NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
[youtube][/youtube]

- Vasa Ladacki
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne bi me iznenadilo da kazne Stephensona za ovo.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
"Šaptač konjima"Donnie Darko je napisao/la:Ne bi me iznenadilo da kazne Stephensona za ovo.
Neverujem, postavio sam video na temi "Indiane" gdje je vecini i simpaticno kako sebe covjek hrabri a i Lebron se nasmijao
Ako ga kazne onda stvarno treba
najrealniji komentar vjerovatnojohnnyyK je napisao/la:na ovoj temi postoje 2 vrste ljudi.Oni koji podcjenjuju, i oni koji precijenjuju LeBrona Jamesa...Zato je toliko i interesantna
btw.
ESPN Stats & Info ✔ @ESPNStatsInfo
Follow
Michael Jordan scored at least 15 points in every playoff game in which he played.
LeBron James was held to 7 points in Game 5 tonight
5:20 AM - 29 May 2014
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Haj rasprave o jamesu al ima par ovih hitovaca koji tvrde da je russel bolji i daleko bitniji igrac od kevina za okc ... A ja ruku dajem sa je kd bio povrijedjen kolko je russ , okc ne bi sa njim nila medju 5 ekipa zapada. Da se razumijemo fantastican igrac ali on idalje nece ili ne moze da prihvati svoju ulogu i da bude ono sto je wade za jamesa npr... Kapa dole za ove 2 partije zadnje nadam se da ce ovako nastavit a i da ce se pojedinci dozvat u glavi malo xd
Re: Odg: NBA Playoffs
Durant je Russov Pippen.grgr je napisao/la:Haj rasprave o jamesu al ima par ovih hitovaca koji tvrde da je russel bolji i daleko bitniji igrac od kevina za okc ... A ja ruku dajem sa je kd bio povrijedjen kolko je russ , okc ne bi sa njim nila medju 5 ekipa zapada. Da se razumijemo fantastican igrac ali on idalje nece ili ne moze da prihvati svoju ulogu i da bude ono sto je wade za jamesa npr... Kapa dole za ove 2 partije zadnje nadam se da ce ovako nastavit a i da ce se pojedinci dozvat u glavi malo xd
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Sacekajmo da James zavrsi karijeru, pa nek se onda prica ko je najbolji. Meni je to trenutno Jordan. Druga je prica sto ima i previse ljudi koji Jamesu umanjuju cijelo vrijeme njegove uspjehe. To je jednostavno nepostovanje. A isto se radi i prema Hardenu, Georgeu, Stephu, Howardu i dosta drugih igraca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Vasa Ladacki je napisao/la:Dobar je Đejms.
Misliš Džejms
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
NBA Fines Paul George $25,000 for Criticizing Refs.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakva tekma PG-a sinoć koji je sam držao Pejsere u igri tokom zadnje čet (nešto kao James protiv Netsa nedavno), iako je Heat odigrao dosta loše drugo pol, ali je i bez Jamesa i njegovog učinka i dalje bio u igri do samog kraja, Lewis je bio odličan, ne treba mu zamjeriti onaj promašaj na kraju. Lance opet pokušava na sve načine isprovocirati nekog od Heatovaca, i od sebe pravi klauna
Čisto sumnjam da će LBJ ponoviti ovako lošu tekmu u Miamiu, iako ne treba zaboraviti da je sinoć opet imao onaj blok na kraju koji im je donio onaj napad kada je Lewis ofulao trojku, tako da će biti zanimljivo vidjeti kako će on ali i PG odigrati iduću tekmu

Čisto sumnjam da će LBJ ponoviti ovako lošu tekmu u Miamiu, iako ne treba zaboraviti da je sinoć opet imao onaj blok na kraju koji im je donio onaj napad kada je Lewis ofulao trojku, tako da će biti zanimljivo vidjeti kako će on ali i PG odigrati iduću tekmu
Paul George’s 21 4Q points were the most by any player facing elimination in the last 15 postseasons.

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 29 maj 2014, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
**** ga nije se trosio u defanzivi 
- IlCapitano
- Kontakt:
Da nema neko slučajno video one situacije sinoć kod ubacivanja lopte sa strane i reviewa ko je izbacio loptu, Battier ili George?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Ne bi me iznenadilo da kazne Stephensona za ovo.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Miami mora zavrsiti posao kuci inace ce se dovesti u ogromne probleme. James je sinoc odigrao amaterski, nadam se da to nece utjecati na njega psiholoski i dovesti u pitanje mec 6. Inace nisam neki fan Heata, ali ovi Pacerse jednostavno ne mozes da gotivis. Ko hrpa srednjoskolaca. Postujem ja trash talk i to (Reggie Miller
) ali oni su cisti debilizam.
19091921
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
ima li neko gif onog "famoznog" hoda Hibberta od sinoc, kada je ubacio poslije faula ali mu suci nisu priznali kos ?

Vecerasnja tekma veoma nezahvalna za prognozu.Sigurno da cemo vidjeti drugacije Spurse(prije svega mislim na Greena i bench),ali kljuc ove serije polako postaje RW.OKC itekako ima sanse ako se Westbrook opet bude u godmodu i ako ne zafali podrske Duranta.Veoma moguce i da obrnu uloge,mislim da cemo vidjeti jedan monster game i od Duranta u ovoj seriji.Ipak se i MVP nesto pita.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Večeras će Spursi da karaju u pedu Rasela Vestbruka, a samim tim i njegove fanove na ovom podforumu. Očekujem glatku pobjedu Spursa uz Vestbrukovih 25% iz ige, a sve to sa 7 izgubljenih lopti.
Ako se kojim slučajem OKC bude držala rezultatski, to će biti zbog najboljeg igrača lige, nikako zbog Rasela Vestbruka.
Ako se kojim slučajem OKC bude držala rezultatski, to će biti zbog najboljeg igrača lige, nikako zbog Rasela Vestbruka.
Nama je Željo svetinja jedina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.