[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kad bi se ljudi prestali furat na te stare, tudje pjesme a ucili ove nove, nase tribina bi tek bila tip top.wienultras je napisao/la:ako sanse ja bi volio da zagrmi pjesma stadion tusanj fudbalski to je raj...ko nekada....za staru gardu,bice nas par hiljada na sjeveru sigurno....volio bi da se slatina zatrese.....akobogda
1+ i treba jos osvjezit repertoar i komplet grupu, kakvo crno vracanje na bezoblicne obrade. Stara garda je svjesna svoje uloge i maksimalno podupiruPupi04 je napisao/la: Kad bi se ljudi prestali furat na te stare, tudje pjesme a ucili ove nove, nase tribina bi tek bila tip top.
Pustite momke na ogradi da vode to, pokazali su da znaju, mogu i sto je najvaznije imaju volje.
ma bezveze se mi nadamo. daj bože da bude 3-4 hiljade.Chinaglia je napisao/la:ma i ako nestane karata, vjerujem da će opet pustiti džaba one što ostanu bez karti, samo je problem gdje će stati
bezveze pametujete samo,nema navijacke grupe na svijetu koja nema po nekoliko obradjenih tudjih pjesama,ali hajde etoPupi04 je napisao/la:Kad bi se ljudi prestali furat na te stare, tudje pjesme a ucili ove nove, nase tribina bi tek bila tip top.wienultras je napisao/la:ako sanse ja bi volio da zagrmi pjesma stadion tusanj fudbalski to je raj...ko nekada....za staru gardu,bice nas par hiljada na sjeveru sigurno....volio bi da se slatina zatrese.....akobogda
Pustite momke na ogradi da vode to, pokazali su da znaju, mogu i sto je najvaznije imaju volje.
bice dosta raje,iz zivinica,kalesije,banovica,gracanice isto...ocekujem bar 7 000 ljudi...vraca se polako raja na tribine tusnja.
opet svi po istom kurcu.TzBulevar87 je napisao/la:Neće se plagijati više nikada pjevati na našoj tribini, to je valjda već svima jasno... i ne pametuju momci nego su u pravu, pjevanje tudjih pjesama je malo žešći šabanluk i seljatluk i to što se radilo prije 10 godina, radilo se.. bilo pa prošlo
ma neljutim se druze,nemam kada od srece,nije me vako spucalo euforija od gostovanja na marakani protiv srbijeTzBulevar87 je napisao/la:Znam šta si mislio. Ja sam ti samo da odogovor na mogućnost oko tog, šta se odma ljutiš... I da, u subotu će da gori sve
s.e.r.e.sLjumani_Banovici je napisao/la:I dres se nabavio. Sad sam u full-u![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.