se desava na terenu. Sve dok mi se svidja ja cu dolaziti, i kada ne bude tako mozda jos malo samo zbog Zelje. Vjerujem ljudima koji su trenutno tu, iako jos uvijek niko ne zna da li oni dobro rade, krajni rezultati im ne idu u prilog i navijaca ili simpatizera kluba ne treba da zanima zasto je to tako. Nasi su se predstavili na SBF-u, nisu mnogo postigli, i ne treba sada da sve stane i da bude prica eto probali smo, jednostavno ciji je posao da nadje sponzora neka to i uradi. Prosta stvar.
Mene boli ovakvo stanje u i oko kluba. Evo danima ulazim na ovu temu i ne mogu da procitam nesto lijepo, da neko napise svoje vidjenje prosle sezone, mogucnosti u sljedecoj, da se pokrene neka zdrava rasprava. Pise ko sta zeli i ne snosi nikakvu odgovornost za ono sto pise. Ako svi imamo pravo da pisemo na forumu, gdje su onda obaveze koje treba da ispunimo da bi mogli to raditi. Odakle da svi znaju kakva je situacija u klubovima, odakle neko zna da li Mersin ima pare, da li je vec platio, da li ce plaiti ? Neko kaze da je neko ukrao pare i ne snosi nikakvu odgovornost za tu laz, i pored toga se prebaci na neku drugu laz i sve tako u krug. Mene stvarno ne zanima F.K. Sarajevo, ne zelim da se ovdje raspravlja o tom klubu jer ima svoju temu, a postoji i tema o oba kluba i tamo je moguce sve ovo raspravljati. Takodjer mladi momci ovdje raspravljaju kako je koji klub nastao i ko je stajao iza njega prije 60 godina. Mislim, odakle da neko ko ima 17 ili 18 godina tako cvrsto vjeruje i tvrdi da je klub nastao ovako ili onako?
Nadam se da ce neko ukloniti ove provokatore i lazljivce s ove teme. Tesko je kad se fukara dokopa para i onda soli pamet svima kako praviti pare, koje zapravo fukara nije ni napravila nego se prodala za sicu. Ipak ima i ona da je najgore imati pa nemati i to ne treba nikada zaboraviti. Mi cemo se uvijek boriti za koji dinar i nekako prezivljavati, nasa ce djeca u plavom dresu igrati lopte i opet doci na lavor i uzeti titulu, cisto iz zajebancije i za raju iako nismo od onih koji ne spavaju godina jer je nema i ne dajemo guzice da je dobijemo.
Stvarno sam iznerviran i ne znam da li ce imati smisla sve ovo sto sam napisao, ali nisam se mogao kontrolisati. Toliko.
Nisam stigao sinoc da ti odgovorim, ali evo sad sam nasao vremena.
Nisam bas pisao o sebi i svojim nekim pitanjima, ako si jucer citao sta se sve pisalo, mogao si vidjeti da je bila rasprava da li je Dino trebao ostati ili otici. Ako je cilj bila promcija mladih igraca on je uspio, ako je cilj bila titula, onda nije. Pitanje je: Sta je bio cilj?
Onda je bila rasprava o Gredicu, da li je klub napredovao, stagnira ili tone jos dublje. Pitanje je: Gdje je klub bio ranije, gdje je sada, i gdje planiramo da budemo?
Jos nekoliko pitanja.
- Da li je Dino dobio otkaz? On nista ne zna o tome.
-Da li su kandidati za klupu Mulalic i Adzem?
-Da li oni imaju licencu da vode nas klub?
Naravno niko ne ocekuje da se izlazi u javnost o stvarima kao sto su pregovori i pracenje buducih igraca i sl. Ono sto je jako neozbiljno su ova gore navedena pitanja. Morao je neko iz klupa stati pred kamere i javnosti dati bilo kakve odgovore, to mislim nije toliko tesko. Zar jedan ozbiljan klub sebi da dozvoli da trener sazna da je dobio otkaz od novinara jednog portala? Da li jedan ozbiljan klub ostavi ovoliko prostora za spekulacije i mahalske price? Jednostavno takvo nesto se ne smije desavati. Dino je jedan od nazasluznijih za opstanak Zelje u najgorim vremenima, i ako je istina da je na ovakav nacin razrjesen duznosti iz kluba, i blago receno je bezobrazno nesto uraditi poput ovoga. Jedan ozbiljan klub nikome ne ostavlja prostor za spekulacije, osim o nekim pojacanjima i sl.
Prije nego je sezona i pocela stvorena je jako losa slika o nasem klubu, koliko god mi pricali i zatvrali oci ovo ce odbiti potencijalne igrace od naseg kluba, a da ne govorimo o sponzorima i investitorima, nije niko budala da ulozi pare u klub koji je "lov u mutnom" i gdje se ne zna da li ima novca ili nema, da li su zaduzeni ili nisu, da li je klub solventan ili ne. Jednostavno imam osjecaj da nasa uprava ne postoji, pa desilo nam se toliko losih stvari u posljednje vrijeme a niko nije reagovao. Zadnja stvar u Prijedoru, pa dajte nek neko izadje i kaze da necemo trpiti onakvo ponasanje sportskih radnika, ponistili su nam hrpu golova, ostetili nas u mnogo utakmica, ne kazem da je namjerno ili nesto, ali nek izadje neko iz kluba i kaze da nismo zadovoljni sudjenjem, da smo osteceni, lomili su noge nasim igracima i niko nije rekao DOSTA, osvojili smo u pet godina hrpu trofeja, najveci i najtrofejni smo klub, zelimo da se zastite nasi igrac, mahom mladi momci.
Sve su ovo stvari koje se rade u "velikim" klubovima.
Ja stvarno ne pljujem nikoga, meni niko nije platio da rijesavam klupske probleme i da se bavim finansijama i sl. moje je da dodjem da kupim kartu, da budem clan kluba i da pratim sta se desava na terenu. Sve dok mi se svidja ja cu dolaziti, i kada ne bude tako mozda jos malo samo zbog Zelje. Vjerujem ljudima koji su trenutno tu, iako jos uvijek niko ne zna da li oni dobro rade, krajni rezultati im ne idu u prilog i navijaca ili simpatizera kluba ne treba da zanima zasto je to tako. Nasi su se predstavili na SBF-u, nisu mnogo postigli, i ne treba sada da sve stane i da bude prica eto probali smo, jednostavno ciji je posao da nadje sponzora neka to i uradi. Prosta stvar.
Mene boli ovakvo stanje u i oko kluba. Evo danima ulazim na ovu temu i ne mogu da procitam nesto lijepo, da neko napise svoje vidjenje prosle sezone, mogucnosti u sljedecoj, da se pokrene neka zdrava rasprava. Pise ko sta zeli i ne snosi nikakvu odgovornost za ono sto pise. Ako svi imamo pravo da pisemo na forumu, gdje su onda obaveze koje treba da ispunimo da bi mogli to raditi. Odakle da svi znaju kakva je situacija u klubovima, odakle neko zna da li Mersin ima pare, da li je vec platio, da li ce plaiti ? Neko kaze da je neko ukrao pare i ne snosi nikakvu odgovornost za tu laz, i pored toga se prebaci na neku drugu laz i sve tako u krug. Mene stvarno ne zanima F.K. Sarajevo, ne zelim da se ovdje raspravlja o tom klubu jer ima svoju temu, a postoji i tema o oba kluba i tamo je moguce sve ovo raspravljati. Takodjer mladi momci ovdje raspravljaju kako je koji klub nastao i ko je stajao iza njega prije 60 godina. Mislim, odakle da neko ko ima 17 ili 18 godina tako cvrsto vjeruje i tvrdi da je klub nastao ovako ili onako?
Nadam se da ce neko ukloniti ove provokatore i lazljivce s ove teme. Tesko je kad se fukara dokopa para i onda soli pamet svima kako praviti pare, koje zapravo fukara nije ni napravila nego se prodala za sicu. Ipak ima i ona da je najgore imati pa nemati i to ne treba nikada zaboraviti. Mi cemo se uvijek boriti za koji dinar i nekako prezivljavati, nasa ce djeca u plavom dresu igrati lopte i opet doci na lavor i uzeti titulu, cisto iz zajebancije i za raju iako nismo od onih koji ne spavaju godina jer je nema i ne dajemo guzice da je dobijemo.
Stvarno sam iznerviran i ne znam da li ce imati smisla sve ovo sto sam napisao, ali nisam se mogao kontrolisati. Toliko.
-
- Kontakt:
Ima smisla @sergejevic itekako ima smisla. Svaka čast!
eh znaci, i bez rasprave si priznao da imamo vise titula, mislim nema se tu sta priznavat kad je tako, al pitari su cudna vrstaRule_hz je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:hocemo li malo o uspjesima mog i tvog kluba ?Rule_hz je napisao/la:HZSM pusti ih ba nek zive u zabludi, pravi navijaci zelje ne razmisljaju kao oni a ima ihsmijali su se virslama strujama blekicima i slicno gurajuci svoje probleme pod tepih tako da je suvisno se raspravljat i uzivaj u nasim lijepim vjestima ne znam sta im pokusavas objasnit amarova je uvijek zadnja a lik se obogati preko zelje
kakvim? o kupljenim titulama sem one 98me
a sto se tice kupovanja, kad mi das dokaz da smo kupili ijednu titulu, svaka ti cast, a do tad se drzi mahalske price
FKŽ !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
UUU ja dobrog dresa...

Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 30 maj 2014, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Neko se također treba pobrinuti za ove novinare koji na sve načine pokušavaju da napravimo što manje transfera i da što manje igrača želi doći u Želju. Čim si na glasu da nekom duguješ taj koji treba će dobro razmisliti da li će doći.
U drugu ruku naša uprava je kriva jer za pet godina koliko toliko uspjeha, para od evrope, i Džeke osnovne stvari su se morali izmiriti a to su ova dugovanja od prošlih godina.
Nezamislivo je da se ove stvari dešavaju i da iz dana u dan i to baš u periodu u kojem ganjamo neke igrače...
Čitao sam u prethodnim postovima na pitanje gdje su pare sve ove godine koje su zarađene pa je bilo raznih komentara. Ono što mi je ostalo u sjećanju a to je da je neko komentarisao tipa, šta ti znaš gdje su pare, vraćala su se dugovanja od prošlih uprava misleci na ono vrijeme kad nismo isli u evropu. Pa sad kao mi to izmirujemo, a ustvari je skrou druga priča od koje svi bježe, a to je jedno vrlo jednostavno pitanje, a njega su postaviti forumašu @zaboljisportuBIH... jer je on pisao o tome, da mi samo odgovori na jedno konkretno pitanje koje glasi a ko je napravio dugovanja prije tih pet godina ili šest kad nismo bili u evropi ??
Tako da se ovdje ima mnogo stvari oko kojih bi se moglo diskutovati međutim to je nemoguće jer uletiti pitarčići, sranje!
U drugu ruku naša uprava je kriva jer za pet godina koliko toliko uspjeha, para od evrope, i Džeke osnovne stvari su se morali izmiriti a to su ova dugovanja od prošlih godina.
Nezamislivo je da se ove stvari dešavaju i da iz dana u dan i to baš u periodu u kojem ganjamo neke igrače...
Čitao sam u prethodnim postovima na pitanje gdje su pare sve ove godine koje su zarađene pa je bilo raznih komentara. Ono što mi je ostalo u sjećanju a to je da je neko komentarisao tipa, šta ti znaš gdje su pare, vraćala su se dugovanja od prošlih uprava misleci na ono vrijeme kad nismo isli u evropu. Pa sad kao mi to izmirujemo, a ustvari je skrou druga priča od koje svi bježe, a to je jedno vrlo jednostavno pitanje, a njega su postaviti forumašu @zaboljisportuBIH... jer je on pisao o tome, da mi samo odgovori na jedno konkretno pitanje koje glasi a ko je napravio dugovanja prije tih pet godina ili šest kad nismo bili u evropi ??
Tako da se ovdje ima mnogo stvari oko kojih bi se moglo diskutovati međutim to je nemoguće jer uletiti pitarčići, sranje!
Re: Odg: FK Željezničar
Jel ovo zajebancija? Pa dres je predobarlikusa je napisao/la:

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Gosp. Đurbuzoviću na ovome pdf-u sam još za vrijeme 4-finala kupa predviđao da će te biti skalpirani od strane glavnih krivaca ukoliko dođe do požara, a došlo je. Sada glavni i odgovorni za katastrofalnu sezonu (gdje bivši prvak Željezničer nije zaslužio ni da igra evropska takmičenja) imaju asa u rukavu kojeg će redovno potezati pred navijačima i govoriti kako je glavni krivac radi neuspjeha odstranjen iz kluba, sasvim jeftin trik. A glavni krivci koji nisu objezbjedili glavnog sponzora, koji nisu objezbjedili nikakva pojačanja, koji ne mogu objezbjediti adekvatne pripreme prvog tima, koji ne mogu izganjati lovu od pojedinih prodanih igrača itd. će i dalje tulumariti u klubu i prodavati nove ublehe. I ako ste gosp. Đurbuzoviću nedužni za ovakvo stanje vama su uručili telefonski otkaz na tajno održanom sastanku, a da ni sami istom niste prisustvovali i ako ste trebali. Nemoralan čin za kraj vaše karijere u Željezničaru i ako ste istom mnogo dali.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Levin, seha77 i 39 gostiju.