Ko da si mene pitao, otislo je u nezeljenom smjerubistrikboy je napisao/la:Tema ociscena!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ko da si mene pitao, otislo je u nezeljenom smjerubistrikboy je napisao/la:Tema ociscena!
Podržavam.bistrikboy je napisao/la:Tema ociscena!
Nismo mi nikad bili na "ti" sa politikom nit' cemo biti,razlozi su poznati...pile87 je napisao/la:Ko da si mene pitao, otislo je u nezeljenom smjerubistrikboy je napisao/la:Tema ociscena!
"...samo nemoj, nemoj po glavi druze plavi..."pile87 je napisao/la:bistrikboy je napisao/la: Nismo mi nikad bili na "ti" sa politikom nit' cemo biti,razlozi su poznati...
Napisah nesto slicno al ti vec zakljucao temu, neko je pitao ko smo mi? Mi smo PLAVI i samo to!
PetakSeyo_TM je napisao/la:"...samo nemoj, nemoj po glavi druze plavi..."pile87 je napisao/la:bistrikboy je napisao/la: Nismo mi nikad bili na "ti" sa politikom nit' cemo biti,razlozi su poznati...
Napisah nesto slicno al ti vec zakljucao temu, neko je pitao ko smo mi? Mi smo PLAVI i samo to!
Kada se ekipa vraca u Sa?
Dobro je...Seyo_TM je napisao/la:Dobili smo 3:1
Dao je mesanovic, beslija i treci ne znam
S kim smo igrali ?Seyo_TM je napisao/la:Dobili smo 3:1
Dao je mesanovic, beslija i treci ne znam
Dobro je.Jel Haris ili Mirsad pogodio ?pile87 je napisao/la:Rudar Kakanj
Haris, navodno smo igrali na pravoj oraniciSeyo_TM je napisao/la:al fazon je sto neznam ni koji je beslija dao
u aprilusajo10 je napisao/la:Zar nije bila zakazana utakmica protiv Osijeka na Grbavici kao "generalka" pred nastavak sezone?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.