Na jedan nas slijedi pet njihovihSheyi je napisao/la:Polahko, ne zalijećite se, ima onih koji bilježe vase postove pa kad Pape napravi cudo u Brazilu i postovi izadju na vidjelo, valja vam bježat s foruma.![]()
hahahah morao si kup spomenuti momciluko. neka, nismo dugo na tu temuChinaglia je napisao/la:de ba, kup u facu ti je pomutio razum, ne razmišljaš racionalno![]()
pa ovu repku bi kroz ovu grupu i Baka Slišković odveo na SP jebtPapetu svaka čast, odveo nas na SP, koliko je to njegova zasluga ili ne, svako ima svoje mišljenje
po meni on nije nikakav trener, no dobro
zasto da se obrisem!!!???masteRofPoker je napisao/la:Cuj na stranu nacionalizam. Idi se "log out" i onda zamoli administraciju da te izbrisu sa foruma i onda se idi odjavi iz cipsa da uopste ne postojis.damirdamic72 je napisao/la:Na stranu svaki nacionalizam i svako preseravanje ali Pandza kao i Sanjin Prcić imaju razloga da se ljute na Susica.Obojica su Hrvati ali je Pandza 3 puta bolji od nepokretnog Tonija Šunjića koga niko normalan ne bi poveo na SP.Sa spiska su izostavljeni i Sanel Jahić-koji je izmislio fudbal za Avdiju Vrsajevića a koji sad kako se je oporavio Mujdza i Vranjes i vratio Besic reprezentaciju uopšte ne treba.Komentarisati pozivanje jednog Fejzića koji je drugoligaški golman,Ibričića van svake forme da bi Dzeki i Spahi bilo zanimljivo je takodje jadno.Ostalo je tu jos imena kao Muslimović npr.Moglo se je tu uraditi nesto i povodom Hrgote i Muamera Tankovića!Takodje u mladoj reprezentaciji ima par imena koji zasluzuju da vide SP prije nego Tino Sven Susic
Sent from my iPhone using Tapatalk
imas pravo.mada je nase tajno oruzje to sto mi AMA BAS NISTA NISMO POKAZALI u prijateljskoj s njimaAjax je napisao/la:Protiv nas je trener Argentine promjenio standardnu 4-3-3 formaciju i tako se je on nama prilagodio igrajuci 5-3-2. Jer je covjeku poznato da mi ne mijenjamo nas nacin kako igramo. Znaci SAMO protiv nas je Argentina igrala sa PETORICOM u zadnjoj liniji. Na taj nacin je Dzeko bio odsjecen i uvjek udvojen. Jedino sto im je jos preostalo da zaustave nase udarce izvan 16 m. Jedini koji jim je stvarao kakve takve probleme bio je Pjanic i to samo na individualni kvalitet jedan na jedan. Misimovic je bio odsjecen. Ocekujem da ce Argentina opet igrati ISTO protiv nas. Zasto bi mijenjali nesto sto je uspjesno i provjereno. Jedino ce umjesto Rodrigueza igrati Messi. A umjesto Palacia , Higuain. Argentina ce biti sa Messijem i odlicnim Higuainom bar 30-40% jaca nego prosli put protiv nas. Nadam se da mi necemo opet odigrati na isti nacin kao prosli put. Nadam se da smo naucili nesto od prosle utakmice.
Mi nazalost jesmo nesto pokazali. A to je da se je Pjanic poigravao sa njihovim igracima kad god je htio. Znaci sada su upoznati sa njegovim kvalitetima jos vise. i jednostavno Dzeko i Pjanic ce biti odsjeceni odnosno udvojeni svih 90 min. Odnosno probat ce sprijecit dotok lopti do Pjanica a kad dobije loptu onda ce ga udvajati. Dzeko ce non stop imati dvojicu igraca na sebi i biti ce jako malo upotrebljiv jer on ne moze pobjeci dvojici igraca. Najveca mu je sansa upravo centarsut na glavu ( zbog visine ) a to ce Argentinci jako tesko braniti. Ali za to su OPET potrebna krila i prodorni bekovi. Znaci trka se naravno podrazumljeva. Ali treba napadati non stop po krilima Hajrovic i Lulic. A kada se umore onda Salihovic i Visca. To nam je jedina sansa. Osim da nas neka luda sreca posluzi. Ali cak i tada opet cemo tesko zaustaviti Argentinu ( i vjerovatno malu pomoc sudija ) da nam ne izjednaci prije nego sto povecamo vodstvo. Jednino da se branimo sa 10 igraca + Dzeko. I to da se Dzeko povremeno vraca i pomaze odbrani. Kao sto je to radio ove godine u svom klubu. Braniti se svih 90 min i igrat po krilima + individualni kvalitet Pjanica i mozda Misketa po sredini terena povremeno. Ne ocekivati cuda od Dzeke. Nego ga uposljavat na nacin gdje je on najopasniji. Centriranje na glavu i ubacaji po krilima u peterac. To je jedini ključ do moguceg uspjeha.damirdamic72 je napisao/la:
imas pravo.mada je nase tajno oruzje to sto mi AMA BAS NISTA NISMO POKAZALI u prijateljskoj s njima.
Nasa je sansa da preko ove desne strane preko Hajrovica i Pjanica nesto pokusamo jer tamo su Argentici najslabiji.tamo gdje im igraju Rojo i Basanta.
I mada ce ovo zvucati stupidno i Ludo....Moramo TRCATI i pokrivati teren
Jedini koji je smiješan ovdje si ti, jer blage veze nemaš o tome što pišeš i jer imaš očiglednu mržnju prema nekim osobama, zar ne vidiš da te niko ovdje ozbiljno ne shvata? Avdija bio smiješan protiv U21? Nisi ti gledao care. Avdija,takav kakav je, je bio avion za sve igrače U21, što ti znači da nijedan od tih U21 ne smije da pomisli da zaigra za A reprezentaciju u skorije vrijeme, da pomisli. Tino isto tako. Ibričić isto tako. Čuj Grahovac, Hebibović, Pandža..1988risha je napisao/la:Pa na stranu to što ti svakim svojim postom želiš mene kao osramotiti ili šta već,al priznaj jednom sam sebi : Jel taj Pape sam sebe dovede u situaciju da ima 11 igrača??? Jesam ja možda kriv što on pozove Tinu,Hadžića,Avdiju a ni sam im ne vjeruje ???Virtu4l je napisao/la:Čuj da iznenadi postavkom, jedva skupiš 11 kvalitetnih igrača i oni bi da nekoga iznenade
Jesam li ja kriv što nije pozvao Cocalića,Štilića,Jahića,Muslimovića,Zeca,Pandžu,koji su iskusni igrači i mogu pomoći daleko više od Germanije i Hajdukovih igrača???
Jesam li ja kriv što ne daje šansu igračima iz Premijer lige u prijateljskim tekmama,koji igraju dobro,npr Hebibović,Grahovac,Stanić,Hodžić Armina itd??? Prcića da ne pominjem,kako se ponašao prema jedinom mladom igraču uz Kolašinca koji igra u ligi 5...
Pa vidi i lud da je Avdija smiješan protiv U-21 REPKE,djeca ga levate... ima tu još Avdija... Tinu je sakrio a ide na SP...
Što ne prati igrače barem u Sarajevu i Želji,ako mu je mrsko hodat po cijeloj BIH,a o Europi da ne pričamo... Brate ima u 2 godine 10 -12 utakmica,nek gleda tekme,to mu je pos'o na kraju krajeva,neću mu ja tražit igrače...
Sam sebe je doveo u poziciju da ne smije nikog izbacit iz prvih 11... klupa je 95 % ista u svim tekmama,samo da se ne bi pobunili ovi nedodirljivi... Ibričića je morao vratit... I to je smiješno...
Hajd , za kog nije avion?HariTz je napisao/la:Avdija avion za igrače iz U-21 ?
Pošto si pomenuo da je avion za sve igrače, onda da kažem da za Hodžića, Cimirota, Zolotića, Grahovca i Gojaka.. ima njih par još.imperator10 je napisao/la:Hajd , za kog nije avion?HariTz je napisao/la:Avdija avion za igrače iz U-21 ?
Sve to stoji. Samo sada nije vrijeme da se prica o tome. Jer tako je kako je. Jedino se mozemo nadati da Mujdza ne zakaci neku povredu, karton. I da ce Vranjes imati prednost ispred Avdije. Mada Vranjes je vise stoper. Sto je tice Stanica. Stanic je mnogo bolji igrac od Avdije. I igrac je za buducnost. Brzi je. Ima bolji centarsut. A u defanzivi je mnogo bolji i cvrsci. Njemu nije problem uklizati i zna igrati muski. Avdija samo stoji i nada se da ce ga lopta pogoditi. Najvaznije preko tog SP njegova ( Stanic ) cijena bi najmanje duplo ako ne i vise porasla. I Zeljo bi ga lakse prodao i zaradio vise na njemu. Kao i ugled nase lige bi porastao plus nadoknadu bi za SP dobio klub. Ali sada sta je tu je. Bezveze je pricati o Avdiji. Posebno na ovoj temi.1988risha je napisao/la:Ma samo lud čovjek može gledat utakmicu repke i da ne vidi da se Avdija u odbrani ne zna postaviti,u napadu nema driblinga,ne zna centrirat,jedino sto ima je brzina,al koja je u ovom slučaju totalno beskorisna...
Može se koristit u tekmama protiv Liht,Lux,Andore,da se Mujdža odmara i to je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.