Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Nisam mislio na žute,kad Madrid igra s barsom obično završi sa igračem manje,dok recimo isti takav pristup od strane Atletica završava sa opomenama i žutim kartonima,ništa ja nisam umanjivao njihov uspjeh samo sam konstatovao da su izgubili od Madrida u direktnim duelima gdje se igralo na ispadanje i da naravno da ona frljoka Godina koja uz Ikerov kiks udje u gol odluči pobjednika svi bi pisali o spektaklu manjeg kluba a oni za 90 minuta osim kilometraže ništa uradili nisu..u stvari za 120minuta
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
opasna rasprodaja krenula kod vas, valjda se kvalitetno skrpite za iducu sezonu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Club Atletico de Madrid
u 90% slučajeva sudjenje bude na strani barse, daju se fauli, žuti, penali, crveni na svakom kontaktu, meni bar kao nekom ko ne navija ni za jedan od ta tri tima je to fuj al bas fuj, npr. Sudjenje u 1/2 LP je bilo fantastično finale kupa spanije, zadnje kolo lige, to su meni beton bila sudjenjamadridist je napisao/la:Nisam mislio na žute,kad Madrid igra s barsom obično završi sa igračem manje,dok recimo isti takav pristup od strane Atletica završava sa opomenama i žutim kartonima,ništa ja nisam umanjivao njihov uspjeh samo sam konstatovao da su izgubili od Madrida u direktnim duelima gdje se igralo na ispadanje i da naravno da ona frljoka Godina koja uz Ikerov kiks udje u gol odluči pobjednika svi bi pisali o spektaklu manjeg kluba a oni za 90 minuta osim kilometraže ništa uradili nisu..u stvari za 120minuta
zato kažem sudjenje se ne žalite greške studija nije imo...
A jbg tanka je linija bila, da niste zabili bilo bi da su trudom uzeli LP, vako vi zasluženo uz malo sreće
CujLenBias je napisao/la:opasna rasprodaja krenula kod vas, valjda se kvalitetno skrpite za iducu sezonu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pregled sezone šampiona Primere
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Angel Correa je Atleticov novi igrac. Talentirani 19. godisnji argentinac stigao je iz San Lorenza gdje je odigrao odlicnu sezonu.
Spominju se i neki odlasci, navodno Diego je blizu Fenerbahcea, a Man Utd je zainteresiran za Mirandu.
Nadam se da se ekipa nece rasprodati kao sto mediji govore, ali nista me ne bi cudilo od lopova iz uprave kluba. Mislim da nema potrebe za prodajom igraca, treba dovesti jos neka pojacanja i sljedecu sezonu na kormilu sa Cholom napasti Primeru.
Novi dresovi predstavljeni

Spominju se i neki odlasci, navodno Diego je blizu Fenerbahcea, a Man Utd je zainteresiran za Mirandu.
Nadam se da se ekipa nece rasprodati kao sto mediji govore, ali nista me ne bi cudilo od lopova iz uprave kluba. Mislim da nema potrebe za prodajom igraca, treba dovesti jos neka pojacanja i sljedecu sezonu na kormilu sa Cholom napasti Primeru.
Novi dresovi predstavljeni

Odlicni dresovi kao i uvijek.
A.F.C. Bournemouth!
Smece od texta zaistarambo16 je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 80834.html
Costa i Miranda vrlo vjerovatno...priča se za Ardu i Juanfrana...Koke je već dugo tema....ee sad je pitanje kakve ambicije imaju svi ti igrači..tj. dali će oni vjerovat da mogu sve ovo ponovit bez Diega Coste koji je alfa i omega te ekipe?!soe je napisao/la:Smece od texta zaistarambo16 je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 80834.html.Iz Atletica ce otici jedan ili dva igraca i ne vise i to Costa najverovatnije i jos neko.Ne racunam ovde Dijega,Sosu,Rodrigeza i Tijaga koji su ili nadoknadivi ili nedovoljno kvalitetni za ambicije kluba.
A.F.C. Bournemouth!
Pricaju se razne gluposti kao i svake godine sto ne mora znaciti da je tacno.Diego Costa nije alfa i omega ekipa nego Simeone,svaki od ovih igraca je itekako zamjenjiv samo nije dobro znacajno mijenjati prvih 11 zbog uigranosti.
- JoseMourinho
- Kontakt:
dosad sto sam cito....
curtoa ide
miranda u utd/barsu
godin u bayern
felipe u chelsea
thiago u chelsea
koke u barsu
costa u chelsea
diego u fener
uglavnom jedno desetak igraca im već ide a nije prelazni rok ni počeo hahahah
curtoa ide
miranda u utd/barsu
godin u bayern
felipe u chelsea
thiago u chelsea
koke u barsu
costa u chelsea
diego u fener
uglavnom jedno desetak igraca im već ide a nije prelazni rok ni počeo hahahah
Samo trebate Kokea zadrzat. Koke je Xavi, Iniesta i Ozil u jednom.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Tesko ce Atletiko opstati ako ne uloze velike novce. Moraju vise uloziti nego Barsa i Real.
Nisam optimista.
Dok UEFA ne uvede 'salery cap', nema nista od ravnopravne borbe u evropskom fudbalu.
Nisam optimista.
Dok UEFA ne uvede 'salery cap', nema nista od ravnopravne borbe u evropskom fudbalu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Otice Costa i Miranda a dovest ce se 3 bolja igraca i sagraditi jaci tim.Thiago , Villa, Sosa i Diego su nevazan faktor 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
atletico eventualno treba prodati costu za velike pare,60-70 mil i onda od toga kupiti dva tri dobra igrača,kao što je to bilo ranije od prodaje aguera,falcoa 
- JoseMourinho
- Kontakt:
max. sto mogu dobit za costu je 38M €jopa17 je napisao/la:atletico eventualno treba prodati costu za velike pare,60-70 mil i onda od toga kupiti dva tri dobra igrača,kao što je to bilo ranije od prodaje aguera,falcoa
David Villa napusta Atletico, ide u MLS ligu u novi klub New York City, klub koji je ispostava Man. Citya.
El Guaje hvala ti za sjajnu sezonu i velikih 13 golova u Primeri
[youtube][/youtube]
El Guaje hvala ti za sjajnu sezonu i velikih 13 golova u Primeri
[youtube][/youtube]
šteta za njega, i onu ozljedu sad je u ovom finalu više prohodo nego trčo,a nekad je znao rušiti manchester ko ono finale 2011 !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keylor Navas bi mogao biti zamjena za Tibu, ako ovaj ode, a spominje se i da je Badelj na radaru, uz Rakitića 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.