FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
I meni rekose bit ce dzaba,malo mi cudno da prodaja pocne u 16h dan prije utakmice zar to nije moglo prije 

Ćiro: "Ni Ćirin Ćiro ne bi bio pred vratima Premijer lige BiH da nije bilo Azmira. On nas je zaštitio, brinuo o nama i najzaslužniji je čovjek za naš uspjeh"

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
u cd-sopu Mido rekose da nece biti ulaznica i da je ulaz djaba
ovo je veoma los potez nase uprave jer bi u svakom slucaju stadion bio pun i propustena prilika da se zaradi 80-90000 KM od karti, piva, suvenira
vjerujte samo nas iz istocnog dijela grada ce doci kao nikad do sad
stvarno steta jer bi se od tih para komotno mogle financirati pripreme ili dio priprema za iducu sezonu al hajde Azmir ako ima para na bacanje nek radi po svom 

Sloboda Tuzla
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pa ovim potezom covjek je jasno pokazao da mu nije stalo do para..
hoce da dođe sto vise raje da se titula proslavi kako treba, na fin i dostojanstven način.
hoce da dođe sto vise raje da se titula proslavi kako treba, na fin i dostojanstven način.
I onda se ljutite na mene kada kažem da plasirate neprovjerene i nepotvrđene info
Karte od večeras u prodaji na standardnim lokacijama, po uobičajenim cijenama.
Omega i CD Mido

Omega i CD Mido

tuzlanska Sloboda
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ipak se znaci placa. Neka, kako god, bice Tusanj pun. 

pa sta meni onaj defektas na standu govori da je ulaz dzaba
niko sretniji od mene sto se placa karta
sad sto vise da nas ode u sta ne sumnjamo i na stadionu udariti po pivama ko nikad do sad 

Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
al kako i Ciro govori za ove konflikte na terenu otvoreno sta nam se spremilo i kaze respektuj ih, ma nabijem ih na q
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Normalno da se placa, pa ne dolazi nam Velez.zlajci je napisao/la:I onda se ljutite na mene kada kažem da plasirate neprovjerene i nepotvrđene info![]()
Omega i CD Mido

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Karte za sutrašnji meč, od večeras možete nabaviti na sljedećim lokacijama, po standardnim cijenama: CD Shop Mido i TC Omega.
I naravno, sutra na biletarnicama Stadion Tusanj.
Izgled ulaznica je malo modificiran kako bi se vidjeli svi igrači i članovi stručnog štaba u pozadini, jedna lijepa uspomena na kukuruz ligu.

I naravno, sutra na biletarnicama Stadion Tusanj.
Izgled ulaznica je malo modificiran kako bi se vidjeli svi igrači i članovi stručnog štaba u pozadini, jedna lijepa uspomena na kukuruz ligu.

Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 30 maj 2014, 15:53, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
http://www.fksloboda.ba/vijesti/1136-po ... -za-finale" onclick="window.open(this.href);return false;
- Probisvjet
- Kontakt:
fukara1919 je napisao/la:http://www.fksloboda.ba/vijesti/1136-po ... -za-finale

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Ako je istina ono sto citam, treba nekog dobro "izderat" i mame mu se naj.e.bat !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Reci mi sta citas pa cu ti reci jel istina.fukara1919 je napisao/la:Ako je istina ono sto citam, treba nekog dobro "izderat" i mame mu se naj.e.bat !!!
Sta je bilo ?fukara1919 je napisao/la:Ako je istina ono sto citam, treba nekog dobro "izderat" i mame mu se naj.e.bat !!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Imas na PPProbisvjet je napisao/la:Reci mi sta citas pa cu ti reci jel istina.fukara1919 je napisao/la:Ako je istina ono sto citam, treba nekog dobro "izderat" i mame mu se naj.e.bat !!!
Mislim da znam o čemu je riječ, nadam se da od toga nema ništa. Koji paraziti...
Sutra se očekuje da poslijepodne bude sunčano, tako da kiša ne bi trebala pokvariti atmosferu. Na nama je da probamo oboriti rekord u posjećenosti Tušnja i podržimo igrače, šefa i posebno giganta Azmira Husića. Sada kad smo se konsolidovali, ne treba dozvoliti nikom da nam naruši jedinstvo i sklad. Sloboda se mora odbraniti, milom ili silom.

Sutra se očekuje da poslijepodne bude sunčano, tako da kiša ne bi trebala pokvariti atmosferu. Na nama je da probamo oboriti rekord u posjećenosti Tušnja i podržimo igrače, šefa i posebno giganta Azmira Husića. Sada kad smo se konsolidovali, ne treba dozvoliti nikom da nam naruši jedinstvo i sklad. Sloboda se mora odbraniti, milom ili silom.
Kakve djaba ulaznice,samo neka se placa,da mi se navuce onih koji nikad nisu bili tu,da se slikaju i prave selfie po tribini
Samo placat,pa makar da su stavili 10 maraka da je ulaznica..
Ovima sto nesto pokusavaju iza ledja jbm najmilije i bolje im je da se ne usude nista pokusati uraditi !!!

Samo placat,pa makar da su stavili 10 maraka da je ulaznica..
Ovima sto nesto pokusavaju iza ledja jbm najmilije i bolje im je da se ne usude nista pokusati uraditi !!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
VI KOJI BUDETE SUTRA NA ZAPADU KAD BUDE SKANDIRANJE ZA PREDSJEDNIKA SVE LJUDE IMA DA DIGNETE NA NOGE KAKO ZNATE I UMIJETE
AZMIR HUSIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AZMIR HUSIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.