Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Prošle godine prvi transfer Toure i bila je velika radost, ove godine Lambert. Napredujemo polahko. Mene ovaj transfer malo drži neutralnim i ne znam šta bih rekao. Vjerovatno ovo znači oproštaj od Borinija i Aspasa. Cijelo vrijeme sam mislio da će Borini biti taj treći napadač, ali eto. I meni je draži Lambert, ima ubojit šut, navija za Liverpooli ima to potrebno iskustvo da ono što odigra odigra kvatiteno. Suarez, Sturidge i Lambert su bolja opcija nego ova dvojica sami, još Suarez nema suspenziju kao prošle sezone. Prošle sezone smo osvojili 10 bodova u prvih 5 kola.
Sretan rođendan Gerardu uz želju da ima stabilnije noge ove sezone.
Sretan rođendan Gerardu uz želju da ima stabilnije noge ove sezone.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ako su u pitanju 4 miliona za Lamberta onda je odlicno, boljeg back upa tesko da bi mogli naci. Dobro je da se napokon pocelo raditi.

Jel trebamo ustati sa stolice kad tebe citiramo?Belmin6 je napisao/la:Sretan rodjendan najvecem gubitniku i luzeru u historiji Liverpoola.

Drago mi je što pratiš moje postove i naravno sad možeš sjesti, zadovoljan sam tobom.lfckop je napisao/la:Jel trebamo ustati sa stolice kad tebe citiramo?Belmin6 je napisao/la:Sretan rodjendan najvecem gubitniku i luzeru u historiji Liverpoola.![]()

Vrlo dobro pojačanje, pogotovu što ćemo igrati i LP ove godine.. Ne bi me čudilo da i Borini ostane, ne bi bilo prvi put da klub ima 4 napadača.
Walk on, with hope in your hearts.
- the scouser
- Kontakt:
Brendan je nedavno izjavio da računa na Borinija sljedeće sezone, tako da ne sumnjam da i on ostaje. Što se Aspasa tiče, sa ili bez Lamberta, on odlazi. Brendanov promašaj, nema priče.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- BeyKopites
- Kontakt:
Sretan rođendan najvećoj legendi kluba (za mene).
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Samo sam htio vidjeti o kakvom se pacijentu radi.Belmin6 je napisao/la:Drago mi je što pratiš moje postove i naravno sad možeš sjesti, zadovoljan sam tobom.lfckop je napisao/la:Jel trebamo ustati sa stolice kad tebe citiramo?Belmin6 je napisao/la:Sretan rodjendan najvecem gubitniku i luzeru u historiji Liverpoola.![]()
Sad možeš dobiti otpusnu listu

Sretan rodjendan LEGENDO.
This Is Anfield @thisisanfield
Spanish paper El Desmarque (Seville) say Sevilla have asked for more money for Alberto Moreno, rather than Suso as part of deal.
Liverpool Echo @LivEchoLFC
"The fee agreed with Saints for Lambert is around £4million. Not sure where £9million came from" says @JamesPearceEcho #LFC
This Is Anfield @thisisanfield
Spanish paper El Desmarque (Seville) say Sevilla have asked for more money for Alberto Moreno, rather than Suso as part of deal.
Liverpool Echo @LivEchoLFC
"The fee agreed with Saints for Lambert is around £4million. Not sure where £9million came from" says @JamesPearceEcho #LFC
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
To je to
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjajno pojacanje, odlican igrac, dobra cena, izuzetno sam zadovoljan.
Sretan rođendan velikom Gerrardu, poslije Kennya najveći igrač kojeg je ovaj klub imao.
jel to znaci da Suarez il Sturridge odlazi ili je Lambert dosao kao zamjena Suarezu?
Nije, nego nemamo napadača. Cijelu prošlu sezonu smo pregurali samo sa dva napadača, a sda se pojačavamo jer igramo više utakmica. Prošle sezone nas je i sreć poslužila pa Suarez i Sturidge nisu imali dugoročnijih povreda.Furymaker je napisao/la:jel to znaci da Suarez il Sturridge odlazi ili je Lambert dosao kao zamjena Suarezu?
Ispunjavamo Lambertov dugogodišnji san da zaigra za Liverpool. On ima 33 godine i biće treći napadač Liverpoola a od malih nogu navija za naš klub.
a koliko znam ovu sezonu je odlicno odradio , tako da cete imati i sasvim odlicnog napadaca u slucaju povreda .
Dobar potez , negdje sam vidio da je Liverpool navodno zainteresiran za Alexisa i da su spremni dati 25mil , to neka obicna spekulacija ili ima interesa ?
Dobar potez , negdje sam vidio da je Liverpool navodno zainteresiran za Alexisa i da su spremni dati 25mil , to neka obicna spekulacija ili ima interesa ?
Ako Lambert dođe Liverpool će imati 3 od 4 igrača koja su proslu sezonu zavrsila sa double-double golova i asisetncija.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Balague potvrdio priču za Morena, očekuje da završite posao do početka SP-a 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Told ya. Ti si cekao Balaguea, insajderi javili jos odavno.rio_Ferdy88 je napisao/la:Balague potvrdio priču za Morena, očekuje da završite posao do početka SP-a

Johnson, Gerard, Henderson i Sturidge počinju meč za Englesku. I Lallana je u prvoj postavi.
Daniel fuli dobru priliku. 

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.