Ma dobro ovaj radio sarajevo je bas nas (pitarski),ja nisam vidjeo da su ikad ista pozitivno o Zelji napisali.IlProfessore je napisao/la:[url]http://****.ba/novost/153322/fk-zeljeznicar-ko-kosi-ko-vodu-nosi[/url]
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Varas se, Aletic nije, smrdljiva ckapi...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Mozda bi najbolje bilo i prodat ih za te pare i otplatit dugove, naravno zrtvovat sezonu ali nema dugova i onda svaki put poslije toga kada bi nesto uspjeli kesirat moglo bi se mozda polako poceti i stekat za neke manje radove na Grbavici.super je napisao/la:jel mislis da se stana i svraka ne mogu prodati makar za svakog od njih po 200k eura i recimo jamak za 100k eura,svi su ugovorom vezanimoustapha je napisao/la:Imaju li ti igraci konkretne ponude? Da li se i njima duguju neke pare, pa se dugovi prebijaju preko transfera?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
BH Banka (dug od 1997.), Bekric (najvise mu duguju uz kenu), Maribor (nisu platili karte
), Ekranes (Urdinov, naknada za treniranje), Biscevic, EPTA, Securitas,Circle Medjugorje, tuzbe radnika za neisplacene plate, Hasagic ...

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma sumnjam da cemo mi ikoga prodati ove sezone, jednostavno nismo u 1. planu kao nekad, a i tada smo tesko prodavali igrace...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Zato su presli na Alijinu novu gamu al isti slucaj ,ne placaju i on ce raskinuti ugovor onda ide na sectorpastore je napisao/la:BH Banka (dug od 1997.), Bekric (najvise mu duguju uz kenu), Maribor (nisu platili karte), Ekranes (Urdinov, naknada za treniranje), Biscevic, EPTA, Securitas,Circle Medjugorje, tuzbe radnika za neisplacene plate, Hasagic ...
![]()

FK SARAJEVO.
super je napisao/la:bit ce veselo ove godine,do kraja godine moramo isplatiti milion potrazivanja(vecina isplacena)4 sudske presude a najveca je za Hasagica 120 k sa kamatama
A vala i ti brate 90 % informacija saznas iz casopisa ili sportskih portala.Nesto saznas i dođes do nekih informacija iz kluba,ali sve je to tanko.Kazes da ima 1mil.km potrazivanja od Zelje, vecina je isplacena,ali nema podataka sta je isplaceno(ako vec znas,napisi brate kome je isplaceno-imena)Ali eto objavis koliko se duguje Hasagicu, i to sa kamatama(120 k sa kamatama).

Čitaj čitajpastore je napisao/la:BH Banka (dug od 1997.), Bekric (najvise mu duguju uz kenu), Maribor (nisu platili karte), Ekranes (Urdinov, naknada za treniranje), Biscevic, EPTA, Securitas,Circle Medjugorje, tuzbe radnika za neisplacene plate, Hasagic ...
![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
pitarska posla
Najveca glupost su zastitari na utakmicama,nista ne rade a moraju biti tumma_hz je napisao/la:Zato su presli na Alijinu novu gamu al isti slucaj ,ne placaju i on ce raskinuti ugovor onda ide na sectorpastore je napisao/la:BH Banka (dug od 1997.), Bekric (najvise mu duguju uz kenu), Maribor (nisu platili karte), Ekranes (Urdinov, naknada za treniranje), Biscevic, EPTA, Securitas,Circle Medjugorje, tuzbe radnika za neisplacene plate, Hasagic ...
![]()

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Fakat nije mi namjera da nešto provociram ali imam info da ste prošle god u aprilu mjesecu dobili pola para od Šehićevog transfera. To je bio vaš dogovor sa Mersinom na insistiranje UEFA. Glupo je vjerovati da do sada niste ništa dobili jer bi ih uefa davno suspendovala čak i iz Turskog prvenstva. Nije mahalska nego je info od vašeg bivšeg predsjednika..inače političara.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
fcsforever je napisao/la:Fakat nije mi namjera da nešto provociram ali imam info da ste prošle god u aprilu mjesecu dobili pola para od Šehićevog transfera. To je bio vaš dogovor sa Mersinom na insistiranje UEFA. Glupo je vjerovati da do sada niste ništa dobili jer bi ih uefa davno suspendovala čak i iz Turskog prvenstva. Nije mahalska nego je info od vašeg bivšeg predsjednika..inače političara.
e jasno ti je da politicari lazu xD
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Odmah vidis zasto je to rekao (a prije mislim da si izmislio al eto), jer je bivsi... A posto nije Zujo, onda je neko pravo upucen, cuj prosle godine... Eto Gredic slagao, sam izlazi u javnost i kaze da nam se duguje za njega preko milion i sad odjednom izvirete kao gljive...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
I ja isto tako mislim,a pakleno kostaju svaku utakmicu..likusa je napisao/la:Najveca glupost su zastitari na utakmicama,nista ne rade a moraju biti tumma_hz je napisao/la:Zato su presli na Alijinu novu gamu al isti slucaj ,ne placaju i on ce raskinuti ugovor onda ide na sectorpastore je napisao/la:BH Banka (dug od 1997.), Bekric (najvise mu duguju uz kenu), Maribor (nisu platili karte), Ekranes (Urdinov, naknada za treniranje), Biscevic, EPTA, Securitas,Circle Medjugorje, tuzbe radnika za neisplacene plate, Hasagic ...
![]()

FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Vama je Behmen i dalje blizak klubu. Od njega je info...a vi vjerujte da je šupljak...vaša stvar
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ok, hvala ti puno na informaciji... Javi kad dobijemo i drugo pola, pitaj Aliju...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Sve probleme ce da rijesi vas Osim. Nema mjesta za brigu.
Re: Odg: FK Željezničar
U Malešićima se priprema fešta na koju bi trebali doći igrači sarajevskog Željezničara.
Da mi je ko pričo da ću gledat svog Želju u svojim Malešićima rekao bih mu idi se ubi. Ovo je iz avazovog sporta.
Da mi je ko pričo da ću gledat svog Želju u svojim Malešićima rekao bih mu idi se ubi. Ovo je iz avazovog sporta.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
e brdjane brdjane,mlatis samo praznu slamuAdo76 je napisao/la:Kamenjarko znas ti dobro da je to istina.Nije ni kod vas puno drugacija situacija.Dok ljudi u Aluminiju nemaju plata i treba da im se struja iskljucuje Brajkovic i co. vama pumpaju pare.Prema tome psssst i ne seri o necemu sto pojma nemasRosas7 je napisao/la:Ado76 je napisao/la: Pasa moj ti da znas kakoo funkcionisu ne vjerujem da bi ih i u ludilu naveo kao primjer.Od vremena "generala" Jelica sve firme u Hercegovini i hrvatska predstavnistva su bila uslovljena da budu finansijeri i sponzori listice.Raspitaj se malo pa ces vidjeti da svaki privatnik dole MORA dati odredeni novcani "doprinos" za siroki inace ima za vratom sve moguce i nemoguce inspekcije.Dakle na snazi je klasicni reket.Ako ti mislis da Zeljo treba ici tim i takvim putem ti si boga mi zalutao u bilo kakvu diskusiju ovdje mada ja kao navijac Sarajeva mozda i nemam pravo da tebi pametujem![]()
ne prosipaj se molim teeeee
eto ti znas sa tog brda u bosni bolje od mene koji zivim u mostaru
aluminij nije marke dao u klub od 2009.godine...nemas pojma o cemu pricas ,nego aj se ti vrati motici i kopaj vidis da te je bog samo za to stvorio

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4