Zato sto moguElegant je napisao/la: Sto se ti pravis pametan u bilo kojoj diskusiji Susic - igraci - reprezentacija ...

Zato sto moguElegant je napisao/la: Sto se ti pravis pametan u bilo kojoj diskusiji Susic - igraci - reprezentacija ...
Cekao da igra za Srbiju(nije imao dovoljno kvaliteta) pa kad nemre aj mere i BiH. Nije jadno..Pauleta je napisao/la:Da, da... Kakav ekstremist. Slikao se u dresu. Bože sačuvaj. Jadno.Batko je napisao/la:
On, naravno!!!
Sent from my Home using fingers
Vidio sam taman avatar za ovaj koment.canizares29 je napisao/la:SAFETE TELECA GLAVO NACIONALISTICKA AKO IGRAC NEMA TURSKO IME ODMAH LETI S POPISA E SAFETE KAKO TI SE DEDDO ZVAO SIGURNO NIJE IMAO TURSKO IME SAFETE SARAJLIJO **** MALENO PRODANO
Pozdravio ti Ataturk mamicu.canizares29 je napisao/la:SAFETE TELECA GLAVO NACIONALISTICKA AKO IGRAC NEMA TURSKO IME ODMAH LETI S POPISA E SAFETE KAKO TI SE DEDDO ZVAO SIGURNO NIJE IMAO TURSKO IME SAFETE SARAJLIJO **** MALENO PRODANO
Otkud sad to, zar me nisi ismijavao prije mjesec dana kad sam prizivao Štilu.1988risha je napisao/la:Ma ko šiša Saju i prepucavanja,gledaj Štile majstoraNadam se da će se vratit poslije SP u repku...
![]()
![]()
![]()
Na pogrešnoj si adresi, oni nikad nisu džaba letjelifloyd je napisao/la:Ovi sa sport.sporta ne prestaju s uvlacenjem Susicu. Sve se zaboravi kad dzaba letis.
Sve i jedno gostovanje novinarima ovog portala finansira Nogometni savez BiH, a neke letove platili su igrači iz svog džepa.floyd je napisao/la:Ovi sa sport.sporta ne prestaju s uvlacenjem Susicu. Sve se zaboravi kad dzaba letis.
A pokazao bi npr. Medunjanin da je igrao na krilu kao Stilic?Henderson je napisao/la:Vala Štilić, brat bratu, nikad nije ništa pokazao u repki.
Plod tog plaćanja od strane Saveza su ovakvi tekstovi? Razmisliš li makar malo prije nego što klikneš "submit"?floyd je napisao/la:Ne vjerujem dok ne predocite dokaze. Neki dan se onaj Sinan Sakic javljao da treba Drzavada ih pogura na neki Kongres sportskih novinara. A takvi su i sv ostali.
I onda od takve bijede ocekivat nezavisnost.
http://www.klix.ba/sport/bh-sportski-no ... /140421044
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.