Evo jedno pitanje, u slucaju kada se nose obicne patike, boja kaisa i patika ne mora biti slicna ili ista, kao sto je slucaj kad se nose cipele ?QUARTERBACK je napisao/la:
da se razumijemo, desni sam.![]()
Kod ovog lijevog crni kais i sive tene...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Evo jedno pitanje, u slucaju kada se nose obicne patike, boja kaisa i patika ne mora biti slicna ili ista, kao sto je slucaj kad se nose cipele ?QUARTERBACK je napisao/la:
da se razumijemo, desni sam.![]()
Carli je napisao/la:Ovaj se lijevi obuk'o niđe veze još frizura (Y) Aferim!
Dobar je ko osoba i u duši , hobi mu je skupljanje salveticajohnnyyK je napisao/la:sto hakate momka niste ga ni upoznali
ti si pravi onaj douchebag majke mi, na svakoj temi ..Carli je napisao/la:Ma ovaj lijevi mrtvi seljačina
Sviju ti! Je l' to ga vrijeđam? Nije seljak al' je seljačinaIlPrincipe je napisao/la:ti si pravi onaj douchebag majke mi, na svakoj temi ..Carli je napisao/la:Ma ovaj lijevi mrtvi seljačina
Ne poznajem lika i ne svidja mi se njegov stil oblačenja ni frizura ali ne pada mi napamet da ga vrijeđam i nazivam svakakvim imenima.
posaljem ti u pm ako zelis , pa da vidis razliku izmedju normalnog oblacenja i frizure i seljackog **** vas morallikusa je napisao/la:Gdje su slike ovih likova sto momka nazivaju papkom
ae mane zgamo suti molim teGameFKS je napisao/la:Dobar je ko osoba i u duši , hobi mu je skupljanje salveticajohnnyyK je napisao/la:sto hakate momka niste ga ni upoznali
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 65 gostiju.