Bolje 2 tenisa ubacit nego to igrat
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Odavno nisam laksi dubl prosao.Sada cu malo da razmislim za veceras jer nisam nista uplatio osim ovoga.Devil je napisao/la:Gde ste kladionicari,imali sta ovih dana?Evo nakon nekoliko dana pauze i mene na forumu.Pa evo jedan lagani danasnji:
Maroussi-Pao 2HTrenutno 60:78
Zvonareva-Jankovic 1trenutno 1:0 u setovima i 5:2 u 2 setu,i servira Zvonareva
upl:10e
Brate rano nam je jos za subotu,ima prvo jedan veceras lagani,pa sutra EL,pa petak neki bezvezni tiket za pracenje,i onda tek subota ujutro uz jutarnju kaficu.theM87 je napisao/la:eh da vas zamolim prognoza za subotu zadnjih pet listica padam vazda na jednom paru vec me to nervira http://www.williams-kladionica.ba/uploa ... 10-sub.pdf eo ponuda sto sigurnije to bolje da tivra ovu lovu sto sam zijanio da budem na nuli il u plusu normala![]()
Sretno tebra...Devil je napisao/la:Bayern-Viole 1
Finska-Belorusija 1H
Kanada-Svedska vise golova od 7
upl:5e
hvala bate, mada da i ne prodje danas sam na dobitkuCitizen-X je napisao/la:Sretno tebra...Devil je napisao/la:Bayern-Viole 1
Finska-Belorusija 1H
Kanada-Svedska vise golova od 7
upl:5e
ako se miske bude vukao k'o macka na terenu kao zadnjih mjeseci, nemaju sanse. Ali opet, ako je dobra kvota, treba pokusatijalehordas je napisao/la:mene vuce zelja da sutra odigram 2 na wolfsburg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.