EDIT: Kako Echo prenosi, pregovori sa Canom su u toku, nije problem klub kojem je Liverpool spreman platiti 10mil € koliko oni i traze. Problem je sa igracem jer on zeli vecu platu od one koju mu nude. Koliki je tacan iznos plate nije poznato.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Bas mi je to malo i super, da bi bilo istinito, ali videcemo, ja i ne ocekujem vise od 8-9m da bude, ipak je on u godinama.nerkolfc je napisao/la: Izgleda da je cijena 4 miliona funtiAli citam posto pare od Lallane idu 25 posto bivsem klubu mogli bi kupiti Lamberta za 20 a Lallanu za 5
Pa Paradjz ja mislim da je on u zadnjoj godini, ipak mislim da je sve ovo samo da se prihvati ponuda za Lallanu, vidjet ces u roku od 2 dana oba potpisu. Moreno za njima i dosta pred prvenstvo. Can ako dođe bonus.Paradajz je napisao/la:Pa ne moze manje jbg, meni to ocekivano. I Aspas je dosao za slicnu sumu, i znali smo da ce biti back up, iako je Rickie otac neuporedivo bolja opcija.
Nije, ima jos fore do 2016. Ali moguce je da je tu upleten deal za Lallanu, ne iskljucujem ni tu mogucnost, ostaje da se vidi.nerkolfc je napisao/la: Pa Paradjz ja mislim da je on u zadnjoj godini, ipak mislim da je sve ovo samo da se prihvati ponuda za Lallanu, vidjet ces u roku od 2 dana oba potpisu. Moreno za njima i dosta pred prvenstvo. Can ako dođe bonus.
Nadam se onda poslije prvenstva jedno super pojačanje u odbranu ili na poziciju zadnjeg veznog.
Svida mi se cijena, svida mi se igrac. Ne moze biti velike fule.Southampton based newspaper The Daily Echo confirm Rickie Lambert is close to completing move to Liverpool.
Trebao si ostaviti prvi komentar, ne prijavljujem ja postove.ibish1995 je napisao/la:ala ti volis Liverpool i Gerrarda.Ne mozes ni dana bez njih
Haj ne rise belmine bezze. Ponesto je i osvojio, osim toga ima i kosu.Belmin6 je napisao/la:Sretan rodjendan najvecem gubitniku i luzeru u historiji Liverpoola.
James Pearce @JamesPearceEcho 24s
Lambert deal will go through over the weekend. He's set to sign a two-year contract. #LFC
Za 4 miliona se nije mogao bolji igrac dovesti...Ben Smith @BenSmithBBC 2m
Agreement in place between Liverpool and Southampton. Rickie Lambert will have a medical on Saturday - 2yr deal.
Trenutno korisnika/ca: Fuerza, Jabroni, Lekqqq1921, nerkolfc, SoloControTutti, THEC, tutankamon1905 i 46 gostiju.