Safet Sušić - Pape

bordobijeli
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bordobijeli » 29 maj 2014, 19:41

ja podrzavam reprezentaciju i samim tim i safeta ,štilic po kvalitetu vjerovatno ima mjesta u reprezentaciji i prije hadzica ,sušica ,visce ,vrsajevica al opet to ne znaci da je morao dobiti poziv.njegova pozicija je gdje igraju pjanic,misimovic,ibricic ,medunjanin znaci tu nismo deficitarni .još nesto da spomenem on je bio u reprezentaciji dosta cesto uglavnom na klupi i vjerovatno mu to nije odgovaralo i kad je dobijao priliku nije pokazivao neku veliku zelju ,hocu da kazem mozda je safet pozvaao ibricica ili vrsajevica u reprezentaciju zato sto sute i rade i cekaju svoju šansu to jest dobri su za atmosferu u reprezentaciji .to ovdje na forumu neznamo ,to znaju oni koji su u reprezentaciji koje se bavio nekim sportom zna da je to nekad bitnije nego sam kvalitet igraca .znaci safet ima najbolji uvid u igrace ,ekipu ,atmosferu nama se cini da nije najbolje pozvao al to najbolje mogu procjeniti oni koji su dio reprezentacije.zato samo podrska zmajevii :bih: :bih: :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 maj 2014, 19:55

Maestralna izjava selektora o Pandži :tokralju: :tokralju:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 maj 2014, 20:07

canizares29 je napisao/la:SAFETE TELECA GLAVO NACIONALISTICKA AKO IGRAC NEMA TURSKO IME ODMAH LETI S POPISA E SAFETE KAKO TI SE DEDDO ZVAO SIGURNO NIJE IMAO TURSKO IME SAFETE SARAJLIJO **** MALENO PRODANO

Evo i ti sebi dao malo oduska ali samo sto ti ovo treba da mi je znati. I kad se sa nekim ne slazes ili ne mislis isto trebao bi imati nekakav nivo a ti ga po prilozenom nazalost nemas.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 maj 2014, 20:08

@dubrovnik,

to je naš stari drug jacky09, on sebi daje oduška evo 4-5 godina, mislim da je rekorder po broju registracija na forum :mrgreen: doći će on ponovo
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 maj 2014, 20:09

canizares29 je napisao/la:SAFETE TELECA GLAVO NACIONALISTICKA AKO IGRAC NEMA TURSKO IME ODMAH LETI S POPISA E SAFETE KAKO TI SE DEDDO ZVAO SIGURNO NIJE IMAO TURSKO IME SAFETE SARAJLIJO **** MALENO PRODANO

Evo i ti sebi dao malo oduska ali samo sto ti ovo treba da mi je znati. I kad se sa nekim ne slazes ili ne mislis isto trebao bi imati nekakav nivo a ti ga po prilozenom nazalost nemas.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 maj 2014, 20:13

Virtu4l je napisao/la:@dubrovnik,

to je naš stari drug jacky09, on sebi daje oduška evo 4-5 godina, mislim da je rekorder po broju registracija na forum :mrgreen: doći će on ponovo
Boze sacuvaj zar i ovakvih ima ovdje

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 29 maj 2014, 20:14

Virtu4l je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Ma ko šiša Saju i prepucavanja,gledaj Štile majstora :D Nadam se da će se vratit poslije SP u repku... :bih: :bih: :bih:
Otkud sad to, zar me nisi ismijavao prije mjesec dana kad sam prizivao Štilu.
Smijao sam se tebi... zbog ljepljenja onih Avatara Germanije na tvoj profil itd... A znam da Štilića voliš,i upravo zbog te Germanije,Štilić i još neki nisu ni dobili poziv... I rekao sam ti da džaba lijepiš golove i asistencije Štile,Germanija se pita ;)
A do sada Štila nije pokazao u repki ništa,a i dobio je malo šansi,a i to zahvali stručnjaku ;) Da je imao malo bolji status u repki,sad bi bio u budesligi...

Štila je pred SP uletio u formu al zna se sto ga nema na spisku... I sve dok je Pape tu teško da će proći na spisku Štila, jer konkurencija mu je TSS koji je uletio kao DM,a to nikad zaigrat neće... ;)
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 maj 2014, 20:16

Štila je magistar fudbala i u narednim kvalifikacijama će ponovo dobiti svoju šansu.
Voli te tvoje Sarajevo.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 29 maj 2014, 20:20

Virtu4l je napisao/la:Štila je magistar fudbala i u narednim kvalifikacijama će ponovo dobiti svoju šansu.
Šta ti vrijedi kad je TSS akademik u Papetovim očima :D Samo će izjaviti da ima Pjanića,Medunjanina,Ibričića a i malog Tinu koji igra u velikom klubu,te da mu nije potreban.. A do tada će se naći još neki da ga agencija pogura,jer Miske ide u penziju,očekujem u augustu jos neko zvucno ime iz Germanije ili ti Hajduka ;)
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 maj 2014, 20:23

Virtu4l je napisao/la:Štila je magistar fudbala i u narednim kvalifikacijama će ponovo dobiti svoju šansu.
i ja mislim kad miske ode da bi on tu mogao dobiti vise prilike ,stvarno je dobar igrac .nazalost igra na poziciji misketa i pjanica

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 maj 2014, 20:34

bordobijeli je napisao/la:
i ja mislim kad miske ode da bi on tu mogao dobiti vise prilike ,stvarno je dobar igrac .nazalost igra na poziciji misketa i pjanica
Igrat ce Miske jos najmanje jedan ciklus.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 29 maj 2014, 21:05

"Vjerovatno momak ima preveliko misljenje o sebi"

BRAVO PAPE! Ova izjava o Pandzi je mu najbolja do sad. :salut: :bih:

:rol: :rol: :rol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 maj 2014, 22:02

cudime kako niko nije papeta optuzio za ovo sto zukanovic nije dobio vizu .

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 maj 2014, 22:10

bordobijeli je napisao/la:cudime kako niko nije papeta optuzio za ovo sto zukanovic nije dobio vizu .
Kako nije? Bilo je prica da je ovo uradjeno namjerno da se Zukan izbaci sa spiska. :rol: To je previse cak i za mene bilo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 29 maj 2014, 22:16

Cartman je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:cudime kako niko nije papeta optuzio za ovo sto zukanovic nije dobio vizu .
Kako nije? Bilo je prica da je ovo uradjeno namjerno da se Zukan izbaci sa spiska. :rol: To je previse cak i za mene bilo.
Sanse da bi se ovo desilo Tinkiju su bile minimalne.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 29 maj 2014, 22:21

PapeSusic je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Sanse da bi se ovo desilo Tinkiju su bile minimalne.
Realno! Izvinite molim vas, al' Zuka nije toliko glup momak, pa svi se druže zajedno, valjda su gledali kakve papire predaju. Ja sam debelo siguran da je momak predao sve u redu, a negdje je zapelo...bojim se da Zuka ne otpadne i zbog ovih komentara sad ;)
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 29 maj 2014, 22:44

ZahaKING je napisao/la:
Realno! Izvinite molim vas, al' Zuka nije toliko glup momak, pa svi se druže zajedno, valjda su gledali kakve papire predaju. Ja sam debelo siguran da je momak predao sve u redu, a negdje je zapelo...bojim se da Zuka ne otpadne i zbog ovih komentara sad ;)
Predo je sve i na vrijeme, nije kriva ambasada nego neko u savezu, ima clanak na sportsport.ba.

tuga sta rade

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 maj 2014, 00:34

bagrcavi je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Odlican odgovor Susica Pandzi samo mi jedan detalj nejasan kaze na kraju trebao se Pandza javiti na telefon kad su ga kolege zvale ?? Pretpostavljam da ga je SPahic zvao nakon tog intervju-a
Novinari su ga zvali on nije htio pričati.

Obojica poletjeli po najvećem da pljunete
Nisi upravu eto imaš i text na sportsport.ba da su upitanju bili igraci iz rep.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 maj 2014, 02:26

Opet pila isto i priprema igrace za poraz.Opez kaze da rezultat nije prioritet a da ni dobra igra nije prioritet.
Sutio sam ali ovo ne mogu presititi.Pa dokle vise.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 30 maj 2014, 02:31

drummer je napisao/la:Opet pila isto i priprema igrace za poraz.Opez kaze da rezultat nije prioritet a da ni dobra igra nije prioritet.
Sutio sam ali ovo ne mogu presititi.Pa dokle vise.
Zeli da isproba neke nove varijacije i to.. Vrlo moguće da će nasa igra izgledati loše. Bože moj, neka se trude, pa neka nam i napune mrežu, bolje da sad vidimo gdje ne valja nego u Brazilu.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.