Safet Sušić - Pape

Elegant
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Elegant » 29 maj 2014, 15:24

Dizete frku kao da ce Avdija, Tino igrati protiv Argnetine, vise manje svi znate sastav za Argnetinu bila to dva ili jedan napadac.

A opet ce neko u gluho doba da napada sa komentarima "gdje je Hrgota, sto ne igra Salatic, sta je sa Prcicem" ... itd.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 29 maj 2014, 15:42

Jest i opet ce nam igrati Avdija ako se Mujdza povrijedi zasto su sanse otprilike 50-50 s obzirom kako je labilan... I onda ce opet neko u gluha doba prozivati bla bla bla bla bla bla bla...
Ukratko copy paste.... :zzz:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 maj 2014, 15:48

Odlican odgovor Susica Pandzi samo mi jedan detalj nejasan kaze na kraju trebao se Pandza javiti na telefon kad su ga kolege zvale ?? Pretpostavljam da ga je SPahic zvao nakon tog intervju-a

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 29 maj 2014, 15:51

zgembo89 je napisao/la:Odlican odgovor Susica Pandzi samo mi jedan detalj nejasan kaze na kraju trebao se Pandza javiti na telefon kad su ga kolege zvale ?? Pretpostavljam da ga je SPahic zvao nakon tog intervju-a
Kabadahija u elementu?
StarMo nije skutorija...

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 29 maj 2014, 16:00

Elegant je napisao/la:Dizete frku kao da ce Avdija, Tino igrati protiv Argnetine, vise manje svi znate sastav za Argnetinu bila to dva ili jedan napadac.

A opet ce neko u gluho doba da napada sa komentarima "gdje je Hrgota, sto ne igra Salatic, sta je sa Prcicem" ... itd.
Ma nismo o tome diskutovali,nego ovaj gore tvrdi da je Avdija avion za sve igrače U-21 BIH... Tu pravimo usporedbu,o A timu je suvišno i diskutovat,sve se zna kad je on u pitanju!!!
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 maj 2014, 16:03

1988risha je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Dizete frku kao da ce Avdija, Tino igrati protiv Argnetine, vise manje svi znate sastav za Argnetinu bila to dva ili jedan napadac.

Ma nismo o tome diskutovali,nego ovaj gore tvrdi da je Avdija avion za sve igrače U-21 BIH... Tu pravimo usporedbu,o A timu je suvišno i diskutovat,sve se zna kad je on u pitanju!!!
Nisam ja ni mislio za to, ima u U21 itekao boljih od njega.

Nego ja kazem opcenito da se dize frka radi 1-2 igraca koji nece imati veliku ulogu na SP, jer se zna ko ce igrati.
A opet i tim sto ce igrati ce nabiti rogove prvom prilikom, dano sam ja rekao izgubili mi od Argentine 1:0 ili 5:0 haos ce da bude.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 maj 2014, 16:14

zgembo89 je napisao/la:Odlican odgovor Susica Pandzi samo mi jedan detalj nejasan kaze na kraju trebao se Pandza javiti na telefon kad su ga kolege zvale ?? Pretpostavljam da ga je SPahic zvao nakon tog intervju-a
Novinari su ga zvali on nije htio pričati.

Obojica poletjeli po najvećem da pljunete
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 29 maj 2014, 16:16

Samo da ne bude povreda,kartona,možemo korektno odigrat s Argentinom i pokušat nešto,ipak je prva tekma,čuda su moguća,neki x da izvučemo :D Al najvažnije je da nastupimo u najjačem sastavu protiv Nigerije i Irana,to je nama ključ...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 29 maj 2014, 16:17

Dobro momci,vidim da spominjete neki odgovor Susica Pandzi.Kakav odgovor,sta mu je odgovorio?
Iskreno se nadam da mu nije odgovorio kao i Prcicu :kafa:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 29 maj 2014, 16:46

Ma ko šiša Saju i prepucavanja,gledaj Štile majstora :D Nadam se da će se vratit poslije SP u repku... :bih: :bih: :bih:
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 29 maj 2014, 16:50

drummer je napisao/la:Dobro momci,vidim da spominjete neki odgovor Susica Pandzi.Kakav odgovor,sta mu je odgovorio?
"Momak vjerovatno ima preveliko mišljenje o sebi. Zaboravio je da sam ga zvao i kada nije imao kluba i kada je sjedio na klupi. Gdje igra sada? On ne shvata da je spletom okolnosti izgubio mjesto u reprezentaciji. On nije jedini, a treba da ga bude sramota zbog svojih izjava," rekao je Sušić.
:salut:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 maj 2014, 16:56

Sheyi je napisao/la:
drummer je napisao/la:Dobro momci,vidim da spominjete neki odgovor Susica Pandzi.Kakav odgovor,sta mu je odgovorio?
"Momak vjerovatno ima preveliko mišljenje o sebi. Zaboravio je da sam ga zvao i kada nije imao kluba i kada je sjedio na klupi. Gdje igra sada? On ne shvata da je spletom okolnosti izgubio mjesto u reprezentaciji. On nije jedini, a treba da ga bude sramota zbog svojih izjava," rekao je Sušić.
Oj morona ovog novinara, cuj Nigerija moze propustit SP. Poklopi se konju. :oops: :oops: :oops:

A Safet je konacno pogodio sa nekom izjavom. Aferim momcino. :salut:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 29 maj 2014, 16:58

Sheyi je napisao/la:
Dobro,ovo je odmjereno,nema uvreda kao sto je bilo prema Prcicu :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 29 maj 2014, 17:03

Cartman je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:
Oj morona ovog novinara, cuj Nigerija moze propustit SP. Poklopi se konju. :oops: :oops: :oops:

A Safet je konacno pogodio sa nekom izjavom. Aferim momcino. :salut:

Baš :oops:
Safet: Zbog čega? Zbog gola? Ja prvi put čujem tako nešto :lol:
slika

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 maj 2014, 17:12

Nije valjda da je Susic opet kriv jer nije pozvao Pandzu koji ne da ne igra nego nema klub ? :facepalm:

To bi Pandza kroz 2-3 treninga vratio formu ?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 maj 2014, 17:15

imperator10 je napisao/la:
Jedini koji je smiješan ovdje si ti, jer blage veze nemaš o tome što pišeš i jer imaš očiglednu mržnju prema nekim osobama, zar ne vidiš da te niko ovdje ozbiljno ne shvata? Avdija bio smiješan protiv U21? Nisi ti gledao care. Avdija,takav kakav je, je bio avion za sve igrače U21, što ti znači da nijedan od tih U21 ne smije da pomisli da zaigra za A reprezentaciju u skorije vrijeme, da pomisli. Tino isto tako. Ibričić isto tako. Čuj Grahovac, Hebibović, Pandža..

Kako da neko tebe shvati ozbiljno poslije ovog :
Avdija,takav kakav je, je bio avion za sve igrače U21
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 29 maj 2014, 17:17

Cini mi se da je Virtual prije dva, tri dana istu ili barem jako slicnu recenicu napisao. Dakle sada se preuzimaju podobni komentari od sugovornika pa se vrte hiljadu puta naokolo :lol: . Nije vise samo copy/paste :clap: .

A ova donja recenica vuce na Calcia :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 29 maj 2014, 17:20

slika
Ova slika se ubila da bude avatar.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 maj 2014, 17:23

DonCorleone je napisao/la:

Cini mi se da je Virtual prije dva, tri dana istu ili barem jako slicnu recenicu napisao. Dakle sada se preuzimaju podobni komentari od sugovornika pa se vrte hiljadu puta naokolo :lol: . Nije vise samo copy/paste :clap: .

A ova donja recenica vuce na Calcia :mrgreen: .
Sto se ti pravis pametan u bilo kojoj diskusiji Susic - igraci - reprezentacija ...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 maj 2014, 17:29

Elegant je napisao/la:Nije valjda da je Susic opet kriv jer nije pozvao Pandzu koji ne da ne igra nego nema klub ? :facepalm:
ti mora da vidis ,a ne slusas cujes ,a ne vidis pa malo uletis koji klizeci ne bil se vatra potpirila..Niko nije spomeno Susica u prici oko poziva onog kung fu majstora iz Hercegovine

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.