canizares29 je napisao/la:SAFETE TELECA GLAVO NACIONALISTICKA AKO IGRAC NEMA TURSKO IME ODMAH LETI S POPISA E SAFETE KAKO TI SE DEDDO ZVAO SIGURNO NIJE IMAO TURSKO IME SAFETE SARAJLIJO **** MALENO PRODANO
canizares29 je napisao/la:SAFETE TELECA GLAVO NACIONALISTICKA AKO IGRAC NEMA TURSKO IME ODMAH LETI S POPISA E SAFETE KAKO TI SE DEDDO ZVAO SIGURNO NIJE IMAO TURSKO IME SAFETE SARAJLIJO **** MALENO PRODANO
Boze sacuvaj zar i ovakvih ima ovdjeVirtu4l je napisao/la:@dubrovnik,
to je naš stari drug jacky09, on sebi daje oduška evo 4-5 godina, mislim da je rekorder po broju registracija na forumdoći će on ponovo
Smijao sam se tebi... zbog ljepljenja onih Avatara Germanije na tvoj profil itd... A znam da Štilića voliš,i upravo zbog te Germanije,Štilić i još neki nisu ni dobili poziv... I rekao sam ti da džaba lijepiš golove i asistencije Štile,Germanija se pitaVirtu4l je napisao/la:Otkud sad to, zar me nisi ismijavao prije mjesec dana kad sam prizivao Štilu.1988risha je napisao/la:Ma ko šiša Saju i prepucavanja,gledaj Štile majstoraNadam se da će se vratit poslije SP u repku...
![]()
![]()
![]()
Šta ti vrijedi kad je TSS akademik u Papetovim očimaVirtu4l je napisao/la:Štila je magistar fudbala i u narednim kvalifikacijama će ponovo dobiti svoju šansu.
i ja mislim kad miske ode da bi on tu mogao dobiti vise prilike ,stvarno je dobar igrac .nazalost igra na poziciji misketa i pjanicaVirtu4l je napisao/la:Štila je magistar fudbala i u narednim kvalifikacijama će ponovo dobiti svoju šansu.
Igrat ce Miske jos najmanje jedan ciklus.bordobijeli je napisao/la:i ja mislim kad miske ode da bi on tu mogao dobiti vise prilike ,stvarno je dobar igrac .nazalost igra na poziciji misketa i pjanicaVirtu4l je napisao/la:Štila je magistar fudbala i u narednim kvalifikacijama će ponovo dobiti svoju šansu.
Kako nije? Bilo je prica da je ovo uradjeno namjerno da se Zukan izbaci sa spiska.bordobijeli je napisao/la:cudime kako niko nije papeta optuzio za ovo sto zukanovic nije dobio vizu .
Sanse da bi se ovo desilo Tinkiju su bile minimalne.Cartman je napisao/la:Kako nije? Bilo je prica da je ovo uradjeno namjerno da se Zukan izbaci sa spiska.bordobijeli je napisao/la:cudime kako niko nije papeta optuzio za ovo sto zukanovic nije dobio vizu .To je previse cak i za mene bilo.
Realno! Izvinite molim vas, al' Zuka nije toliko glup momak, pa svi se druže zajedno, valjda su gledali kakve papire predaju. Ja sam debelo siguran da je momak predao sve u redu, a negdje je zapelo...bojim se da Zuka ne otpadne i zbog ovih komentara sadPapeSusic je napisao/la:Sanse da bi se ovo desilo Tinkiju su bile minimalne.Cartman je napisao/la:Kako nije? Bilo je prica da je ovo uradjeno namjerno da se Zukan izbaci sa spiska.bordobijeli je napisao/la:cudime kako niko nije papeta optuzio za ovo sto zukanovic nije dobio vizu .To je previse cak i za mene bilo.
Predo je sve i na vrijeme, nije kriva ambasada nego neko u savezu, ima clanak na sportsport.ba.ZahaKING je napisao/la:
Realno! Izvinite molim vas, al' Zuka nije toliko glup momak, pa svi se druže zajedno, valjda su gledali kakve papire predaju. Ja sam debelo siguran da je momak predao sve u redu, a negdje je zapelo...bojim se da Zuka ne otpadne i zbog ovih komentara sad
Nisi upravu eto imaš i text na sportsport.ba da su upitanju bili igraci iz rep.bagrcavi je napisao/la:Novinari su ga zvali on nije htio pričati.zgembo89 je napisao/la:Odlican odgovor Susica Pandzi samo mi jedan detalj nejasan kaze na kraju trebao se Pandza javiti na telefon kad su ga kolege zvale ?? Pretpostavljam da ga je SPahic zvao nakon tog intervju-a
Obojica poletjeli po najvećem da pljunete
Zeli da isproba neke nove varijacije i to.. Vrlo moguće da će nasa igra izgledati loše. Bože moj, neka se trude, pa neka nam i napune mrežu, bolje da sad vidimo gdje ne valja nego u Brazilu.drummer je napisao/la:Opet pila isto i priprema igrace za poraz.Opez kaze da rezultat nije prioritet a da ni dobra igra nije prioritet.
Sutio sam ali ovo ne mogu presititi.Pa dokle vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.